1 Aralık 2015 Salı

7000. Post


Mart 2009'dan bu yana blog yazıyorum ve bu post itibariyle 7000. postu da atmış bulunuyorum. Bu 6.5 yıl boyunda yazmaktan sıkılmamam büyük bir mucize. Daha da önemlisi yazma iştahı hala mevcut ve bu tempoda gittiği yere kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Blog yazmak büyük bir keyif, daha da güzeli blogger olarak anılmak. Spor medyasına geçiş anlamında fırsatlarım da olmasına rağmen ben blogger olarak kalmaya, sadece buradan yazmaya devam edeceğim. Herkese bir hobi lazım, benim de en sevdiğim iş blogger olmak. Sevildiğimi de tahmin ediyorum, en azından bana geri dönüşler bu yönde. Bakalım 10000. post'u da attığım günleri görebilecek miyim. Allah bu istikrarı bozmasın, bunu dilerim. Sportif Cümleler'i takip eden, yorum yazan, eleştiren, seven, sevmeyen herkese de teşekkür ederim. Bu geri dönüşler sayesinde devam ediyorum ve her an kendimi nasıl geliştiririm diye fırsat kolluyorum. 7000. post'un resmi de Sportif Cümleler'in 1. yılı için yaptığımız banner oldu. Resimden de anlayacağımız üzere o dönem Rijkaard var, heyecanlıyız. İdolüm Mourinho, en sevdiğim Kewell ve tabii ki Galatasaray..

8 yorum:

  1. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Sportif Cümleler'i açıldığı günden bu yana takip ediyorum. Oldukça kaliteli bir iş çıkarıyorsunuz. Motivasyonunuzun hiç kaybolmaması dileğiyle, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler Burak Bey. İlgiyle takip ediyor ve yazılarınızı okumayı seviyoruz. Hatta diyebilirim ki günde birkaç kez acaba yeni bir yazı düşmüş mü diye kontrol ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Burak Bey, istikrar ve kalite için tebrikler. Ben 2009'da henüz bu işin başındaykenden takip ediyorum Sportif Cümleleri. (Aynı dönemde açtığım blog vasıtasıyla) Açık konuşayım tam bir evrilme yaşadı SC. Başlarda çok daha spesifik ve habersel değer yönünden sınırlıyken sonrasında hem yorum hem de haber alma adına başvuru kaynağı oldu. Galatasaray adına gsformaları ve sc değer verdiğim bloglar arasında. Başarıların devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Bir G.Saray lı olarak zevkle takip ediyorum. Medya daki birçok spor yorumcusunda bulamadığım gerçekçi ve doğru tespitleri,analizleri sportif cümlelerde buluyorum.
    Kutlarım ve aynı çizgi de başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Tüm güzel düşünceler için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de bir fenerli olarak hergün takip ediyorum. dil kaliteli ve özenli. daha da önemlisi herseye saygılı. emeğinize sağlık. nice postlara :)) ( keşke gs haricinde de yorumlarınızı okusak ama bu isteğe hakkım olmadığını bilerek susuyorum :) selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim. Eskiden yazıyordum ama tepki aldım, ben de Galatasaray dışına pek çıkmıyorum :)

      Sil
  7. Kac yıldır takip ediyorum :D Bi gün giripte üye olmadım bloga. Hep Anonimde bırakırım yorumu. :D

    Bu arada tebrikler

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir