15 Aralık 2015 Salı

Bu Kadro Ligi Kaçıncı Sırada Tamamlar?


Beşiktaş karşısında Galatasaray'ın yedekleri; Cenk Gönen, Bilal Kısa, Koray Günter, Tarık Çamdal, Emre Çolak ve Umut Bulut. Burak Yılmaz'ın sakatlığında oyuna Umut Bulut girdi, Yasin Öztekin'le de Tarık Çamdal değiştirilip, Olcan Adın sol açığa kaydırıldı. Üçüncü değişiklik ise kullanılmadı. 

Nedeni açık, kim girsin, kim oyunu değiştirsin. Galatasaray tarihinin en zayıf kulübelerinden biri. Sadece bu maç değil, sezon için konuşuyorum. Kadro derinliği zayıf değil, öyle bir derinlik yok. 

Fenerbahçe - Başakşehir maçı sonrasında Vitor Pereira, "dar bir kadrumuz var, kenara baktığımda Diego ve Van Persie dışında hücumcu göremedim" dedi. Bir de bize bakalım, dün Beşiktaş karşısında 11 oynayan futbolcular izinli olduğunda geriye kalan kadro yukarıdaki fotoğraftan ibaret. Beşiktaş karşısında 11 olmayan isimlerden şöyle bir kadro kuralım;

Cenk
Çamdal Denayer Günter Carole
Jem Jose
Sinan Bilal Çolak
Umut

Bu kadro ligi kaçıncı sırada tamamlar, bunu bir düşünelim. İlk 10 olmaz diyorum, bunu da söylerken asla abartmıyorum.

Bir zamanlar yabancı sınırı bizi çok zorlardı, mecburiyetten Elmander, Riera gibi isimleri yabancı sınırı uğruna kurban ettiğimizi bilirim. Elden yabancı çıkarmak için 40 takla atardık, nereye göndereceğimizi bilemezdik. Şu an bakınca oynatabildiğimiz 7 yabancı var, sınır ise 14 yabancı. 7 yabancı hakkı daha var ama yerli hakimiyeti daha da büyüyerek devam ediyor..

2 yorum:

  1. Galatasaray forması ile en kötü 3, Herhangi bir forma ile 8-10 diyorum.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir