12 Ocak 2016 Salı

Genç Futbol Seyyahı


Galatasaray tarihinin en karanlık transferlerinden biri olduğu büyük bir gerçek. 3-4 ay gibi bir süre denenmenin ardından transfer edilmişti ve 2.5 milyon avro bonservis verildi. Denenen bir futbolcu için hayli yüksek bir rakam ki ilk profesyonel tecrübesi de Galatasaray olmuştu. 

Tabii öyle bir Tokatspor maçı oynamıştı ki yukarıda konuştuklarım o gün için geçerli değildi, hepimiz umut ettik, olur mu diye düşünürken olmadı, Mancini dışında da kimse düşünmedi. Sonra da oradan oraya kiralanırken gittiği takımlarda da çok tutunamadı. Son olarak kiralık olarak gittiği Slovenya'nın Ljubliana takımında biraz kıpırdadı gerçi.

Belki de o kıpırdama Ontivero'yu Montreal takımına taşıyor. Drogba'nın da formasını giydiği takım. Gerçi Drogba konusunda da haberler çelişkili, futbolu bıraktı mı bırakmadı mı bilmiyorum. Ontivero'nun Montreal'e gidişi bence önemli, en azından yıllık ücretini ödemekten kurtulmuş olabiliriz. Biraz daha kıpırdarsa para kazanma imkanı dahi doğabilir. Nasıl bir menajeri varsa çok iyi çalışıyor, bunu söylemek lazım.

Ontivero 21 yaşında ve Montreal 11. takımı olacak..

1 yorum:

  1. http://www.transfermarkt.de/lucas-ontivero/detaillierteleistungsdaten/spieler/265916

    4 gol 1 asistle oynamış.fena sayılmaz.en azından süre almış bir miktar.bence yetenekleri olan bir sol ayak.vede henüz 21 yaşında.

    sanırım ontivero da sorun kafada.küçük yaşlarda ülke ülke dolaşmanın psikolojik sorunlarını yaşıyor olabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir