17 Şubat 2016 Çarşamba

Böyle Galatasaraylılar da Var, Helal Olsun


Uğur Karakullukçu'nun Sabah Gazete'sinde özel haberi, çok da başarılı bir habercilik ki tebrik etmek gerekiyor. Dursun Özbek'in 465 bin bileklik sattık açıklaması vardı. Bu da 1.6 milyon avro gibi bir rakam getirdi ve beklentimin üzerinde. Twitter'da bir anket yapmıştım, yüzde 65'lik bir kesim bileklik almayacağını dile getirmişti. 

Ben de almadım mesela, atılması gereken öncelikli adımlar olduğunu düşünüyorum ve o adımlar gelmeden de almayacağım. Ama ilginin olduğu da doğru. Yönetim beğenilmez, takım da çok kötü gidiyorken bu kadar bileklik satmak başarı. Projeyi çok tutmuyordum ama hafife almışız. 

Ama şöyle bir durum var, 465 bin bilekliğin 150 binini Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bürsin almış. Bu da çok büyük bir para demek, gösterdikleri fedakarlık gerçekten çok büyük ve bunun da hiç reklamını yapmadılar. Bu haber olmasaydı da haberimiz olmayacaktı. 

Geçtiğimiz günlerde divan kurulu toplantısı vardı ve orada açılan standlarda bileklik almayan o kadar fazla üye oldu ki. Hep diyoruz, üyelik halka açılsın, Galatasaray halka insin, o halk bu camianın hakkını fazlasıyla verir diye. Görüyoruz işte, bu küçük bir örnek. Galatasaray böyle yönetiliyor, hatta yönetenleri bu insanlar seçiyor işte ama camiaya sahip çıkan yine taraftar..

1 yorum:

  1. Asla almam.. Bu kadar net. Bu kulüp gerekiyorsa batsın, sıfırdan Fiorentina gibi kurulur hiç sorun değil. Ama 2 bardak çayı bedava içmek için adadan gelecek milyonları bile elinin tersiyle iten o tiksinç kongre üyeleri defolup gitmedikçe hiçbir Galatasaray ürününü AL-MA-YA-CA-ĞIM! Doğduğu günden beri Galatasaray'ı tutan bir insan olarak söylüyorum ki Türkiye sınırları içerisinde desteklenmeyi en az hak eden takım Galatasaray'dır. Bu kadar kafatasçı, bu kadar faşist bir organizasyon olamaz! Biz sadece ayak takımıyız onlar için, yolunacak kazlarız ! Yanlış varsa düzelt Burak kardeşim? Haksız mıyım söylediklerimde ??

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir