2 Şubat 2016 Salı

Jem Karacan Bursaspor'da


Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamasından yola çıkıyorum, "1.1 milyon avro Yekta Kurtuluş takımda olacağına, 600 bin avro alan Jem Karacan takımda olsun istedik" demişti. Bu açıdan baktığımda mantıklı gelmişti ama son 2 senesini sakatlıklara kurban vermiş ve teklif alamayan bir futbolcu için verilen bu yıllık ücret de fazlasıyla mantıksızdı. 

Takip ettiğim bir isimdi aslında, sakat olmadığı dönemde de Premier Lig seviyesinde bir isimdi ve o dönem haliyle alamadık. Sakatlıklardan da geri dönemedi, bir deneme yanılma hamlesi olarak görüldü ama bu paraya deneme yanılma hamlesi olmaz. Bu eleştirdiğim noktaydı ama Jem Karacan bildiğimiz düzeye gelebilmiş olsaydı rotasyon açısından kötü bir hamle olmayacaktı ama tutmadı işte, şans da buldu. Forma şansı bulamadı diyemeyiz.

Bell ki tuttuğu bir futbolcu, Jem Karacan'ı Bursaspor'a da taşıyor Hamza Hamzaoğlu. Yarı sezon ücretine, 50 bin avro imza parası opsiyonuna kiralandı. Hamza Hamzaoğlu olmasaydı kim alırdı, kim takımında görmek isterdi bilmiyorum, transferin son gününe kadar teklif almadı sonuçta. 
 
Bursaspor'da ne yapar sorusuna ise cevabım yok, hoca yine idman temposunu yükseltmek istemiş olabilir. Ne kadar şans verecek, ne düşünüyor bunu zaman gösterecek ama Bursaspor'un bir orta sahaya ihtiyacı vardı, hem de iyi bir isme. Rotasyon adına Jem Karacan'ın alınması Bursasporluları çok memnun etmemiştir diye tahmin ediyorum.

2 yorum:

  1. hamzanın vizyonu misyonu bu kadar işte.hamzadan hiçbir zaman bir cl takımı yaratacağını bekleyemeyiz.küçük takım oyuncusu varsa küçük takım teknik adamıda oluyor.sabrilerden jemlerden umutlardan medet umuyor.sırf koştuğu için umut u giderken bile savundu.vizyon bu.koşuya baktığın kadar yeteneğede bakacaksın hafız.büyük takım teknik direktörü olmak istiyorsan.

    YanıtlaSil
  2. beğeniriz begenmeyiz ama adam ülkenin standartlarına göre hareket ediyor kabul etmek lazım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir