9 Şubat 2016 Salı

Neden Mi Mancini'yi Seviyoruz, İşte Bu Yüzden


Roberto Mancini.. Seviyorum bu adamı, Galatasaray'a sahip çıkan, Galatasaray'ın hakkını koruyan her insanı sevdiğim gibi. Müthiş bir Galatasaray geçmişi olmayabilir, ısrarla sportif başarı vurgusu da yapılabilir ama bu adam Galatasaray taraftarı tarafından sevilmeye devam edecek. Galatasaray'dan ayrılırken bir lira tazminat almayan, ayrılmış olmasına rağmen hala Galatasaray paylaşımları yapan, sevincimize, üzüntümüze ortak olan bir insan. 

Hamza Hamzaoğlu.. Kazanılan kupalarda her zaman katkısını inkar etmedim, onu ön plana çıkardım. En çok eleştirildiği dönemde sahip çıkmak istedim, onun uğruna da birçok arkadaşımın kalbini kırdım. Eleştiri noktasında eleştirdik ama benim için her zaman kazanılan başarılara duyduğum bir vefa vardı ama görüyoruz ki Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a karşı bir gram vefası kalmamış. En zor zamanda göreve getirildi, kendisine güvenildi ve bugün şampiyon bir teknik adam olarak anılıyor. Bunda Galatasaray'ın da katkısı var, Hamza Hamzaoğlu bugün açacağı bütün kapıları Galatasaray'da kazandıklarıyla açacak. 

Peki gelinen nokta nedir;
"Bu sezon hedefimiz ilk altıda bitirmek. Bazı kulüpler ceza alırlarsa 7. veya 8. kulüpler de Avrupa'ya gidebilirler."

Galatasaray'ın düşeceği durumdan medet uman bir görüntü ki Galatasaray'ın bu sezonuna bakınca da başarısızlıkta payı olan isimlerden biri. Yaz döneminde bu kadronun içini ben boşaltmadım, gereken hamlelerin gerçekleşmesine ben mani olmadım. Bakıyoruz ki Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın ceza alması üzerine planlar yapabiliyor.

Cidden yazık. Kendim için konuşayım, Hamza Hamzaoğlu için verdiğim emeklere yazıklar olsun. Başka diyebileceğim bir şey yok. Bu saatten sonra Galatasaray'ın kapısından dahi içeri giremeyecek, onu seven, yine de destekleyen taraftarı dahi karşısına aldı. Çok destekledim kendisini, büyük kavgalar ettim ama sırtımdan hançerlenmiş gibi hissediyorum. Galatasaray'ın evladıyım diye geçinenlerin ayrılık sonrasında bu söylemlerini görüyorum da, gerçekten yazık. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir