20 Mart 2016 Pazar

Galatasaray'da İbra Edilme Şartlarının Ne Kadar Aşağıda Olduğunu Gördük


Mali kurulla ile ilgili konuşulacak çok fazla şey yok, sözün bittiği yerlerdeyiz. Galatasaray'da ibra edilme şartlarının ne kadar aşağıda olduğunu gördük. Hadi maddi yönü bir yana bıraktım (o konuda da büyük hatalar olmasına rağmen) ama idari anlamda büyük bir başarısızlık varken çok büyük bir oy çoğunluğuyla yönetim ibra oluyor. 

Mali kurulla ilgili beklentilerim vardı, daha sert geçmesini bekliyordum ama büyük hayal kırıklığı oldu. Ne varsa yine genç üyelerde olduğunu görüyoruz, çoğu müthiş konuştu, taraftarın sesi oldular. Bu tarz genç üyelere daha çok ihtiyaç var, ayrıca bu genç üyelerin de yılda bir kez değil, en azından 3-4 kez seslerini duyurmaları gerekiyor. 

Bugün için sevindiğim noktalardan biri bu genç üyelerdi. Diğeri de ekim ayınca yapılacak yeni üye alımıyla ilgili kongre olacak. O gün bir şeyler değişebilir, acilen bu üye sisteminden kurtulmamız gerekiyor, Galatasaray'ın bir numaralı çıkış noktası bu. Olacağına da inanıyorum, elinde sonunda bu bitmiş düzen ilerleyemeyecek, yenilik arayacak. Bu noktada inanmaya ve çalışmaya devam.

Dursun Özbek yönetimine inanmadığımı ve güvenmediğimi söylemiştim, yine o noktadayım. Geçmişi çok konuştuk, önümüze bakmak istiyorum ama gelecek anlamında da çok umutlu değilim. Doğru akılları bekliyorum ama hala ortada yoklar. Maalesef ki bu yönetimde birkaç yönetici hedef seçildi (genç subaylar diye adlandırılan) ve onların da büyük başarısızlıkları olmasına rağmen iyi anlamda çabalayan isimler de onlar. Ama günah keçisi ilan edildiler, ihale onlara kaldı.

Son olarak, heyecanlandığım tek konu (yönetimin bunu da başarabileceğine inanmamakla birlikte), yeni spor salonu projesi. TT Arena'nın yanına yapılacağı söyleniyor, bugün ilk kez çizimini de gördük. O bölge tam anlamıyla bir spor kompleksi olur, basketbolun da kurtuluşudur bu. Büyük atılım olur. Ayrıca salonu yapan firmanın TT Arena'nın da açılır kapanır çatısını yapacağı belirtiliyor ki bu sayede üst kullanım hakkı alınır alınır. Böylece TT Arena'nın dışarıdan görülen o ruhsuz halinden de kurtulmuş oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir