4 Mart 2016 Cuma

Sportif Cümleler 7 Yaşında


Hala yazabiliyor olmam inanılmaz, bu kadar yıl üzerine sıkılmam gerekiyordu ama ilk gün aldığım keyif hala geçerli. Yazmayı seviyorum, bilgi aktarımını, bu sayede kendimi geliştirmeyi, içerik üretmeyi. Blogun ve sık yazıyor olmanın bana kattığı çok şey var. Blogdan kaynaklı bir beklentim yok, geçen 7 yılda da önemli fırsatlar yakalamama rağmen spor medyası olayına girmedim, girmek de istemem. Basit kalmak ve taraftar olmak benim için en keyiflisi. Bu süre zarfında da bloga çok fazla emeği geçen arkadaşlarım oldu, buradan hepsine teşekkür ederim. Ayrıca beni takip eden, etmeyen, beğenen, beğenmeyen, eleştiren, görüş bildiren tüm dostlara da teşekkür etmeyi borç bilirim. Bu süre zarfında da kırdığım, üzdüğüm insanlardan özür dilerim. Elimden geldiğince yazmaya, içerik üretmeye devam edeceğim. İlerleyen dönem ne olur bilemem, hayat bize ne getirir ama ben bu işten keyif alıyorum, bu yüzden aynen devam..

16 yorum:

  1. Tebrikler Kardeşim. İlgiyle takip ediyorum. Google'dam fazla buradayım :) nice senelere...

    YanıtlaSil
  2. ne iş yapıyorsunuz acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana en çok sorulan soru bu ama neden merak ediliyor bilmiyorum. Bu kadar önemli mi :)

      Sil
  3. hayırlı uğurlu olsun hafız.daha nice senelere.

    YanıtlaSil
  4. lutfen birakmayin ve yazin keyifle okuyorum. Twitter sonrasi herkes bloglara ihanet etti ama siz hala direnip yaziyorsunuz tebrikler umarim ansizin birakmazsiniz sizde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mümkün olduğu sürece devam edeceğim, teşekkür ederim :)

      Sil
  5. bu kadar sene oldumu ya ugur karakullukcu ile beraber seni takip ediyordum suan sadece seni takip ediyorum hayirli olsun masallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllar geçiyor, teşekkür ederim :)

      Sil
    2. etliye sütlüye karışmazsan sadece taktik maktik dünya futbolu falan konuşursan uğur gibi medyaya kapak atmak işten bile olmaz.ama birilerinin ayağına basarsan bloger olarak yoluna devam edersin aga.

      Sil
    3. Elime çok fırsat geçti ama girmedim . Ben medyaya girmek istemiyorum.

      Sil
  6. Blog olayını geç yakaladım. 2-3 sene oldu. İşten güçten zaman kalmaması, şike olayı akabinde yaşanan rezillikler adeta spordan soğutmuştu beni. Siz ve bir kaç blogu fanatizmden uzak, gerçekçi yazılarınız nedeniyle ilgiyle takip ediyorum. Teşekkürler, nice seneler ve hayatın diğer alanlarında da arzuladığınız her ne varsa ulaşmanız dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana özel olarak teşekkür ediyorum, güzel yorumların ve blogu yalnız bırakmadığın için :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir