15 Nisan 2016 Cuma

2010-2011'den Sonra İlk, İddaa'da Bir Anadolu Takımına Karşı Favori Değiliz


Selçuk İnan, Sneijder ve Denayer gibi isimlerin yokluğundan yola çıkınca da tüm yollar Türkiye Kupası'na çıkıyor. Lig fazlasıyla boşlanmış gibi, kimse umursamıyor ama bence umursanması gerekiyor. Cepte bir Türkiye Kupası yok, Fenerbahçe & Konyaspor eşleşmesinden gelen takım finalde bize karşı favori ki Rizespor'u sanki çok kolay geçeceğimiz gibi bir hava var. Oysa hiç alakası yok, çok zorlu bir süreç bu, maalesef ufukta 2 yıla çıkabilecek bir men cezası.

Antalyaspor maçının kamp kadrosuna bakınca yine umut saçan bir ekiple karşılaşıyoruz. Öyle ki 2010-2011 sezonundan sonra ilk kez bir Anadolu takımı karşısında iddaa'da favori değiliz. Hep diyorum ya bu sezon 2010-2011 sezonundan daha felaket, en azından o dönem mücadele vardı diye, bugün mücadeleyi de görememek çok acı.

Chedjou ve Denayer yok, Semih Kaya da Fenerbahçe maçının ardından bu maçta da sağ bek kullanılır. Haliyle Koray Günter & Hakan Balta hattı bizi bekliyor ama keşke Linnes'i sağ önde kullanabilsek. İlk maçı Türkiye Kupası'nda Akhisar deplasmanıydı, sağ açıkta iyi bir performans verdi ama Riekerink'in takıntısı oldu kendisi, inanamıyorum. Şöyle bir kadro yazdım kendi kendime, 4-4-2 oynanabilir şu maçta;

Muslera
Semih Günter Balta Carole
Linnes Bilal Çolak Yasin
Podolski Umut

Çıkar mı derseniz bilemiyorum, Riekerink sürekli deniyor. Formasyonla da oynuyor, futbolcunun yerleriyle de. Hangi kadroyu sahaya sürer, ne düşünür kestirmek imkansız ama favori olmadığımız da açık. Ufukta yine kötü bir sonuç var. Fazlasıyla bireysel yeteneklere bakan bir takımız, Bilal Kısa 35 metreden vuracak da bir heyecan olacak. Podolski'yi falan göremiyoruz bile, nerede bu mücadeleler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir