7 Eylül 2016 Çarşamba

Geç de Olsa Doğru İletişim ve Hareketin Eseri


Kombine ilgisizliğinden bahsediyorduk. Taraftar haklı, kötü geçen bir sezonun ardından da bu tablo doğal. Benim için koşul fark etmez, her koşulda destekliyor ve takip ediyorum ama bu iş arz talep meselesi oldu, herkesi bir tutamadığım gibi benim veya bizim gibi olmasını da bekleyemem. 

4000 civarındaydı bu satışlar, maalesef ki transfere geç başladık. Sonrasında yükseldi, 1 ay sonra 7000 görüldü ama yine yetersiz. Bir önceki sezon 35000'lerdeydi bu sayı, 7000 kombine Galatasaray için büyük hayal kırıklığı. 

Transferin bitmesiyle birlikte 17000'i gördük, 1 ayda 10000 kombine. Nedeni basit değil mi, oluşan güven ortamı, doğru transferler, iyi başlangıç ve heyecan duyulan bir Galatasaray. Şu tabloyu keşke Mayıs, Haziran gibi yaşasaydık, belki o zaman bu sayı daha yüksek olacaktı. Yine 25000'leri göreceğiz bence ama az. Neyse diyelim.

Şaşırdığım nokta başka, Nigel De Jong'un 4000 forması satılmış şu ana kadar. Daha maça çıkmadı, izleyemedik ve Lass Diarra gibi konuşulan isimlerin arkasından geldi. Diyorduk ya, Diarra gelirse şunu alacağız, bunu yapacağız diye, ben pek ihtimal vermiyordum. 

Şu sayıyı görünce cidden yapılırmış, şimdi inandım. Forma satışlarında da bir yükselme söz konusu, işte bunlar hep doğru hareket etmenin, iletişimin, taraftarın nabzına göre hareket etmenin eseri..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir