25 Ekim 2016 Salı

Arroyo Heyecanlandırır Ayrı da, Neden?


Arroyo haberleri çıkmaya başlamış ki Arroyo isminin yaratacağı heyecan büyük. Dibi de gerekirse onunla görelim diyeceğimiz adamlardan, bu konuda öncelikle duygusal bakarım olaya. Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri, kimine göre de en iyisi. Gelir, oynar, ne yapar bilemem ama Arroyo'yu ne durumda olursa olsun Galatasaray formasıyla izlemenin vereceği heyecan başkadır.

Mesele o değil ama, Ergin Ataman'ı tanıyamamaya başladım. İyi bir bütçeyle sezona başladık, 10 milyon dolarlık bir hedef gösterdi, 9 milyon dolarlık bir takım kuruldu. Hemen hemen de istediği her ismi aldığını düşünüyorum. Basketbol tayfanın genel görüşü ise kadro mühendisliğinin büyük sorun yaratabileceği yönündeydi, maalesef o sorunları sezonun henüz başında yaşıyoruz. Herkesin söylediği ve gelen eleştiriler birer birer gerçek oluyor, bu üzücü.

Bekleyelim, zaman verelim diyen de var, hocaya kayıtsız şartsız güvenen. Buna ben de katılmak isterim de şu zamanda Arroyo ismi öne atılıyor. Acil çıkış butonu gibi, batarsak onunla batalım gibisinden. Ergin Ataman değil miydi, bir daha Arroyo ile asla çalışmam diyen? Onu da geçtim, geniş bir kadromuz var, belki kötü kadro mühendisliği ama hala takım içerisinden çözüm bulma imkanı var ama rotasyonu daraltmak yerine böyle bir hamle düşünülüyor.

Dentmon'u hiç denemedik, güvenilmez deniliyor da neden kendisi takımın en çok kazananı. Ama lig lisansı bile yok, bu nasıl bir düşünce? Ya da Russ, hani bu çocuk Avrupa'nın yeni yıldızı olacaktı? 2-3 hafta içerisinde mi kendisinden vazgeçiyoruz? Ergin Ataman bu isimleri kazanmak için ne yaptı ya da veya neden aldırdı, ne düşünüyordu ve şu an neden Arroyo? Benim cevabı bulamadığım sorular.

Ergin Ataman maalesef formsuz, sezona iyi girmedi. Şu aşamada transfer istemesi de transfer döneminde yaptığı hataları kabul ettiğine yönelik işaret. Geniş rotasyon içerisinde kaybolduk, hocayı bu anlamda tanıyamıyorum. Umarım toparlar, ayağa kalkarız. Bunu da daha önce yaptı, biliyoruz ama hedefe kilitlenemediğini düşünüyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir