6 Kasım 2016 Pazar

Dentmon + Russ Smith parasına bir oyun kurucu alacak olsanız kimi alırdınız?


Kadro dışı kaldı mı bilmiyorum, o yönde haberler çıktı ama resmi bir açıklama yok. Bildiğimiz şey şu, Ergin Ataman'ın Russ Smith'i sağlam gömdüğü. Real Madrid maçı sonrası açıklaması da şu şekilde oldu;

"Maalesef oyun kurucusuz oynuyoruz. Çünkü ana oyun kurucumuz beş haftanın ardından berbat oynuyor. Bize bu beş haftada hiçbir şey katmadı. Onu oyuna maçın sonunda yine aldım, belki bir şeyler yapar diye ama olmadı. Tabii ki Russ Smith hakkında konuşuyorum"

Ergin Ataman'ın ruh halini çözemediğimi daha önce söylemiştim, hocamız maalesef iyi durumda değil ve kötü gidişat içerisinde de çözüm bulabileceğine inanmıyorum. Vazgeçmek onun adına şu an en kolay nokta gibi duruyor, oysa Russ Smith için övgüyle bahsediyordu, Avrupa basketbolunun yeni bir yıldız kazanacağını söylüyordu. Kasım ayı itibariyle tablo buna döndü.

Dengesizlik fazla, mantığım almıyor. Russ Smith'e lig lisansı çıkıyor, ilk lig maçında yaptığı her hata sonrası kenardaydı mesela. Diebler'ı falan kazanmak için oynuyor, ısrar ediyor, inadına sahada tutuyor ama Russ Smith için çok fazla tevazu göstermedi. Sonrasında tribüne çekti, lig lisansını iptal etti derken gelinen nokta bu.

Ama Euroleague maçlarında en kritik anlarda sahaya sürdü, ilk 5'de de başlattı, oyuna da aldı. Madem öyle, neden böyle gibilerinden bir çelişki var, anlayamıyorum. Oysa Real Madrid maçı da belki de Russ Smith'in bir şeyler yapabileceğine yönelik bir ışıktı. Vazgeçmek erken olacak ama ilk gidecek isim de belli ki o, bir guard transferi olacak. Dentmon da beklenen katkının uzaklarında derken kadro mühendisliği ancak bu kadar kötü yapılır üzerine ders almaya devam ediyoruz.

Geçenlerde sordum, Dentmon + Russ Smith parasına bir oyun kurucu alacak olsanız kimi alırdınız gibisinden, tonla cevap geldi. İçlerinde iddialı isimler de var ve bir takım oyun kurucusu kadar oynuyor. Sinan Güler hala bu takımın en iyi oyun kurucusu durumundaysa oturup düşünecek isim ben olmuyorum, Ergin Ataman bu durumu sorgulamalı. Errick McCollum'u arıyoruz yani, keşke istediği parayı verseydik noktasına geliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir