30 Temmuz 2017 Pazar

Sağ olsun Mourinho altını çizmiş oldu


"Galatasaray için beni almak Fellaini'yi almaktan daha kolay. O, benim için çok önemli. Hiç şansları yok."

Dün de yazdım bu konu hakkında, sağ olsun Mourinho altını çizmiş oldu. Manchester United taraftarı böyle diyor üzerinden yorumlar yapılıyor burada, Fellaini için yaratılan algının nedeni o. Orası Premier Lig, burası Türkiye. Mourinho keşke burada yapılan yorumları okuyabilseydi, çok isterdim.

Bu transfer yine gerçekleşebilir, onu bilmiyorum, kesin konuşmamak lazım. Gerçek olan şu ki kolay değil, Mourinho bırakmıyor işte, rotasyonu için kıymetli. Matic'i almaları da çok şey değiştirmez, en kötü maçın sonlarında rakip ceza sahasını karıştırmak için bile kullanır. Adamın öyle ekstraları var ki bu yüzden hala orada, vazgeçilemiyor. 

İhtiyacımız olan tarz Fellaini değil, şu tarzda birini almak istiyoruz diyenlere lafım yok, Fellaini için çöp algısı yaratanlarla sorunum. Tablo bu, zor bir hamle ama gerçekleşmesi durumunda yaratacağı fark mutlaka olurdu. Geçenlerde yazdığım "çöp algısı" yazısı bu tarz konular içindi, yerliden örnek verdim ama yabancı için de aynı. Farklı bir profile büründük..

2 yorum:

  1. Mourinho müthiş bir adam, maticin transfer olduğu gün yaptığı bu açıklamayla hem fellaininin gönlünü alıyor, hem de olası bir satis durumunda piyasasını yükseltiyor..
    Yalnız tam kendimizi fernando fellaini orta sahasına alistirmisken üzücü oldu bizim açımızdan:)
    Fellaini fiziksel ustunluklerinin yanında iyi bir oyun kurucu ve bu özelligi bizim için cok değerli olabilirdi, ama Ndiaye de güçlü ve daha tempolu, üst düzey dripling yeteneği olan bir oyuncu. İkisinin arasından fellainiyi tercih ederdim ama Ndiaye 6,5 milyona alınırsa, bence cok güzel bir transfer olur.
    Selçuk, tolga, donk gibi ouncular var zaten kadroda, bunlara fernando da eklenecek, dolayısıyla bu rotasyona eklenecek son oyuncunun kreatif bir oyuncu olmasi büyük avantaj sağlar.
    Keşke imkan olsa da oraya kevin kampl gibi komple bir oyuncu alsak ama Ndiaye de potansiyeli olan bir isim..
    Geriye sol kanat kalıyor, çizgiyi kullanan bir bek ve orta saha özellikli bir sol on oyuncusuyla, Lucescu üst aklıyla:), müthiş bir takım olma yolunda ilerliyoruz, tek eksiğimiz mourinho gibi gözüküyor, ki o da ateşi yaktı..
    Heyecanliyiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fellaini'yi her türlü kullanır Mourinho, Matic'den bağımsız :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir