16 Ağustos 2017 Çarşamba

Ferguson'dan bu yana ilk kez ciddi anlamda heyecanlandım


Saygı, sevgi, hürmet. Döndüğü sezon olsun, son yıllarda izlediğim en iyi Manchester United'dı. Umarım devamı gelir diyelim, herkesin beklediği bu çünkü. Hem Manchester United açısından, hem de Mourinho. Genelde çalıştırdığı takımlarda 2. sezonları farklı olur, yine öyle olmasını umuyorum. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de beklenen olmadı belki ama kazanılan 3 kupa var, onun yarattığı bir öz güven. Ayrıca 2 kritik hamle, Lukaku ve Matic. Bence sezonun hamlesidir Lukaku, geldiği gün de yazmıştım. Ibrahimovic'i tartışmayacağım ama onla da olmuyor onsuz da durumundaydı takım. Lukaku farklı, gücünün kıymeti büyük. Matic ise x faktör, boşuna Mourinho'nun prensi değil. Geçen sezon Chelsea'nin şampiyonluğunda Kante neyse, Mourinho döneminde gelen Chelsea şampiyonluğunda Matic oydu. Conte kendi elleriyle Manchester United'i şampiyon yapacak neredeyse, böyle kritik bir hamle. Matic'in varlığı Pogba'yı da yükseltecek unsur, bu sezona damgayı o vurabilir. Geçen sezon tartışıldı, maliyeti konuşuldu ama bu sezon yükselen piyasayı düşününce, Pogba'nın bu sezon yaratacağı etkiyle iş çok başka yerlere gelir. Manchester United adına umutluyum haliyle, Ferguson'dan bu yana ilk kez ciddi anlamda heyecanlandım..

4 yorum:

  1. Uzun zamandır ilk Mou yazısı özlemişsindir :) Sanıyorum bio'dan dolayı Ne zaman Mourinho mevzusu geçse aklıma gelen ilk isim Burak Eren. Ne Matiç ne Milito :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mourinho benim idolüm, onun yeniden isyan etmeye başlamasını her şeyden çok isterim :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Twitter'ım yok o yüzden divan kurulu toplantısı ile ilgili iki kelamı buraya yazdım yanlış bir yerse özür dilerim şimdiden. Bakınız üsluplar, konuşma şekilleri hatta "olağanüstü" toplantı istemek pek uygunsuz olmakla birlikte Levent Nazifoğlu dahil konuşmacılar öyle toptan haksız falan değil. İki transfer yaptı diye Dursun özbek ak kaşık o-la-maz. Alp Yalman konusuna bir bakın mesela. Kulüpler birliği başkanı olma tarzına bakın. Adamın her işi fiyasko ile sonuçlanıyor. Şu ödenecek tazminatlara bir bakın. Hangi sponsoru buldu kaç para girdi yaptı da bu kadar rahat. Beyler bu işin içinde iş var. Hazır tarlayı satıp meyhanede yiyen hayırsız evlat misali mi yönetiliyoruz durum gerçekten o kadar vahim mi bilmem ama şu bir gerçek Riva ve Florya artık yok! Levent Nazifoğlu her ne kadar saçma sapan işler yapsa da 100 sözünden 99'nda şovenist davransa da 1 sözü doğru ve o doğrusu çok önemli maalesef. Transferlerden memnun olmayan yoktur. Ama maliyetleri hususunda bazılarını çok eleştiririz. 2 alana 7 vermeye başlayan kulüp olmaz. Kötü değiller aksine enfes transferler ama arşın buradaysa Bağdat orada. Bu yönetim Galatasaray'ın başına gelmiş en büyük talihsizliklerden biridir. Ben bunu bilir bunu söylerim. Yönetiminden sonra Galatasaray'ın muhalefet etme gücünün de bittiğini görüp üzülüyorum sadece. Ama bu toplantının her bir kelimesi incelenmelidir. Konuşmacıların söylediklerine dikkat edilmelidir. Galatasaray yönetilememektedir. İleriki yıllar için çok endişeliyim. İnşallah haksız çıkarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklaması doğru olabilir de onu kendisi söyleyince inandırıcı olmuyor işte. Yönetimle alakalı tüm günahların ortağı çünkü.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir