22 Ağustos 2017 Salı

Şimdi Emre Mor'un futbolunu, potansiyelini konuşabiliriz işte


Emre Mor'un kariyeri üzerine sanırım herkesin kaygısı vardı. Dortmund böyle yetenekler için önemli bir okul, transferine çok sevinmiştim. Önemli de bir yatırım yaptılar, umutluyduk. Buna rağmen sadece 1 sezonda geldiği konum ortada, Türk takımlarıyla andık kendisini. Futbolundan, potansiyelinden çok sorunlarını tartıştık, karakter yorumları yaptık. Inter'le görüştü mesela, onun adına büyük bir fırsattı, anlaşamadılar. Temelde yatan isim ise menajeri Muzzi Özcan'dı, bu adamı Türkiye'ye getirmek için elinden geleni yaptı. Inter'le anlaşamadı işte, taleplerinin altından kalkamadılar. Emre Mor'un kariyeri uğruna bir adım atması gerekiyordu, o da menajeri ile yollarını ayırmak. Neyse ki çok geçmeden bunu başardı, nedeni de Avrupa'da devam etmek istemesi. Şimdi Emre Mor'un futbolunu, potansiyelini konuşabiliriz işte, önü açıldı. Hakan Çalhanoğlu'nun menajerliğini yapan isimle anlaşmış, adı da Milan'la anılıyor. İyi olur, Milan önemli atılımlar yaptı, hem takım gençleşti, hem de kalite noktasında eskiye dönüş sinyali veriyorlar. Hakan Çalhanoğlu'nun Emre Mor adına varlığı kıymetli, iyi iş olur. Dortmund'la olan bağ koptu gibi, imkan olsa da keşke orada kalsa. Yine de Türkiye'ye gelmemesi kendisi adına iyi haber. Büyük bir potansiyeli var, şu noktada dahi Avrupa'nın çok önemli takımlarını kendisi adına konuşuyoruz..

8 yorum:

  1. Emre mor daha az parayi kabul edip ispanyanin orta sira takimlarina gidebilir hatta belki de orta siranin da altindaki takımlara para için Turkiye ye gelirse kendine yazik eder. Ben su haliyle Milan Inter gibi takimlarda da yapabilecegini düşünmüyorum. Dortmund da kendisinden bu kadar çabuk vazgecilmesi zaten büyük bir soru işareti... Dembele nin barcelonaya gitmesinin konusuldugu su günlerde dogan bosluga aday olup daha cok çalışıp formayi kapmasi kendince en mantiklisi olur ama Emre nin akli baska yerlerde galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerek yok ki, İtalya'nın kafaya oynayan takımları istiyor işte. Var yeteneği, herkes bunun farkında. Dortmund kiralayabilir dediğin gibi bir takıma ama onlar vazgeçti görünüyor, 1 sezonda vazgeçmeleri Emre Mor'un hatası. Piyasası varken de satma düşünceleri var. Haklısın bu arada..

      Sil
  2. Burak hocam bana bir hüzünlü ve dikkat çekici geliyor şuan arda haberlerinin olduğu her platformda taraftar yüzde 70 ler oranında arda gelmesin diyor. Bu yuvam dediği yer için bence hüzünlü şuan bende olsun olmasında değilim ama arda adına üzüntü verici bir durum. Emre keza avrupa da kalmalı burada elindekilerden de olur eminim sadece basaksehir e gelmesinde a avci faktörü ona bişeyler eklerdi gibime geliyor yoksa yazık ikiside milli değer ve iyi olsunlar isterim. Arda özelinde insan şunu düşünmüyor değil sen futbolcusun ve bu mesleğin ise hiç bir takıma bu kadar adanmışlık sergilemeyeceksin şuraya bak senin taraftarlığı na hayran taraftar seni istemiyor bu karakter özelliğini aşıyor bence bir korku kısmen hatta haklı da olunabilir bir şey diyemem ama gs taraftarı değerlerini bir iki dolduruş vakası ile kaldı ki şu fener odaklı medya ile sürekli yaşanan durumdur bizim adımıza Harcamamali. Örnek keita fenere gelse kaç sene oynardı? Ne oldu da en yeteneklisi 1 sene zor tuttuk saha dışı olaylar yada hırçınlik. Lugano yerdeki adamı dış sıkarak ezer kramponla tff başkanı bu ülkede olmamalı der mi? Melo için dahi neler yaptılar bence biraz akıllı olmalıyız. Arda gelmeli mi inanın bilmiyorum saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arda Turan konusunu çok yazdım. Gelmemeli diyorum, futbol kalitesine asla lafım yok, hatta Galatasaraylılığına. Gelmemeli demem saha dışı yüzünden, rahat bırakmayacaklar, o da rahat durmayacak. Şu ortamın bozulmasını istemem.

      Sil
  3. Arda gelmesin. Asamoah olmazsa Ardayı zorlayacağız bence. Hata olur Arda gelirse Gomis arda belhanda Feghouli oynarsa Ndiaye bir ay sonra patlar kaldıramaz tek başına.Orta saha yumuşar Arda Tolga değişikliği ile. Asamoah şart ya.gerekirse fazla verilsin alınsın Asamoah. Tolga Asamoah değişikliği değerli Tolga Arda değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asamoah ve Arda Turan'ın birbiri ile hiç alakası yok.

      Sil
  4. Emre Mor bence mental açıdan pek gelişemeyecek gibi duruyor. Yaşı küçük ama stili kararları sıkıntılı. Yalnız menajer değişikliği çok doğru bir karar. Yurtdışı doğumluyum bende. Ama Muzzy Özcan Bayram Tutumlu gibi garip gurbetçilerden uzak durmasında fayda var.

    Emre Mor bence yanlış yatırım Dortmund taraftarı olarak hala genç yıldız statüsündeyken iyi paraya az zararla satmaya çalışırdım. Ya da takas yapardım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Talibi var, onlar da satmak istiyor. Kötü yatırım ama zarar etmeyecekler.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir