24 Ağustos 2017 Perşembe

Vakit geldi mi?


Bu takıma bir de Feghouli'nin katılacak olması ne kadar büyük heyecan değil mi? Kimine göre sezonun hamlesi, beklenti büyük. Galatasaray'da çoğu transfer çıtayı yukarı çekti, hangisi en iyisi üzerinden düşünmek beni çok keyiflendiriyor, işin içinden çıkamamak. Bir de Feghouli var işte, o neler yapacak, öyle meraklıyım ki.

Özel bir futbolcu, kendine has kitleyi yaratacak isim. Keita'yı falan izledik, sorunlu bir isimdi, istikrar anlamında tartıştığımız oldu ama seyir zevki çok yüksekti. Tek sezon izledik, hala o sezonu konuşur, hatırlarız. Keita'dan bu yana da öyle bir kanat oyuncumuz olmadı, seyir zevki noktasında. Feghouli ise hem o seyir zevkini size vaat ediyor, hem de istikrarlı bir adam. 

Tanınan, bilinen diyeyim, 1 sezon önceki talipleri ortada. Yıllık ücretini konuşmadık bile, eder çünkü. Bonservisi böyle bir yetenek için çok düşük, mutluyum bu transferden. Yaşı da 27, en önemli detay bu zaten. Fotoğrafı görünce mutlu oldum, düne dair en çok paylaşılan karelerden biri. Üzerine birçok mesaj yazıldı, yakıştırmalar yaptık. 

Tempo güzel, hızlıyız, etkiliyiz. Uyum lazım tabii, zamanla olacak. Bir sıkıntı daha var, o da bitirme noktasında. Garry Rodrigues'i çok beğeniyorum, iyi bir alternatif olacak, önemi var. Şu 2 haftada da büyük katkı verdi ama tıkandığımız anlar oluyor, hücumda bitirme noktasında. Feghouli o kalite işte, bitirecek adam. Çaba bir yana, hücum özellikleriyle fark yaratacak ve organizasyon sıkıntını çözecek.

Sivasspor maçında kadroda olur mu bilmiyorum, Antalyaspor maçının kadrosunda ise kesin olarak yer alır. Sakatlığının iyileştiği söyleniyor, bu iyi haber. Milli Takım arasının ardından tam olarak hazır olur, gerçek anlamda katkı almaya başlarız. Tudor'un mutlaka beklentisi var ondan, ne alacağını fazlasıyla bildiğini düşünüyorum..

5 yorum:

  1. Sivas maçında riske edilmemeli

    YanıtlaSil
  2. Bu Tolga'yı kolay kolay kimse kesemez. Gol attığı için değil. Orta sahasaki 3 dinomodan biri olduğu ve görevini iyi yaptığı için. O neden Feghouli hazır olduğunda Garry yedek olur. Peki bu Garry yedek olur mu? Orasına Feghouli karar verecek.

    YanıtlaSil
  3. Garry iyi oynarken sebepsiz kesilmemeli. Birkaç maç Feghouli yedekte bulunsun ikinci devreler oyna girebilir. Formanın değerini oyuncunun adı ne olursa olsun hissettirilmeli bunu yapmazsan oyuncular külübe ve formaya saygı duymaz. Garry elbet birkaç maç sonra kötü oynayabilir o zaman Feghouliyi oynatırız. Kafadan formayı verirsen değerin düşük olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesilmemeli de kenardan gelip enerji katacak, vites yükseltecek yedeğimiz yok. Yasin Öztekin girmez, daha erken anlarda Garry Rodrigues oyuna girer. Hücumda kaliteli bir dokunuş arıyoruz, Feghouli bunu sağlayacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir