6 Kasım 2017 Pazartesi

Yabancı konusu Galatasaray üzerinden dönüyordu değil mi?


İşin komik tarafını söyleyeyim. Yabancı sınırını Galatasaray üzerinden konuşuyoruz değil mi, ligde her iyi gidişat, kazanılan maç sonrası bu konuyu yine gündeme getiriyoruz. Lucescu aynı plağı döndürmeyi seviyor, örnekler de Galatasaray üzerinden. Yerli futbolcu oynatılmıyor gibi bir konu var, son açıkladığı Milli Takım'a baktığımızda 3 Galatasaraylı görmektesiniz. En çok biz eleştiriliyoruz, konu bizim üzerimizden dönüyor ama bir takımdan çağrılan en çok Milli futbolcu Galatasaray'da. 

Arda Turan, Burak Yılmaz gibi isimler sakat olmasaydı bu kadroda yer alırlardı. Değişim var gibi görünüyor olsa bile yine bu isimlere dönüleceğini düşünüyorum. Çağrılması gereken çoğu oyuncunun yer aldığı bir Milli Takım. Unutulan, görülmeyen bazı isimler var ama en azından Emre Akbaba, Deniz Türüç gibi isimleri görmek önemli.

Şu niye yok olayına girmek istemiyorum aslında, eldeki malzeme buna yakın. Vasat olmaya yakın bir takımız, savunma kadrosuna bakınca bunu görüyoruz aslında. Heyecan veren gençler var, alttan gelen iyi bir jenerasyon olduğuna da inanıyorum ama genel tablo bu. Sağ bek / sol bek rotasyonuna bakar mısınız ya da 3. bir forvet yazamıyor olmamıza. 

Lucescu'ya dair umudum yok, bu yüzden de heyecanlanmıyorum. Benim Milli Takım'ım, elbette konuşacağım, üzüleceğim, kafa yoracağım. Yanlış işlerle uğraşıyoruz, başarısızlığı alakasız mevzular içinde arıyoruz ve bunu yapan Lucescu. Yeni bir oyun anlayışı, karakter oturtacağını söylüyor. Sanıyorum ki ölümüne Lucescu'ya tapanlar dışında (hala kaldıysa) inanan yoktur..

14 yorum:

  1. Yabancı konusu Lucescu'nun açtığı bir konu değil alet olduğu kullanıldığı bir konu. Paralı medyada aynı gündemi oluşturdu talimatlı her şey.

    YanıtlaSil
  2. inanılmaz karakter yoksunu, para için her şeyi söyleyebilecek biriymiş luce. dürüst olalım gs'nin başındayken de çirkefti. kendisi hariç herkesi suçlardı. ama 72 yaşında para için hala bu hallere düşebiliyormuş.. kazandığı nefretten ve efsanesinin yıkılmasından çok memnunum.

    YanıtlaSil
  3. Yabancı konusu , Galatasaray'ın başarısı üzerine Rıdvan Dilmen önderliğinde fener medyasının körüklediği bir saçmalıktır!! Emin olun ki fenerbahçe yabancıları bizim gibi cuk otursa ya da galatasaray bu kadar başarılı yabancı transferi yapmasa bu kadar yaygara kopmazdı!! Rıdvan dilmen 'in cumartesi programında söylediği galatasaray transferde kanunsuz bir şey varsa bilemem cümlesi bunların ne kadar rezil, nefret dolu, objektiflikten uzak herşeyi fenerbahçe nin başarısına endeklemiş tipler olduğunu göstermiştir!! Fener medyası ve artık yıldırım demirören sayesinde beşiktaş federasyonu hale gelmiş bu omurgasız federasyona rağmen Şampiyon olacağız !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı sınırsızlığını destekliyordum ama bu kadarını bilmiyordum diyordu. Bu kural 3 senedir yürürlükte, 2 senedir kimse konuşmadı.

      Sil
  4. Lucescu bakanlıkla birlikte yabancı kontenjanını değiştireceğiz minvelinde birşeyler demiş...

    YanıtlaSil
  5. Bu lucescu gerçekten alzheimer bence.Daha geçen hafta yabancı sınırına gerek yok demişti şimdi yine yabancı sınırı diyor.Kendisi piyon aslında bile bile kendini kullandırtıyor veya kullanıldığının farkında değil.Milli takımın başına gelene kadar çok büyük saygım vardı o imkansızlıklarla bize şampiyonluk yaşattı,hakkının çok yendiğini de düşünüyorum zamanında gitmemeliydi bunlar farklı konular ama milli takımın başına geçtiği süreden itibaren ona olan saygım gün geçtikçe azaldı ve şu an saygı duymuyorum kendisine.Bunda suçlu kendisi.Böyle bi oyunda piyon olmayı seçmesi de kariyerine ettiği hakarettir bence

    YanıtlaSil
  6. Fenerin şampiyonluk şansı azalınca beklemenin alemi yok dediler herhalde... Niye yaşıyoruz ki kural hukuk yok...

    YanıtlaSil
  7. iki farklı spor dalı, konuyla alakasız gibi görünecek ama bence alakalı.. boşa savaşıyoruz boşa yoruluyoruz. bütün ülke bize karşı ciddiyim. misal buyrun. başkan da gs düşmanı yardımcısı da.. adamlar emekli oluyor yine kurtulamıyorsun! http://www.tbf.org.tr/tbf/kurullar/merkez-hakem-kurulu/merkez-hakem-kurulu-uyeleri

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir