30 Aralık 2017 Cumartesi

Alex Telles & Juventus, her anlamda kazan kazan


Sol bek transferi gerçekleşene kadar, bu konuda çıkan her haberi değerlendireceğim. 2-3 hamleden bahsediliyor, kesin olan sol bek isteği. Asamoah öncelikli aday doğal olarak, diğer isimleri ise zaman içinde görecek gibiyiz. Asamoah'ı yaz dönemi için bitirip, bu sezonu tutmayan Latovlevici mantığıyla geçmek de mümkün, Evra gibi bir isimle geçmek de.

Juventus'un düşüncesi daha önemli. Alex Sandro'yu satacakları söyleniyor, değerli bir sol bek ama bu sezon bildiğimiz görüntüsünden uzak. Formayı Asamoah'a kaptırdığı da oluyor, Juventus'un o pozisyon için sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Yaz dönemi Spinazzola'yı döndürmeye çalışmışlardı, hatta başka bir planları da yoktu. O dönmeyince de Asamoah'ı bırakmadılar.

Asamoah'la da yeni sözleşme yapmıyorlar, hala o konuda bir haber yok. Asamoah'ın duruşuyla alakalı, en azından yeni sezon için Galatasaray'a imza atabilir. Onların da yeni dönem için öncelikli planı Spinazzola, Ocak ayı için ise Alex Telles'i transfer etmek istedikleri konuşuluyor. Alex Sandro için teklifleri bekliyorlar, onun da transferi olası. Alex Telles'i transfer etmeleri durumunda Asamoah için ciddi bir ihtimal doğabilir.

Alex Telles'in gelişimi üzerine yazdığım yazıyı tekrar paylaşayım;

Porto'ya gittiği günden bu yana üzerine koyarak devam ediyor, Galatasaray'da bildiğimiz değil, geldiği gün itibariyle hayal ettiğimiz Alex Telles'i istiyoruz. Juventus'a transfer ihtimali sürpriz değil, o seviyeyi hak ediyor. Ayrıca İtalyan pasaportu var, bu da onun avantajı. Alex Telles transferinden bonservis de kazanabiliriz, sonraki satışın kârının yüzde 10'u bize ait. Her anlamda kazan kazan durumu olur.

Birbirinden çelişkili haberler de okuyorum. Asamoah veya Filipe Luis'in olmaması durumunda daha genç bir sol bek isteniyormuş, o olmazsa Evra gelecekmiş gibi. Ya da Fatih Terim'in sol ayaklı sol bek isteğine rağmen Davide Santon isminin Galatasaray'a yazılması. Bu sol bek konusunu daha çok konuşuruz..

9 yorum:

  1. As sol bek için domino etkisini bekleyeceğiz şartlar elimizde değil.

    YanıtlaSil
  2. evrayı alacağız galiba, öyle gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyip göreceğiz, bence de seyir oraya doğru gidiyor.

      Sil
  3. sen en geç 5 ocak'a kadar asamoah ile anlaştığını duyur, bak sonra juve 3-5 kuruş kazanabilmek için nasıl kapında yatıyor.. :) abi ver 2 milyon en geç 20 ocak'ta teslim ederiz diye peşimizde dolaşır juve.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O büyük olay olur işte, yazdığın öyle güzel olur ki.

      Sil
    2. Bi Fikret Orman gerek

      Sil
  4. Tüm suç asamoah'ın eşimde.İlk ilgilendiğimiz zaman juventus okey vermişti asamoah okey vermişti ama eşi istemedi diye olmamıştı.Sonra aradan haftalar geçti eşi ikna edildi ama bu sefer juventus vazgeçti son dakikada

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir