28 Aralık 2017 Perşembe

Geçmiş zaman olur ki #5; Elmander'in Galatasaray'da son günleri


2013 - 2014 sezonunun yaz dönemine dönüyoruz, Emirates Cup'dan bir kare. Johan Elmander'in Galatasaray formasını son olarak giydiği günler. Yabancı sınırı işte, Elmander gibi bir ismi tutamadık o dönem. Onu da geçtim, 6 + 0 + 4 içinde öyle isimleri yedek bırakmak durumunda kaldık ki. Bir şu zamana bir de o zamana bakıyorum, Allah umarım bir daha döndürmez o günlere. Hazır Elmander'i Fatih Hoca'nın ekibine bekliyorken şu fotoğrafı tekrar paylaşayım dedim, çok sevdiğim karelerden biri. Felipe Melo ve Didier Drogba da fotoğrafı süslüyor, muazzam bir takım..

4 yorum:

  1. Elmander'in geldigi yok. Ben Isvec'te yasiyorum. Bu haber sadece Turkiye'de yapilan bir haber. Elmander daha yeni 1 yilik søzlesme uzatti kulubyle.

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray taraftarı sahaya karakter koyan futbolcu ve teknik adam sever!! Fatih Terim, Elmander, Melo örnekleri arttırabiliriz! Hani Arda Turan "Galatasaray taraftarı beni istemiyor" diye gönül koyup Şimdi Bjk camiasına yaltaklanıyor ya İşte biz o yüzden böyle Arda Turan gibi karakter zaafiyeti gösteren adam sevmeyiz! Önce arda aynaya bakacak ben altyapısından çıktığım takım da neden Elmander kadar sevilmiyorum deyip suçu kendinde arayacak!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, kim neden seviliyor biraz buna bakacaklar. Bu tarz yabancılar daha çok sahipleniyor kulübü, inanılmaz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir