12 Aralık 2017 Salı

Gönderileceği belli bazı isimleri izlemeyelim artık, böyle bir genç ekip içerisinde


TT Stadyumu'nda oynanan Sivas Belediye maçında yazdığımı yine tekrarlayayım. Takımda şans bulması imkansız, gönderileceği kesin bazı futbolcular var. Donk, Tarık Çamdal ve Eray İşcan gibi isimlerden söz ediyorum. Donk ve Tarık Çamdal'ı ilk maçta izledik, bu isimlerin forma giymesi Galatasaray'a ne kazandırdı mesela. Onların yerine x genç futbolcu şans bulsa kaybeder miydik, soru bu.

O maçta Barış Zeren ve Recep Gül gibi genç futbolcular maçın sonlarında oyuna dahil oldular ve kısa zaman zarfında taraftarı heyecanlandırdılar. Böyle bir rakip karşısında 5-1'lik maçın rövanşını ancak bizim gibi manyak Galatasaraylılar izler. Bu tarz maçlarda taraftarın beklentisi genç futbolcular, biz de bunu istiyoruz. Heyecan buradan gelir ve maç kadrosuna baktığımda da birçok genç futbolcu var. 

Batuhan Şen, Gökay Güney, Barış Zeren, Emirhan Civelek, Batuhan Tekin, Ali Ülgen, Celil Yüksel, Sefa Özdemir, Recep Gül gibi gençler maç kadrosunda, sayı bir hayli fazla. Şu isim neden yok demeyin, ağırlıklı olarak U21 kadrosuna yönelinmiş ve bazı futbolcuların da sakatlığı var. Anlatmak istediğim şu, Tarık Çamdal değil de sağ bekte Ali Ülgen, stoperde Donk değil de Gökay Güney, Eray İşcan yerine Batuhan Şen oynasın. 

Batuhan Şen
A.Ülgen Çalık Gökay Sefa
Günter B.Zeren
Sinan Başsan Recep
Derdiyok

Böyle bir kadro olabilir mesela, gayet heyecanlı izleyebileceğimiz. Gözden çıkan isimlere bir şans daha vermeyelim artık, hele ki bu skorun ardından olabildiğince çok genç futbolcuyu izleyelim. Yeni kazanımlar neden olmasın, bazı isimlerin çıkış noktasını bu maç olarak neden anmayalım..

2 yorum:

  1. Manyak galatasaraylılar deyince babamla bir diyaloğumu paylaşmak istedim :) Babam hiç bir galatasaray maçını kaçırmaz 50 senedir hiç sekmez:) Bana söylediği hep şu oldu 'Biz eskiden maça gittiğimizde sorsan galatsaray 'ın kaçıncı sırada olduğunu bile bilmezdik.Maça o formayı görmeye giderdik sahaya bir çıkarlardı sarı-kırmızı sanki o an dünyada herşey sarı kırmızı gibi gelirdi bize'' İşte böyle galatsaraylılarız biz fanatik değil romantik :) Buradan başta siz olmak üzere bizim gibi romantik galatsaraylılara selam olsun..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir