31 Aralık 2017 Pazar

Teşekkür yazısı, yorum yapmaya değer gören herkes için


Eskiden böyle bir geleneğe sahiptim, son yıllarda ise nedense yazmaz oldum. Yeni yıl dileklerinden daha öte bir teşekkür yazısı olurdu. Youtube'da vlog olayını seviyorum, ben de ona vlogger diyerek gündemle alakasız, daha çok ben ve blog ile alakalı konular yazmak istiyorum aslında. Bu yazı ise hem o içerikte, hem eski geleneklere bir selam olsun.

Sportifcumleler.com olarak yayın hayatına başladım. Ne işe yarayacağını hala bilmiyorum, bu konuda çok istek geldi, ben de yapayım dedim. Belki biraz daha profesyonel bir görüntü olacaktır, en azından yazması daha kısa. Blogspot olayından biraz sıyrılmak, içeriği de daha geliştirmek en büyük hedefim. Biraz da böyle deneyelim, umarım sevilmiştir.

Blog'un yorum bölümüne büyük önem gösteriyorum. Hatta son zamanlarda en çok mutlu olduğum konu da bu. Orada bir forum dönmeye başladı, çok güzel muhabbetler oluyor. Önce yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, yazıların ilgi gördüğünü, sevildiğini ya da sevilmediğini ama yoruma değer olduğunu gösteriyor bu. 

Blog kültürü ölüyor tabii, en azından spor blogları noktasında. Bu işe başladığımda çok daha büyük bir kitle vardı, iddialı blog yazarlarının arasından sıyrılmaya çalışıyordum. Sonrasında hemen hemen hepsi medyaya geçti, benim ise o tarz bir işte gözüm yok. Hobi olarak bakıyorum, yazarken keyif alıyorum ve buna devam edeceğim. Tabii işi biraz daha profesyonelliğe dökeceğim, mesela reklam alabilirim. Eskiden karşıydım, şu an o kadar negatif değilim. 

Twitter'la entegre devam ediyorum, blogun hala ayakta kalabilmesinde o platformun büyük emeği var. Orada da çok büyük bir ilgi var, yorumlar yazılıyor, konuşuyoruz ve bunlar beni mutlu ediyor. Beni takip eden, seven / sevmeyen ama yorum yapmaya değer gören herkese çok teşekkür ederim. Şevk veriyor tüm bunlar, benim de yeni bir şeyler yapmak adına hevesim artıyor. Birçok içerik ürettim, dahası da gelecek.

Bir de bana yardımcı olan arkadaşlarım var, her şeyi tek başıma yapmıyorum. Bu futbolcu yazıları ya da daha teknik konularda yardım aldığım, çok sevdiğim dostlarım var. Onlara da teşekkür ediyorum, destekleri çok önemli. Bazen eleştiriliyorum, "kaç kere izledin, neden her konuda varsın" denilerek. Yardım alıyorum, bilenlere soruyorum, araştırıyorum. Bu unutuluyor ya da bilinmiyor, beni üzen nokta.

Eleştirilere, fikirlere, görüşlere açığım. Yeter ki üslubu düzgün, küfür / hakaretten ya da alaycı ifadelerden uzak olsun. Hata eleştirilmeyi de seviyorum, kendimi nasıl geliştirebilirim derdindeyim. İlk blog yazdığım günlerle bugün arasında büyük farklar var. Herkesin yeni yılını kutlarım, umarım dilediğini gibi, sağlık ve sevdiklerinizle mutlu olacağınız bir yıl olur..

18 yorum:

  1. Mutlu senelere Allah seni başımızdan eksik etmesin abim.

    YanıtlaSil
  2. Siz de sagolun Burak Bey, sizin mac yorumlariniz Ahmet Cakae, Erman Toroglu gibi kave uslubuyla televizyon ønunde konusan insanlardan bin kat daha iyi. Cok guzel tespitler yapiyorsunuz. Bir taraftar olarak bircogumuzun søylemek istedigu seyleri paylasiyorsunuz. Her zaman bir mac sonu 3'kisinin mac yorumunu okurum. Mehmet Demirkol, Ridvan Dilmen ve sizin yorumlarinizi. Guzel analiz yapiyorsunuz. Umarim yazilariniz devam eder. 3-4 senedir sizin blogunuzu takipteyim yurt disindan. Umarim 10 sene sonra bile burda bu ortam devam eder. Hem size, hemde yorum yapan diger arkadaslara tessekurler. Bøyle guzel ortami devam etirelim.

    Emre

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle blog sahibi Burak bey in sonrada yorumlarda değerli görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlarımıza iyi seneler diliyorum.. Sağlıklı, huzurlu, futbol dolu bir sene olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ve genelde aynı fikirde oluyoruz, o da mutlu ediyor :)

      Sil
  4. Mutlu yıllara yeni yıl güzellikler huzur getirsin

    YanıtlaSil
  5. Önce GS sonra size iyi başarılı seneler

    YanıtlaSil
  6. Hocam eyvallah bizde aynı dileklerle senin için iyi bir yıl olmasını isteriz . Haricinde senin yazılarının futbolu hem oynayan hem seyrine hayran kişiler için aynı zamanda kültürü anlamında ne olursa olsun başarmak istemeyebilenler adına harika bi platform olduğu aşikar iyiki varsın saygılarımla . ( hırsla her ne olursa olsun faydaci şekilde adaleti olmayan başarıyı sindiremeyen anlamında) biz Galatasarayız idolümüz Metin Oktay. Yazarımız da sensin:)

    YanıtlaSil
  7. Hocam selamlar, ben de yurtdisindan takip ediyorum seni ve aslinda Twitter'dan buldum ama oradaki hesabimla futbol muhabbeti yapamiyorum, buradan anonim yazabilme kolayligi sayesinde sohbete katilmak daha rahat benim icin.Umarim seneye de daha verimli sekilde devam eder yazilarin, biz de zaman oldukca yazariz nacizane. Mutlu yillar, saglik sihhat ve selamlar.
    Mert

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada forum döndürmeye başladık, bu da beni mutlu ediyor :) Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  8. Mutlu yıllar. Sağlıklı huzurlu Yazma iştağınızı kaybetmediğiniz ve kalbinizden Galatasaray sevgisi yüzünüzden galibiyet sevincinin eksik olmadığı muhteşem bir sene dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağ olun Emir Erel bey, yorumlarınızı bekliyorum :)

      Sil
  9. daha önce de söylemiştim gs sözlük hariç şu an başka bir platform yok, varsa da ben bilmiyorum. burada herkes istediği yorumu yazıyor, içini döküyor sayende. sen de hemen hemen tüm yorumları yayınlıyorsun. küfür falan elbette olmaz.
    sadece senle değil, bazen kişiler kendi aralarında da tartışıyorlar. mini bir gs forumu gibi oldu burası.
    sana bir kez daha hem sabır diliyorum hem de teşekkür ediyorum. ayrıca yeni yılda bence kendini yorma her yoruma cevap vermek zorunda değilsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her görüşe saygım sonsuz, yeter ki küfür, hakaret ve alaycı ifade olmasın :) ÇOk teşekkür ederim, burada her yoruma ısrarla yanıt vereceğim :) Bu platform bir numaram çünkü, twitter'da bunu yapmıyorum mesela.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir