25 Mart 2018 Pazar

Deadpool'un farklı bir evreni var, her an her şey olabiliyor


Deadpool'un ilk filmi düşük bütçesine rağmen müthiş bir iş çıkarmıştı. Doğal olarak beklenti büyük, bu sefer çok daha yüksek bir bütçeyle yola çıktılar. Fox'un da elle tutulur en iyi işiydi diyebiliriz, X-Men serileri içinde büyük hayal kırıklıkları var, Fantastic Four'a girmiyorum bile. Deadpool 2'yle alakalı şöyle bir şey oldu, film test gösteriminde Cable haricinde pek beğenilmedi. Yapım şirketi bunu yalanlasa da çoğu sahneler yeniden çekildi ve özellikle Cable'nin sahneleri arttırıldı. 


Ben her iki fragmanını da beğendim, Deadpool'dan yana yine beklenti sahibiyim. Umarım Infinity War'ın gölgesinde kalmaz diyorum, peş peşe vizyona girecekler ve Deadpool'un amacı biraz da sekeni toplamak. Deadpool'un farklı bir evreni var, her an her şey olabiliyor. 

Fragman'dan anladığım kadarıyla Cable gelecekten geliyor ve Deadpool'la aralarında bir mücadele doğuyor. Fragmanda da çocuğu istediğini söylüyor, Deadpool onu koruyor ve hikaye bunun üzerinde. Deadpool da Cable'yi tek başına durduramayacağını görünce X-Force'yi oluşturuyorlar. Eğlenceli, artı 18 şiddetin olduğu, bol göndermeli bir film. 

Disney / Fox anlaşması yürürlüğe girdiğinde de belki Deadpool yola bu çizgide devam edecek. Sinema evrenine bağlamamaları beni şaşırtmazdı. Bağlamak isterlerse de Deadpool'da Fox'un X-Men dünyasından bağımsız hareket ettikleri için büyük bir zorluk yaşanmaz. Seriyi mevcut olan başarılı çizgisinden saptırmayacaklarını söyleyebilirim. Marvel için de belki yeni bir kapı olur, bazı filmleri biraz daha bu çizgiye getirirler.

2 yorum:

  1. X force cable a karşı kurulmuyor. Çizgi romanda Cable da x force ekibinden. İkisi ortak bir düşmana karşı olacak bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Cable'ye karşı kuruldu diye düşünüyorum. Cable'de bir noktada aynı yere gelecektir Deadpool, orada haklısın. Çizgi romandan biraz farklı yürüyor senaryolar.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir