5 Mart 2018 Pazartesi

Geleceğin kaptanı


Bunu herkes dillendirir oldu. Antalyaspor maçının sonlarında kaptanlık pazubandı ona geçtiğinde mutlu olmuştum. Doğuştan bir liderlik ve kaptanlık karizması olduğunu düşünüyorum. Bursaspor'da bunu gösteriyordu, transfer olduğunda da yazmıştım ama o gün itibariyle herkes için "maddi" noktasındaydı. Futbolunu da karakterini de severim, o gün de yazdım, gün itibariyle dediklerimin çıkıyor olmasından dolayı mutluyum. Şu an Galatasaray'ın en istikrarlı isimlerinden biri, bazı noktalarda istikrarı Maicon'un dahi önünde. Bu sezon itibariyle lider özelliğini de göstermeye başladı, takımı kucaklıyor, sahip çıkıyor, destekliyor. Fatih Terim'in dokunuşlarından biri de bu oldu, Antalyaspor maçında onca ismin arasında kaptanlık pazubandı Serdar Aziz'e geldi. Bu asla tesadüf değil ya da sahadaki en eski Galatasaraylı olmasıyla da alakasız. Fotoğraf da fazlasıyla mutlu edici, merkezde Serdar Aziz var ve tüm takımı kucaklamış gibi. Yapılan yorumlar da "geleceğin kaptanı" diyor, bunu dün eleştiri yapan ve transferini istemeyenler de yazıyor. Eminim, bu takımın birinci kaptanı olduğu günleri de göreceğiz..

16 yorum:

  1. Serdar kötü oynayabilir , pas hatası yapabilir ve gereksiz kart görebilir ama kimse Serdar a mücadele etmesi takım için savasmadi diyemez. İşte böyle tekneye kafa sokacak mücadele edecek büyük kaptan Bülent Korkmaz misali savaşacak birisinin kaptan olması beni çok mutlu ediyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten o tekmeye kafa sokmalar yüzünden sık sakatlıklar yaşayabiliyor. Osmanlı deplasmanı bir örnek. O buz zeminde sert düştü, kalktı ayağa o golü yedirmedi. Riske etmese belki o kadar uzun süre ayrı kalmayacaktı.

      Sil
  2. çok memnunuz ondan. daha az sakatlansın, sol stoper oynamayı biraz daha öğrensin şahane olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok memnunum. Zaten sol stoper oynuyor geldiğinden beri :)

      Sil
  3. Her zaman Yerli Ramos'tur benim için :) Aynı zamanda hemşerimdir, çok düzgün bir adamdır.Galatasaray kaptanlığı kendisine çok yakışıyor ,yolu açık olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada ben bu kadar kumpasçı,kirli,hesapçı bir lig görmedim! Bu akşam ki Trabzon'nun hali neydi öyle! Söylenecek çok ağır sözler var ama bu blogun kalitesini gözönünde bulundurarak susuyorum!! Tek sözüm, şu Trabzonu türk telekomda şöyle eze eze bir yenelim de daha beter olsunlar!!

    YanıtlaSil
  5. Mücadele, agresiflik, karizma ve kaliteli oyun bunların hepsinin belirli oranlarda var olduğu bir isim Serdar Aziz. Yakışır kaptanlık. Dahası Galatasaray forması da çok yakışıyor kendisine

    YanıtlaSil
  6. Bi de şu sakatlık sorunu olmasa süper olurdu

    YanıtlaSil
  7. Türk olarak cok iyi bi stoper. Ama müzmin bi sakat olması ve sakatlıklarının çok uzun sürmesi benim için çok ciddi bir sorun. Kendini kollamadan topa giriyor bu nedenle de çok sakatlaniyor. Böyle bi bombaya güvenip de bence yola çıkılmaz. Kaptan da bence sahada olmalı yedek kalacağı için kaptan olacak biri değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sezon o anlamda daha istikrarlı bir dönem yaşıyor aslında..

      Sil
  8. https://www.transfermarkt.com.tr/serdar-aziz/verletzungen/spieler/44996

    adam 2016 şubatından bu yana 345 gün sakatmış. Yani 2 senenin 1 senesi sakat geçirmiş. Şimdi de burnu kırık sezon bitince ameliyat olur en az bir ay sürer düzelmesi. Bi de bu adam 2m euro maaş alıyor. Iki senede 4 m maaş adam akıllı 15 maç oynadı. Bu adama güvenilmez. Yazık günah aldığı paralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 sezondur gösterilen etkiye bakmalı, özellikle bu sezon. İstikrarının Maicon'un dahi üzerinde olduğunu düşünüyorum. Hatta en iyi yerli stoper, abartı değil.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir