3 Nisan 2018 Salı

9000. post


16 Mart 2017'de 8000. post demişim ve 4 milyon hit'i devirmek üzere olduğumuzdan bahsetmişim. Şimdi de 9000. post diyoruz ve 5 milyon hit'i devirmek üzereyiz. 9. yıl yazısında yazdığım gibi, herkese teşekkür ediyorum. Okuyan, yorumlayan, eleştiren, ilgi gösteren herkesin başım üzerinde yeri var. Ben keyif alıyorum ve mümkün olduğunda bu işi devam ettireceğim. Keyif almadığım noktada ise farklı konseptler deneriz, değişimden kaçmıyorum. Kaçmış olsam hala devam ediyor olmazdım. 9 yılda 9000 post çılgın bir rakam, hala yüksek enerji sahibiyim. Güzel bir kitlemiz var, ısrarla yorum bırakan arkadaşlarıma da özel olarak teşekkür ediyorum. Yeni fikirleri olan, "şu da olsa" ya da "şu şöyle olsa" diye düşünen herkes de çekinmeden yorum kısmına yazabilir..

13 yorum:

  1. Nice 9000'lere...

    YanıtlaSil
  2. Her karşılaşma sonrası maç yazısından sonra ayrı bir blogla maçın yıldızı, maçın hayalkırıklığı futbolcusu ve kırılma anı gibi kısa bir blog yapabilirsiniz kendinize göre bunları kısa kısa yazar yorumlarla da biz katılırız daha fazla bir etkileşim yaratabiliriz:) Bu arada bir şampiyonlar ligi finali blog'u yazabilmen dileğiyle! nice 9000' lere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o tarz yazılar yazıyorum ama başlığı o olmuyor. Sadece maç yazısında kalmıyor iş, farklı başlıkları da uzun uzun yazıyorum. Yine de düşüneyim, maç yazılarıyla alakalı konsept üzerinden başlıklar olabilir.

      Sil
  3. en çok okunan postlar listesini hala bekliyoruz! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O listede ama zamansızlıktan yazamadım :)

      Sil
    2. ne yazıcan abi tablo bellidir 5 tane post liste hazır copy paste :) postları mı analiz edeceksin?

      Sil
    3. O olmaz, yazının üzerine yorumlar yapmam lazım :)

      Sil
  4. Daha cok basketbol yazmalisin hocam ayrica sportif alana ilgini biliyoruz ancak idari, mali alanlarda pek yazmiyorsun ya da ne bileyim sansasyonel islere girmiyorsun pek, kendin yazmasan bile yine Twitter'da bu konularda flood yapan degerli Galatasaraylilardan konuk alabilirsin mesela. Atiyorum Basaksehir'in disardan cevirip attigi golu de yazabilirsin, sahsen bunlarin haricinde yurtdisinda yasayan biri olarak butun Galatasaray haberlerini genelde senden takip ediyorum sadece biraz daha saha disina da odaklanabilirsin diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmalıyım değil de yazdırmalıyım diyelim. Ben çok takip edemiyorum çünkü :)

      Sil
    2. Düşüncelerin için çok teşekkür ederim ayrıca.

      Sil
  5. İşini severek yapman güzel.Bu rakam çok çılgın bi rakam.Bi ara sanırım askerlik dolayısıyla yazmadığın dönemler olmuş o dönemler olmasa çoktan 10000 postu geçerdin.Başarılarının devamını diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin geçerdim, 1 yıl yazamadığım zaman var. Çok teşekkür ederim :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir