3 Nisan 2018 Salı

Arttırıyorum, Serdar Aziz Milli Takım'ın da yakın gelecekteki kaptanı olacaktır


Trabzonspor karşısında Serdar Aziz, Burak Yılmaz ile girdiği tüm hava mücadelelerini kazandı. Tabii bu bir kıstas değil, Burak Yılmaz'ın kariyeri boyunca belki de en zayıf noktası. Yine de Serdar Aziz'in bu konuda hakkını vermek anlamında bir sebep diyelim. Sezon başında yazdığımız bir şey, bu adam özellikle havadan affetmiyor.

Bu adam muazzam bir detay. Hakkı yeterince verilmiyor ve dün kötü diyenlerin çoğu da geri adım atmamak uğruna bugün iyi diyemiyorlar. Büyük bir ön yargı sahibiler ve bu hala kırılabilmiş değil. Kırın zincirleri, Serdar Aziz'in hakkını verin. Fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Oynadığı oyun ve gösterdiği lider karakterle. 

İstikrar anlamında Maicon'un da önünde. Şu an Galatasaray'ın en önemli stoperi ve 27 yaşında olduğundan uzun bir gelecek bizleri bekliyor. Sakatlık geçmişi karanlık olsa da bunu aşmaya başladığını düşünüyorum, o istikrarı nihayet sağladı. Yine de nazar değmesin diyelim, Serdar Aziz'in varlığı olmazsa olmazımız.

Galatasaray'ın gelecekteki kaptanı demiştim, bu konuda fikrim aynı. Hatta arttırıyorum, Serdar Aziz Milli Takım'ın da yakın gelecekteki kaptanı olacaktır. Madem Nuri Şahin bıraktı, şu aşamada böyle bir göreve en yakışacak ismin o olduğunu düşünüyorum. Milli Takım'a artık çağrılmaması gereken isimler var ve geriye kalan çekirdek genç. Bu isimlere de Serdar Aziz'in liderlik edebileceğini düşünüyorum. Serdar Aziz / Çağlar Söyüncü tandeminin de geleceği bir o kadar parlak.

Transferi itibariyle maddi detaylar kapsamında eleştirilse de performansıyla da bunu aştığını düşünüyorum. Oynadığı oyun ve takımın yıllık ücret dengesi ekseninde aldığı para ederidir. Bonservisi için de bunu düşünüyorum, böyle kalitede bir stoperin maliyeti zaten yüksek. O an elden çıkardığımız futbolcular ve onların sözleşmelerini de unutmayalım..

8 yorum:

  1. Değerini anlamaya başladılar artık,o diğer kesim ise egolarini tatmin ediyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Hata yaptık demek bu kadar zor olmamalı..

      Sil
  2. bu şekilde 3-4 sene oynarsa zaten efsane olur. parasını kimse konuşmaz. nazar değmesin.

    YanıtlaSil
  3. Yerli ramos :) Çok uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edeceği kesin ama bu formunu önümüzdeki sene şampiyonlar liginde devam ettirirse piyasası 10-15milyon euro seviyesine rahat çıkar, yaşı itibariyle büyük bir transfer yapmasınında tam zamanı olur ki elimizde zor tutarız gibime geliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoper kıtlığı da var ki talibi çok olur.

      Sil
  4. Her ne kadar bazen çok büyük hatalar yapacak bi stoper olsa da Serdar şu an takımın en iyi, ligin de en iyi stoperlerinden biri

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir