5 Nisan 2018 Perşembe

Kesin olan ise Badou Ndiaye'nin pişmanlığı


Ülkesinin basınında enteresan haberler var. "Badou N'Diaye, Galatasaray'a geri dönüp Şampiyonlar Liginde mücadele etmek istiyor. Stoke'a gittiği için mutsuz" deniyor. Badou Ndiaye'nin 2018 yılında gördüğü tek galibiyet Kayserispor deplasmanıydı. O zamandan bu yana galibiyet yüzü göremedi ve Premier Lig'den de düşecekler gibi görünüyor. Galatasaray ise şampiyonluk mücadelesinde en büyük favori. Doğal olarak ufukta Şampiyonlar Ligi görünmekte. Israrla yazdık ve çok kısa bir zaman içinde söylediğimiz her şey ortaya çıkıyor. Premier Lig çok büyük bir arena olsa da gitme zamanlaması bir o kadar kötüydü. Sezon sonunu beklese hem şampiyonluk mücadelesi, hem Dünya Kupası derken daha büyük bir takıma gidebilirdi. Ya da kaldı diyelim, Şampiyonlar Ligi performansı sonrası Cenk Tosun'un geldiği noktayı hatırlayın. Tüm bunları elinin tersiyle itti ve panik haliyle takımdan ayrıldı. Gün itibariyle ben de pişman olduğunu düşünüyorum. Peki Galatasaray'a geri döner mi diye sorulursa da yanıt Fatih Terim olur. Hoca "tamam" derse gelsin derim. Tabii Ocak ayında 16 milyon avro verdikleri isimden o kadar kolay vazgeçerler mi, tabii ki hayır. Olması ihtimal dahilinde olmayan bir transfer. Kesin olan ise Badou Ndiaye'nin pişmanlığı..

8 yorum:

  1. Stoke city'e yapılacak en makul teklif badou kiralık verin şampiyonlar liginde oynatalım iyi performans gösterirse güzel fiyata satarsınız olur zaten kümeye düşerlerse kimse küme düşen takımdan 16 milyona futbolcu almaz ederi ancak 5 m olur o da belki! Ama ben türkiye'den başka takımlarında devreye gireceğini düşünüyorum özellikle beşiktaşın atiba'nın yerine ndiaye hamlesini yapmasını bekliyorum! Elimizi çabuk tutmamız lazım! Şampiyon olursak büyük avantaj sahibi oluruz bu transferde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoke'nin buna ihtiyacı yok bence. Her türlü 10 milyonun üzeri talip bulurlar.

      Sil
    2. 10 milyon üzerini ancak bjk verir :) Bekleyip göreceğiz

      Sil
    3. Türkiye'den zor diyorum.

      Sil
  2. Beter olsun.Görmemişlik yaptı sonuçlarına da katlanıyor böyle.Burda kalsa belki 2-3 puan fazlamız olurdu ve üstüne üstlük şampiyonluk, ardından da dünya kupası derken Stoke değil de daha üst bi takıma da gidebilirdi.İlla Premier Lig olacak değil ya başka talipleri de çıkardı ama o hemen gitmeyi tercih etti

    YanıtlaSil
  3. Sizce şampiyonlar liginde iş yapar mı Ndiaye ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapar bence, o tempoyla yapmaması imkansız.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir