2 Mayıs 2018 Çarşamba

İster istemez Carole'le de alakalı planlar kuruluyor


Donk'un bu yükselişinin ardından ister istemez Carole'le de alakalı planlar kuruluyor. Fatih Hoca'nın da imza töreninde bahsettiği bir isimdi ki geri döndürebilme durumu olsa bu gerçekleşirdi. Maddi noktada zorlanacağız gibi görünüyor ve yaz döneminde de önemli noktalardan biri "mevcut içinden ne alabiliriz" üzerine olacak.

Nagatomo'nun bu formunun ardından ilk plan onun bonservisini almak olacaktır. Bu konu için daha önce yazdığım için özet geçeyim. Galatasaray'da kalmak istemesi büyük avantajımız olsa da Inter bu transfer için kokuyu aldı. Şartları zorlayacaktır ve kolay olmayacak. Yine de bir şekilde Nagatomo'nun bonservisini alacağımızı düşünüyorum. 

Nagatomo'yla bitmeyecek bir iş yine de. Alternatifi de yok ve arkasını doldurmamız lazım. Yeni bir transfer daha zor görünüyor, haliyle Carole'yi kazanmaya çalışmak ilk hedef. Donk'un yükselişinin ardından da Carole neden olmasın diyorum. Carole de Galatasaray'da oynadığı ilk aylarda potansiyel gösteren bir futbolcuydu, kötü kumaş değil. Son dönemi düşüş içinde olsa da ayağa kalkma noktasında şansı var. Yaz aylarındaki kamp dönemi Carole için kıymetli, umarım şu boş zamanlarını çalışarak geçiriyordur.

Carole'yi tutmamız halinde de bir sorun var. O da yabancı hakkıyla alakalı diyebilirim. Cavanda'yı listeye dahil etmedik diyelim, Carrasso / Latovlevici gitse dahi 13 yabancı olacak (Carole dahil). Haliyle de mevcut içinde bir yabancı transferi yapma hakkımız var ama konuşulanlara bakınca durum böyle değil. Takım içinde sürpriz ayrılıklar olabilir, onların yeri de yeni bir yabancıyla dolar. 

Bu yüzden de yaz aylarında ağırlığın yerli futbolcu noktasında olabileceğini düşünüyorum. Yabancı konusundaki harekat biraz da giden futbolcularla alakalı. Denayer'i de tutmak istediğimiz söyleniyor, Donk da kalacak gibi duruyor ki mevcut yabancı hakkı dolu. Oysa ilk planlarda bu futbolcuların gideceğini garanti gibi görüyorduk. Şimdi ise Carole'nin dahi kalma durumu doğdu..

14 yorum:

  1. Keşke Donk biraz bahsetse Carole'e kendi durumunun nereden nereye geldiğinden ve Fatih hocadan... Büyük umutlar beslenecek bir kumaş olmasa da alternatifsiz Nagatomo'ya yedek olurdu... Tek yabancı hakkımız varsa bu da büyük ihtimalle forvet transferi için kullanılacak, ancak bizim kesinlikle çift taraflı oynayabilecek dinamik bir 8 numaraya ihtiyacımız var. Musa Çağıran da alternatif olarak alınmalı eğer alma ihtimali doğarsa... Kısacası işimiz fazla, ancak Fatih Terim ismi biraz olsun su serpiyor gönüllere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Carole umarım çalışıyordur. Hiç takip edemiyorum ama şansı olacağını düşünüyorum.

      Sil
  2. Aslında Muslera Fernando nagatomo denayer mariano linnes belhanda Gomis Donk eğer yüksek bir meblağ teklif gelmezse Rodrigues kalması gereken yerliler firsatini bulursak feghouli ve maiconu elden çıkarmalıyız ve kalan 5 kişilik kontenjan içinse bir hızlı ve hava hakimiyeti olan stoper 2 orta saha mümkünse ikisi de 8 numara bir kanat ve bir forvet için kullanabiliriz emre mor Musa çağıran emre akbaba gibi yerli isimlerle de anlaşma olacağını düşünüyorum hareketli bir transfer dönemi bizi bekliyor Fatih hoca en iyi şekilde üstesinden gelecektir

    YanıtlaSil
  3. carole adam olmaz diyen biriydim. ama donk ve linnes ortada. terim onu da kazanabilir. ürkek linnes ne hale geldi. savruk carole da düzelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atletizmi ve gelirken ki gördüğümüz potansiyeli bence ufak da olsa bir ışık.

      Sil
  4. İspanya'ya yolladığımız kiralıklar kendini bulup geliyor nedense. Bruma ve özellikle Donk'taki gibi bir sürpriz olabilir. Hoca faktörü de var. Bence de Carole iyi bir yedek olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru. Beklenen şansı bulamasalar bile ayaklanmış şekilde geri dönüyorlar.

      Sil
  5. Carole'un çok ciddi fundamental problemleri var! Fiziksel açıdan iyi görünse de oyun içinde arkasına sürekli adam kaçırıyor, oyundan kopuyor, bir, iki falan kabul edilebilir ama bizde oynadığı bütün maçlarda aynı hataları yaptı sürekli, küçük maçlarda hadi idare edebiliyorsun diyelim ama bütün büyük maçlarda felaket oynamıştı. Bir bek için çok sıkıntılı bir tip ama Fatih Hoca'nın elinde olur mu? Göreceğiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toparlayacak işte. Bakalım Sevilla günleri ne getirmiş, göreceğiz..

      Sil
  6. Donk gitmeli Carole denenmeli Belhanda-Feghouli teklif gelirse satılmalı başka oyuncular alınmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Donk gitmeli de neden Carole denenmeli mesela?

      Sil
  7. Nagatomo'yu as sol bek olarak düşünürsek Carole (pek istemememe rağmen) mantıklı duruyor.Carole hücumda iyi işler çıkarıyor, savunması ise inanılmaz kötü.Şartlar ne getirir bilinmez ama uygun maliyete bi sol bek alamazsak Carole kalır diye düşünüyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maddi sorunlar var ve Nagatomo'yu aldıktan sonra yeni bir sol bek daha almak bana lüks geliyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir