17 Haziran 2018 Pazar

Nagatomo için 3 milyon avro'nun altına inmek adına 40 takla attığımızı unutuyorlar


Laxalt'ın ismini geçtiğimiz sezonlarda anıyorduk. O dönem sözleşmesi bitiyordu ve her sözleşmesi biten isim gibi Galatasaray'ın gündemine girmemişti. Devamında Genoa'yla imzaladı ve hayal kırıklığı olan Inter döneminin üzerine toprak attı.

Laxalt kalitesinde bir ismi o gün de isterdim, bugün de keşke imkanı olsa. Asamoah'ın orta sahada oynayamayan hali diyeyim. Sol bek ya da sol önde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir futbolcu. Gün itibariyle piyasası çok iyi durumda ve olası transferinde konuşacağımız rakamın en kötü 12 - 15 milyon avro bandında olacağını söyleyebilirim.

İtalyanlar birkaç gündür yüksek uçuyor. Galatasaray'ın Nagatomo için 3 milyon avro'nun altına inmek adına 40 takla attığımızı unutuyorlar ve Laxalt ile ilgilendiğimizi yazıyorlar. Üstelik bunu da "Nagatomo'nun alternatifi" üzerinden yazıyorlar. Onlara göre 12 milyon avro'yu gözden çıkartmışız.

Nagatomo'yu alabilirsek ne ala diyeceğim. Kimya >  yetenek ekseninden ilerliyorum, şu aşamada Nagatomo olmazsa olmaz noktasına geldi. İlla bir alternatifi olacaksa da bu daha makul isimler olur, şartlar zorlanırsa da 'eğer imza atmadıysa' Asamoah gibi bir isim olabilir. Laxalt gibi isimlerin birkaç yıl hayal olduğunu düşünüyorum.

Medyamız da enteresan. Başkan "umarım Nagatomo ile anlaşırız" diyor, onlar ise Nagatomo ile anlaşıldı üzerinden haber yapıyor. Böyle olunca da bizler "kap vurgusu" yapıyoruz. Transfer için resmi yayın organlarını takip etmek dışında bir şey yok. Başkan, teknik adam ya da herhangi bir yetkili x platformda açıklama yapsa dahi resmi hesaplarımız kontrol edilmeli.

Fatih Terim'li günlerde "dış basın" vurgusu yapsam da oranın da çok fazla çarpıtma yaptığını belirtmek lazım. Büyük bir bilgi kirliliği oluştu ve bu dönemde başımızda daha güvenemeyceğimiz bir isim olsa kopacak yangınları tahmin dahi edemiyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir