1 Temmuz 2018 Pazar

Sessiz sedasız şekilde takımdan kopmuş oldular


Badou Ndiaye transferinin gizli maddeleri birer birer ortaya çıkmaya başladı. Aslında transfer esnasında da konuşulan bir konuydu. Galatasaray'ın 2 genç ismi Osmanlıspor'a vereceği söyleniyordu ve Bülent Uygun'un o gün seçmece yapar gibi bizim gençler hakkındaki konuşmasını unutmadım. Taraftarın da büyük tepkisi olmuştu.

Devamında bonservise bonuslar eklenmiş ve o bonusların da bu gençleri Osmanlıspor'a vermemek için eklendiğini düşünmüştük. Bu konuda açıklama olmamıştı ama herhangi bir gencin gitmemiş olması bize bunu düşündürmüştü. Gün itibariyle ise Ali Ülgen ve Barış Zeren'in Osmanlıspor'a gittiğini görüyoruz.

Galatasaray'ın söz hakkı var mıydı bilmiyorum. Osmanlıspor kendi istediği isimleri sorgusuz almış gibi görünüyor. Ali Ülgen ve Barış Zeren çok değerli genç oyuncular. Her ikisi de A takımla idmanlara çıkıyorlardı ve bu kamp döneminde de şansları olacaktı. Özellikle de Ali Ülgen'in isminin altı çiziliyordu.

Ali Ülgen yüksek potansiyel sahibi bir sağ bek. U21'de izliyorduk, önemli bir hücum beki olabilecek potansiyel var. Osmanlıspor'da ciddi şanslar bulacaktır ve adını daha sağ anacağız. Barış Zeren de orta saha için önemli bir potansiyeldi. Oyunun iki tarafını oynar ve teknik özelliği olan bir isimdi. O da ciddi şans sahibi, eminim ki kendisini gösterecek.

Bu isimler için umarım bir "geri alma opsiyonu" vardır diyeceğim ama hiç zannetmiyorum. Sessiz sedasız şekilde takımdan kopmuş oldular. Üstelik onlar adına tam fırsatıydı, Fatih Terim büyük bir şanstı. Ali Ülgen adına biraz daha canım acıyor, tam hocanın kalemiydi. Gelecek sezon rotasyonda dahi yer alması benim için sürpriz olmayacaktı.

6 yorum:

  1. Abi gonlunu ferah tut. Yollanmak istenmese oyuncu sozlesmeyi kabul etmemesi yonunde telkin verilirdi.
    Sonucta takas ta olsa osmanli spor onlarla sozlesme imzaliyor. Demek ki gozden cikmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncuya bu noktada çok fazla söz söyleme şansı kalmıyor. Emin olabilirsin.

      Sil
  2. Umarım dursun özbek yönetiminin son kazığı olmuştur bu camiamıza

    YanıtlaSil
  3. Baris Zeren de Golden Boy yarismasinda ilk 100'e giren 3 Turk futbolcudan birisidir, kisacasi sadece Dursun Ozbek yonetimi boyle bir sec begen al anlasmasi yapabilirdi, cok yazik. Ozbek Yonetimine destek verenlerin yatacak yeri yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Zeren kıymetli ve Osmanlı bu isimleri seçti, biz göndermedik.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir