17 Eylül 2018 Pazartesi

Belhanda'yla alakalı görüş Lokomotiv Moskova maçında ortaya çıkacak


Suudi Arabistan takımlarının transfer dönemi Türkiye'ye ilgisi büyük oldu ve birçok önemli transfer gerçekleşti. Orada önemli bir kaynak olsa da transfer dönemini kapattılar. Birleşik Arap Emirlikleri'nde ise transfer dönemi 2 Ekim'de sona eriyor. O ligden de Türkiye'ye bir ilgi var ve mesela Negredo'nun transferi gerçekleşmek üzere.

Al-Ahli Dubai'nin de Belhanda'yı transfer etmek istediği ve 6 milyon avro'luk bonservis önerdiği konuşuluyor. Belhanda için yaz boyunca transfer gündemini konuştuk. Suudi Arabistan'da doğan ilgili kabul etmemişti. Nice için ise bir ışık yandı gibi ama o komik teklifi kabul etmemiz mümkün değildi.

Belhanda açısından hala aynı noktadayım, futbolu konusunda fikrim değişmedi. Daha iyisini yapabileceğini bilmemle birlikte yararlı bir isim olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun önemli isimlerindendi. Bu sezona kötü girmiş olabilir ama Emre Akbaba / Badou Ndiaye gibi hamlelerin ardından daha da yükselmesini, rahatlamasını bekliyordum.

Trabzonspor maçında yaptığı büyük bir sorumsuzluk ve geri dönüşü için uğraşmak zorunda. Hocanın onu kestirip atacağını düşünmesem de geri dönüşü zaman alacak. Takım içinde de önemi var, Emre Akbaba'yı bitirici rolde kullanmak adına Belhanda'yı 8'e yazmak zorundayız. Yönlendirici olmaktan çok bitirici çünkü, Belhanda ise yönlendirici. 

Bu açıdan bakınca da yerini dolduramayacağınız bir ismi satmak ne kadar doğru sonucu çıkabilir. Yine de o teklifin 8 milyon avro'yu bulması durumunda transfere evet derdim. Taraftarı resmen ikiye böldü, şu konuda fikirler çok keskin ve bir araya gelmiyor. Her iki taraf da birbirini futbolu anlamamakla itham ediyor. Bağın sarsıldığı da doğru, bu anlamda transfere evet denilmesine şaşırmam.

8 milyon avro'luk teklif de iyi. Ocak ayında kesin olarak hamle yapacağız ve harcayabileceğimiz bir bütçe oluşması gerekiyor. Forvet, stoper derken haliyle 8 - 10 oynayabilecek bir isim de aramak zorunda kalacağız. Bugünden araştırmaya başlanırsa isim çıkar, yeter ki plan yapılsın. İlk başta söylediğim yerdeyim, 1-2 isim dışında gelen her iyi teklifi kabul etmek zorundayız.

Belhanda'yla alakalı görüş Lokomotiv Moskova maçında ortaya çıkacak. Hocanın Feghouli'yi kesin olarak düşünmediğini gördük, Belhanda için böyle bir tablo olduğunu düşünmüyorum. Bekleyelim bakalım, 2 Ekim'e kadar nasıl bir süreç ilerleyecek. Belhanda'nın gitmeye niyeti yoktu, fikri değişir mi emin değilim. Her fırsatta Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diyen bir futbolcu..

16 yorum:

  1. Belhanda ve feghouliyi 18 e alirdim ama cok mecbur kalmadıkça maglup bile olsak oynatmazdim. Ancak elimde o mevkide adam kalmazsa oyuna sokardım. Yoksa gitmez bunlar. Bu maaşa kalmasinlar zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 18'de kesin olarak olacaktır bu ikili. Oyuna dahil olacak ilk isim de Belhanda olur. Galibiyet halinde de, geriye düşmemiz halinde de gerekli.

      Sil
  2. ancak iç sahada 8 de kullanırım, deplasmanlarda kesinlikle yedek bırakırım sonradan alırım oyuna

    YanıtlaSil
  3. Dursun Özbek beceriksizinin halkla ilişkiler faciası kararıyla gelir gelmez 10 numara verilince Hagi/Sneijder beklentisi oluştu. Oysa o ışık Montpellier günlerinin ardından sönmüştü. Bu baskı üzerine abinin fazlaca vurdumduymaz tavrı, yüksek maaşı eklenince doğal olarak tepkiler yükseldi. Bu kadar maaş alan adam tabelayı değiştirmeli. Maaşı 2 olsa mis gibi 8 aslında. Ama kallavi maaş ver istediğini alama, yedek bıraksan o para boşta..Bazı oyuncuyu alış şartların nasıl performans gösterirse göstersin kaybetmene neden olur. Feghouli ve Belhanda da durum bu. Gitmeye niyeti var mı bilemem. İstemezse o güzel parayı çatır çatır alır oturur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuyu çok konuştuk, artık geriye dönmek istemiyorum :) Ama bu tarz mobbingler iyi değil, bize hayır getirmez. Mevcut olandan ne alırızı düşünmek gerekiyor.

      Sil
  4. Bence böyle sorumsuz bir futbolcu için 6 milyon bile iyi paradır.Taraftarla arasındaki bağ tamamen koptu sayılır.Zaten sevilmiyordu üstüne gördüğü kırmızı kart onu seven taraftarların gözünde de onu bitirmiş oldu.Sonuçta aldığımız paranın çok az düşük bi miktarından bahsediyoruz.Böyle birine daha iyi teklifler geleceğini düşünmüyorum.Umarım haber doğrudur ve gönderilir.Zaten 8.haftaya kadar cezalı.Cezası bitince de kadroya giremeyecek.Ondan gelecek parayla da bazı mevkilere transferleri yaparız zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koptu sayılmaz, oynanacak 2 iyi maça bakar aslında :) neden giremesin ayrıca.

      Sil
    2. Evet görüyoruzki bi değişiklik yok 😀

      Sil
    3. Dediğim gibi çıktı. Yarın Belhanda yine oynayacak.

      Sil
  5. Birlesik Arap Emirliklerine satariz ins ikisini de. 6 ya da 8m pek takilmazdim para kazandirip gitsinler yeter. Iki oyuncunun ocak ayina kadar beklemesi demek 3m euro maas alacaginin olmasi demek adamlarin ayligi toplam 700 bin euro.

    Belhandasiz da bu takim cok sey kaybetmez. Celil oynasin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paraya bakacağım, kimse için hayır demem yoksa.

      Sil
  6. Sene sonu Fernando 'yu bile satarım. Muslera olmayani :) 3m maas odeyemeyiz artik. Muslera istisna olsun hadi.

    YanıtlaSil
  7. Son olarak Feghoulinin 3.850 Belhandanin 3.350 net maaşını bu performanslariyla Araplar ve Çin dışında kimse vermez. Bu yüzden cok sıkı pazarlık yapma sansimiz yok.

    Aksi halde 3.5 sene daha 3.850 odersin bonservisini eline alip giderler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum bu durumu. İş futbolcuda bitecek.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir