27 Kasım 2018 Salı

Bir yerden başlamalı ki sezonun geri kalanı bizler adına biraz daha umut dolu olsun


Garry Rodrigues'in bu sezonu ile geçen sezonu arasında büyük fark var. Sözleşme iyileştirmesinin ardından da tamamen aramızdan ayrıldı. Fenerbahçe karşısında aldığı ceza derken adını da anmaz olduk. Oysa bu sezona yönelik en büyük umutlardan biriydi.

Geçen sezon gösterdiği performansın ardından "ayrılık" ihtimali düşünülüyordu. Yaz aylarında önemli rakamlar kazanılması bana sorarsanız muhtemeldi de. Teklif mi gelmedi bilinmez ama biz de bu konuda çok sıcak değildik.

Fatih Hoca da onu takımda tutmak istemiş olabilir. Ya da Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği olası performansın çok daha önemli kapılar açabileceği düşünülmüştür. Lokomotiv Moskova maçında gösterdiği performansın ardından da bu hayalleri canlandırmıştı.

Lokomotiv Moskova ve Kasımpaşa maçlarını bir kenara bırakıyorum, bu sezon içinde iyi oynadığı 3. bir maçı yazmak mümkün mü? Hala toparlanmasını bekliyorum, takım da onun ayağına bakıyor. Hücum olarak tıkandık işte, zorlanıyoruz. 

Emre Akbaba'nın yokluğu sandığımızdan da kötü sonuçlara yol açtı. Her golün bir şekilde içinde olan bir futbolcuydu ki bunun farkına sakatlandıktan sonra vardık. Garry Rodrigues'in işin içine daha çok girmesi gerekiyordu. Top tutan bir santraforun olmamasının da etkisi olsa bile bu performansı sadece o durumla açıklanamaz.

Ocak ayında Maicon gidecek diye düşünülürken, Garry Rodrigues adına da bir sürpriz olabilir. Crystal Palace'ın bu transferi gerçekleştirmek istediği söyleniyor. Şu aşamada 10 milyon avro görüldüğü an satılır diye bakıyorum. Oysa bizim hayallerimiz 20 milyon avro'ları zorluyordu.

Futbola aç olmasını umut ediyorum. Lokomotiv Moskova karşısında beklentim büyük, gol noktasında yine ona bakmak durumundayız. Bir yerden başlamalı ki sezonun geri kalanı bizler adına biraz daha umut dolu olsun.

13 yorum:

  1. Oyun olarak herhangi bir sey ortaya koymuyoruz ki hala bireyler uzerinden bakiyoruz,kayseri macinda mesela bireyselden ziyade takim olarak iyiydik bundan bahsediyorum


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mecburen bireysel isimlere bakacağız. Dediğin gibi, ortada düzenli bir oyun yok.

      Sil
  2. Devamliligi yok, yetenekli oyuncu ama yarin ne verir kestiremiyorsun bu nedenle bence de ederi varken satilmali ve yarin ki macta en azindan beraberlik bekliyorum, artik ayaga kalkmaliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon devamlılığı vardı. Biraz forvetin top tutmamasıyla alakalı bir düşüş de var, ikiye birleri yapamıyor. Ama kötü oyunu çokça "olmadan oldum" durumuyla alakalı.

      Sil
  3. 3 5 2 çıkıp en önde Henry ve Garry oynar diye bekliyorum ben.Ya da bu ikiliden biri yedek soyunur eren oynar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3-5-2'yi bu maçta ben de beklemiyorum. Bana sorarsan Donk / Fernando / Badou orta sahasını göreceğiz.

      Sil
  4. Bu kadar net bir düşüş gerçekten çok ilginç... Sadece Gomis le aciklanamaz bu düşüş. Bu performansı ile kim ister bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gomis de etken ama en fazla yüzde 25'dir. Ben olmadan oldum havası diyorum.

      Sil
  5. eğer gerçekten teklif varsa 7-8 hiç düşünmem satarım. gelen para ile santrafor ve stoper getiririm.
    rodriges'in olabileceği şey bu kadar. taraftarın sürekli sinir uçlarını zıplatan bir oyuncu. top tutma, çalım atma vs zaten yok. olmayacak yerden vurma ve pas beceriksizliği gibi asla düzelmeyecek özellikleri var. para ediyorken kesin satalım
    zaten başka türlü golcü alma şansımız da yok. bunun yanı sıra Maicon, selçuk, eren vs gibi oyunculardan da kurtulmak zorundayız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de satarım ama öyle bir teklif olduğunu düşünmüyorum. Bana sorarsan onun adına Avrupa hayal olacak.

      Sil
  6. Zaten hizi disinda hic bir etkligi olmayan bir futbolcu. Saga cekip vurmaktan baska yaptigi hic bir ozelligi yok. Hep ayni hareket, bir sezon yediler ikinci sezon superlig de ki her defans oyuncusu daha top ayagina gelmeden ne yapacagini biliyor. Birinci sene sonu satabilseydik kar ederdik. Su haliyle elimizde patlayacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satabilseydik de beklenen teklifler gelmedi belli ki. CL'de de parlar diye düşünülmüş olabilir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir