9 Kasım 2018 Cuma

Ffp'de nasıl bir yer açılır bilmemekle birlikte en az 2 forvet gerekiyor


Transferle alakalı çıkan haberler var. Ayrıca Ocak ayı transferini de şimdiden konuşmak gerekiyor. Bu konular için asla erken değil. Tam aksine, bu işi şimdiden düşünmeye başlamazsak o konu dönüp dolaşıyor ve son güne kalıyor. Hürriyet Gazetesi'nin haberinden bazı kesimleri paylaşalım.

"Şampiyonluk başta olmak üzere hedeflere ulaşmak için gerekli takviyeleri ocak ayında yapmalıyız. 'Aman biri daha sakatlanmasın' diye maçları yüreğimiz ağzımızda izliyoruz. Başarı için ciddi takviyeler şart. Eğer transfer yapamayacaksak da, bunu çıkıp Galatasaray camiasına anlatmalıyız."

"Porto'dan sonra Schalke deplasmanında da santrforsuzluğun handikabını yaşadık. Portekiz'de olduğu gibi yine iyi oynadık ama gol atamayınca maç kazanılamıyor"

Burada eleştirilecek nokta "Gomis'in gidişi" olur. Gol ihtiyacı var, gol sorunu yaşıyoruz ve geçen sezonun 29 gollü futbolcusunu yolluyoruz. Gomis'le aradaki bağların koptuğunu ve yolların ayrılması gerektiğini söylüyordum. O vakit bu bağları koparmamak gerekiyordu. Gomis'den kaynaklı sorun varsa da uzlaşılması lazımdı.

Hoca da masum. Gomis çıkıyor ve zam istiyor, tüm kamp dönemini yüzü düşük şekilde geçiriyor. Yaz dönemi de bütünüyle forvet transferi isteğini dile getiriyor. Hatta Gomis'in gidişinin ardından hocaya 2 forvet alacağının sözünü veren de yönetim.

Alanyaspor maçından sonra hatırlayın, Abdürrahim Albayrak neler dedi. Son güne geliyoruz, Vagner Love ve Cornelius'a dahi tamam durumdayız ama günün sonunda kimse gelmiyor. Fatih Hoca'ya burada bir şey diyemem, bu işin sorumlusu bütünüyle yönetimdir.

Olan oldu, önümüze bakacağız. Ffp'de nasıl bir yer açılır bilmemekle birlikte en az 2 forvet gerekiyor. Eren Derdiyok'a güvenilmeyeceği çok açık, o iş bitti. 2. bir forvet alternatifi de üretemedik, haliyle o pozisyona en az 2 isim gerekecek. Kimlerin olabileceğini günler içinde konuşuruz zaten.

Bir de stoper durumu var. Maicon'un Ocak ayındaki ayrılığını olmazsa olmaz görüyorum. Al Hilal işi olacak gibi, haliyle ciddi bir bonservis beklentisi oluştu. Bu kaynakla da transfer yapmak mümkün olacak. Lider bir isim gerekiyor, hatta bu uğurda kesenin ağzı açılmalı. Elimizde Ozan Kabak gibi bir potansiyel varken onu mümkün olduğu kadar geliştirecek lider stoperin varlığı olmazsa olmaz.

14 yorum:

  1. eren artık yok hükmünde. yok yani öyle biri. ocak'ta bi şekilde yollasak keşke.

    okazaki ve sandro wagner diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak'ta gitmez, parayı sonuna kadar alacaktır. Okazaki ve Sandro Wagner iyi ikili. Bayern'de olmadı ama Hoffenheim günleri çok iyiydi.

      Sil
  2. Gomis'e mobbing yapıldı yazın.Hatta sadece ona değil Belhanda, Maicon ve Feghouli'ye de mobbing yapıldı.Gomis'in hatası var evet menajerine uydu ve zam istedi ama istenilse çözülürdü bu sorun.Hocanın oyun tarzına uymuyordu ve hoca doğal olarak yerini doldurmak şartıyla satılmasına ses çıkarmadı.Burda hocayı yakan durum yönetime güvenmek oldu.Fatih hoca kimsenin alınmayacağını bilse Gomis'in satışına izin vermezdi zaten.Ayrıca şu eren midir nedir umarım devre arası yollarız.Bonservis veren kulüp olmasa bile yarım sezonluk alacağına karşılık sözleşmesi feshedilir umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maicon sezona iyi başlamıştı. adamı satmaya kalktık satamadık. motivasyonunun içine ettik.
      feghouli'yi göndermek istedik. gitmedi diye kalemini kırdık.

      buna lüksümüz yok. ya siyah ya beyaz davranıyoruz. hayat gridir. satmak istersin, olmazsa kazanırsın. terim büyük hata yapıyor.

      Sil
    2. Bence de istenirse çözülürdü, uzlaşılmayacak mesele değildi. Yine de menajerinin o hareketleri de kabul edilemeyecek cinstendi.

      Sil
  3. Hocm hatirlarsan transfer döneminde kimseyi alamayacaklarini yazmistim sonra da sen hakli ciktin demistin yine benzer bir sekilde orta seviye muhtemelen Iskandinav ülkelerinden bir forvet ile transferi kapatacaklar bana göre ikinci forvet hayal, hele lider bir stoper konusuma girmeyiz bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yönetim o kadar beceriksiz görünüyor ki orta seviye forvet bile alamayabilir.

      Sil
    2. İskandinav ülkelerinden transferlere hayır demem.

      Sil
    3. Ayrıca birileri alınmak zorunda. Bu sefer hocanın ağırlık koyacağına inanıyorum.

      Sil
    4. Ve ayrıca yönetim transfer yapmak zorunda çünkü zaten başkan şu an ip üstünde gidiyor.

      Sil
  4. Ozan da Semih kadar şanslı olup Ujfalusi gibi bir adamla oynayabilse keşke...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozan Kabak çok daha büyük bir potansiyel. Daha da farklı yerlere çok erken ulaşırdı.

      Sil
  5. Eren ve maicon giderlerse maaş bütçesinde de elimiz rahatlar... Evet iki forvet gerekli ya da kimsenin orayı domine edecek tek ve çok kaliteli bir isim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren'i sanmıyorum da Maicon'la alakalı bazı gelişmeler yaşanacaktır.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir