19 Kasım 2018 Pazartesi

Linnes'le yeni sözleşme yapılana kadar yazmaya devam edeceğim


Linnes'le yeni sözleşme yapılana kadar yazmaya devam edeceğim. Birinin sözleşmesi uzatılacaksa bunu hak eden tek futbolcu belki de. Biz ise bu süreçte Garry Rodrigues'in devam eden sözleşmesini iyileştirme peşindeyiz. Onun da bu sözleşme sonrası performansı ortada.

"Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Burada herkes oynama fırsatı yakalayamaz. Şu anda süreç iyi gidiyor. Ancak tabi futbol dünyasında her şey çabuk değişiyor. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır."

Bu isteğini her fırsatta dile getiriyor. Fiyat / performans anlamında istediğimizi almışız. Özellikle de Fatih Hoca döneminde performansının üzerine koymuş. Sahada olduğunda en iyisini yapar, yedek kalır sorun yapmaz, bunların yanında birçok pozisyonda oynayabilir.

Ayrıca bu adam takımın en az kazananlarından biri. Şöyle diyeyim, parayla satın alabileceğiniz bir futbolcu değil. Linnes'in Galatasaray adına şans olduğunu düşünüyorum, haliyle yapılması gerekeni bir an önce yapalım.

Tarık Çamdal'ın yarı ücretini bile almıyor. Biri zam alacaksa bu Linnes'dir. Çok daha öncesinden harekete geçmek gerekiyordu ama ısrarla bekliyoruz. Zaman geçtikçe de Linnes'in piyasasının daha da arttığını göreceksiniz. Bonservisi olmayan bir Linnes'in birçok talibi olacak.

Sözleşmesi biten isimlere bakalım. Badou Ndiaye ve Onyekuru'nun kiralık sözleşmeleri bitecek. Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Muğdat Çelik, Tarık Çamdal ve Sinan Gümüş'ün de sözleşmeleri. Donk'u yazmıyorum, opsiyon şartlarını karşılayacaktır.

Şu ekip içinde Onyekuru'nun kiralık sözleşmesini uzatmak isterdim. Badou Ndiaye'nin mevcut görüntüsüyle devam etmesini istemem mesela, şu aşamada büyük hayal kırıklığı. Yerlilere bakınca da sözleşmesini uzatmak isteyeceğim kimse yok. Şu isimler arasında bir tek Linnes derim.

8 yorum:

  1. Onyekuru'nun diğer yıl devam etme imkanı sence yüzde kaç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yok. Değerli isim çünkü. Denayer gibi düşün desem de o ayarın da üzerinde.

      Sil
  2. Linnes icin gec kaldik. 1 ay sonra bonservissiz görüşebilir bu yuzden imza parası ve zam istiyordur. Hayir uzatmasak yerine bulacagin adama bonservis yada kiralama bedeli odeyeceksin. Bre salaklar 2018 yazında niye uzatmadık. O zamanlar ipler bizdeydi simdi linnes de... insallah besiktas araya girer de alır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu gün bile uygun şartlarda imzalarsın aslında. Zam gerekir ama bu takım dengeleri içinde konuşulmaz bile.

      Sil
  3. Yeni sözleşme imzalamak ne kadar zor olabilir ki?Şu anki sözleşmesi 4-5 milyon euro olsa indirim için fırsat kolluyoruz dersin ama bu adam 950 bin euro mu ne alıyor ve şunun şurasında yeni yıla 1 buçuk ay kaldı daha neyi bekliyor bu yönetim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezon sonunu bekleyelim gibi bir saçma düşünce doğmuş. Garry Rodrigues o vakit neden yenileme aldı ki?

      Sil
  4. Sinan Gumus Eren gibi kaliteli isimler varken Linnesle sozlesme imzalanmasina acele edilmemeli. Once Sinanla imzalanmali. CLde oynayan Son Lig sampiyonu Gsnin hucum oyuncusu arkadaslar. Kucumsemeyin. Hoca elinden gelse dugunlerde de oynatacak.
    21 yasindayim. 2005ten beri herseyi bilirim gsde ben daha fatih hocami sinan konusu kadar elestridigim konu hatirlamiyorum cunku yok. Ya arkadas Sinan oyle bi goz boyamis ki Linnesle sozlesme uzatilmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinan Gümüş konusu apayrı bir mevzu. Gelişime dair bir emare de maalesef yok. Işık olsa zorlayalım ama bunu göremiyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir