25 Aralık 2018 Salı

Şu durumu konuşmak, anlatmış olmak bile abes


Galatasaray'da maçtan, mücadeleden kaçacak son futbolcu kim deseler cevabım Serdar Aziz olur. Sakatlık sorunu vardır, sık da nükseder ama sahada olduğu her an elinden gelenin fazlasının verir. Lider bir karakterdir ayrıca, saha içinde takımını sahiplenir, ateşi ilk yakan futbolculardandır.

Sivasspor maçı öncesi gıda zehirlenmesi yaşamış ve maç kadrosunda bu yüzden yer almadı. Ertesi gün de ailesiyle birlikte daha önceden planlanmış olan tatiline gitti. Maç günü gıda zehirlenmesi yaşayan birinin böyle uzun uçak yolculuğuna nasıl çıktığı yazılıyor. 

Aradan geçen koca bir 24 saat var. Maça çıkıp, 90 dakika mücadele etmekle uçak yolculuğu yapmak aynı şey mi. Maç gününün tamamında tedavisi için uğraşılmıştır ama halsiz görülmüştür. Ertesi gün kendini toparlayabilir, idman olsa ona da katılır. Bu tarz bir mide sorunundan kaynaklı 1 hafta yatan futbolcu daha önce görmedim.

Şu durumu konuşmak, anlatmış olmak bile abes. Bu adam değil geçen sezonun neredeyse tamamını kırık burunla oynayan. Doktorlar ameliyat olmalı, geciktirirse yüzünde kalıcı sorun olabilir derken o devam etmeyi tercih etti ve sezonu tamamladı. Bu mudur şimdi mücadeleden kaçmak ve arkadaşlarını yalnız bırakmak?

Sosyal medya inanılmaz bir yer. Yangın çıkarmayı, sorunsuz bir gün geçirmemeyi seviyorlar. Aksiyon yok çünkü, hareket lazım. Bunu bilerek sosyal medyada "tatil" paylaşımı yapmayacaksın, sonra tablo bu. Açıklama yapmak zorunda bırakılıyorsun. Neyse ki Serdar Aziz açıklamasını yaptı, umarım anlaşılmıştır.

Sadece o da değil. Gökay Güney konusunda da büyük bir yangın koptu, oysa ortada bir şey yok. Celil Yüksel'den suyu istiyor, 1-2 yudum alıyor ve maçın başladığını görerek kenara atıyor. Masör Yasin Genç'e bir hakaret yok, zaten açıklama da yapmış. Sosyal medyaya baktığımızda ise linç var. Gerçekten inanılmaz.

14 yorum:

  1. Yabanci topcu olsa sesleri cikmaz ama yerli olunca herkes aslan kesiliyor yazik vallahi,bu adam gecen sene olmasa savunma pamuk helva oluyordu ,seninde dedigin gibi sahada herseyini veren bir oyuncu,bu kadar cabuk adam harcamayi ne kadar seviyor insanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini kanıtlamamış, mücadelesiyle nam salmamış bir isim olsa neyse diyeceğim.

      Sil
  2. Sosyal medya gerçekten bir kanalizasyon çukuru. TV izlemediğim için haberleri twitterdan takip ediyorum. Sadece haber veren yerli yabancı siteleri. Orada bile iğrenç linç peşinde tipler var. Bir sosyoloğun bu konuda araştırmasını okumuştum. İnsanlar metni okumadan ya da videoyu izlemeden sadece başlığa bakarak tepki veriyormuş. Sorun militan bakış açısı ya da önyargıdan çok tembellik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linç arıyorlar ısrarla. Konu olmadığı her an bir konu yaratılıyor mutlaka.

      Sil
  3. Galatasarayliyim deyip de bu habere balıklama atlayıp Serdar a sayıp dökenlere ne demeli... Bu kadar yanardöner olunmaz. Yazık gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon kral ilan ediliyordu bu adam, mücadele deniyordu, lider diyorlardı.

      Sil
  4. Serdar'a bu konuda laf söyleyen Galatasaraylı olamaz. Sahaya çıkabilme durumu varsa çıkar, sonuna kadar savaşır. Hem karakterli bir insan hem de kaliteli, hırslı bir oyuncudur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de böyle düşünüyorum ama garip gelişmeler var. İşin içinden çıkamadım.

      Sil
    2. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Kulüpten biri, Serdar veya kulüp doktoru da çıkıp net bir açıklama yapmıyor. Biri çıksın olay neyse anlatsın, çok mu zor ya? Belki oynatmama kararını Fatih Terim vermiştir. Belki oynayamayacak durumdadır. Kimse çıkıp açıklama yapmazsa böyle karışır ortalık. Haberlere bak "Fatih Terim, Serdar'ı sildi, gözüme bir daha görünmesin dedi. Serdar satılacak" vs. He Serdar da satılacak defansta da ben oynayacağım..

      Sil
    3. Ben Fatih Hocanın açıklama yapmasını bekliyorum hala :)

      Sil
  5. Serdarla sözleşme uzatmak icin neyi bekliyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda da geç kaldığımız doğru.

      Sil
    2. Olaylarin temeli bu zaten. Sozlesme bitimine 1.5 sene kalmış imza parasi + 3m maas ister bizde gözünü korkutmak. Gecen yaz uzatmalıydık bir de feda yapmalıydık yuksek maas alan oyunculardan. Feg 3850 belhanda 3350 selçuk 2.9 alirsa serdar da ister hakli olarak bi sey olmaz bizden

      Sil
    3. 3 milyon maaş istemez bence, bulamaz da bir yerde. Fenerbahçe / Beşiktaş dahi veremez bunu.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir