10 Aralık 2018 Pazartesi

Şu fotoğraftan sonra bizim için her şey müstahak, ne diyebilirim ki


Galatasaray yönetilemiyor. Bu ortamda da başarı fazlasıyla hayal. Bunu Fatih Hoca'nın varlığına rağmen söylüyorum. Böyle bir yönetimin varlığında Fatih Hoca da bölünmek, onların yapmadığını yapmak zorunda kalınca tablo ortaya çıkıyor. Hem saha içinden kopuyoruz, hem de başkalarının alması gereken cezaları Fatih Hoca alıyor. 

Şu görüntünün bir izahı var mı? Kulüpler Birliğinde Galatasaray'a karşı yayımlanan bildiriye imza atan, bunu da "Göksel Gümüşdağ'la konuştuktan sonra karar verdim" diye açıklayan Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a maç öncesinde plaket veriyoruz. O başkan da "Galatasaray'ın işine gelmediği için böyle açıklama yapıyor" diyor. Şu fotoğraftan sonra bizim için her şey müstahak, ne diyebilirim ki.

Duruştan bahsediyoruz ama bunun altını dolduramıyoruz. Bugün Kulüpler Birliği toplantılarına katılmazlar, yarın bakarsınız bu bildiriye imza bile atarlar. Şu fotoğraftan sonra ben bunu anlıyorum. Hepsi bir yana, bildirinin mucitlerinden olan Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ hala Galatasaray üyesi değil mi. Bu konuda atılan adımlar ne mesela.

Yönetilemiyoruz, bu kadar basit. Değişim gerekiyor, mevcut yönetimle olmayacağı çok net. Sadece futbol da değil, el attıkları her alanda büyük başarısızlıklar var. Bunlar da bir yana, Galatasaray Başkanlık makamının bir ağırlığı kalmıyor. Hiç kimseyle kıyas etmiyorum, bugünü bugün üzerinden değerlendiriyorum. Acil bir değişim gerekiyor.

Şu görüntüden dolayı üzülüyorlar mı mesela? Ya da düzelmesi adına ne düşünüyorlar. Değiştireyim, düzelmesi adına düşündüklerine hangi birimiz inanabilir ki. Şu fotoğraftan sonra söyleyebilecek çok fazla bir şey yok. Her geçen hafta farklı bir skandalla karşılaşmaya devam ediyoruz. Şu fotoğraftaki Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay mutluluğu dilerim herkese.

17 yorum:

  1. Bu kareden sonra bu adamın kesinlikle istifa etmesi gerekir. Ya da her şeye tepkisini yerinde ve zamanında koyan uA bu adam için de bir bildiri yayınlar. Aklını başına alsın, söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır, bu adamlar makam ziyaretinden, Galatasaray'a karşı duran adamlara plaket vermekten başka ne yapıyorlar. Sıktı artık. Dursun'dan kötüsü olmaz dedik, ama her şeye hazırlıklı olmak lazımmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her geçen gün yeni bir skandal yazar oldum. Hazin bir görüntü.

      Sil
  2. Çaykur Rizespor u geçtim neden stada gelen rakip takımin yöneticilerine plaket verilir anlamış degilim... Ortada hiçbir sebep yokken. Ben Demirören'in elini sıkmayan Melo'yu istiyorum herkes onun gibi olsun. Böyle sahte sevgi gosterilerine centilmenliklere gerek yok

    YanıtlaSil
  3. Abdürrahim Albayrak virüsü bu kulüpten en kısa zamanda temizlenmelidir. Canımla cicimle yöneticilik yapılmıyor. Yandaşlık ile hiç yapılmıyor. Yandaşlık uğruna koca Galatasaray camiasını ne insanların diline doladınız. Fikret denen sahtekarların ağzına oyuncak olduk. Hepsi böyle vasıfsız insanlar yüzünden. Ne olursa olsun, Albayrak ve türevleri acilen bu kulüpten def edilmeli.

    YanıtlaSil
  4. Galatasaray'ın başkanı kesinlikle Hakan Üstünberk olmalı. Özlenen birlik ve beraberliği ancak o sağlar camiada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim olur, kim olmaz bilmem. Gelen gideni aratmamalı artık.

      Sil
  5. Dursun Özbek yönetimi hakkaten daha iyiymiş, dursun vasat adamdi ama yönetiminde iyi yöneticiler vardı

    YanıtlaSil
  6. Sence yönetimde kimler olmalı? Benim yönetim ile ilgili pek bir bilgim yok. Yani şu anki yönetimi biliyoruz, artıları varsa da eksileri de çok. Ama yerine kim veya kimler olmalı/olabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu olur bu olur diyemem. Gelen gideni aratmamalı, beklentim o.

      Sil
    2. Her seferinde gelen gideni aratıyor bizde maalesef. Bu kadar zor olan nedir onu da anlayamıyorum. Biri transfer işini yapıyor ama mali yapıya dikkat etmiyor. Biri mali yapıyı düzeltiyor, transferler karavana. Biri olaylar karşısında iyi duruş sergiliyor ama diğer işleri yapamıyor. "Biri" derken elbette bir kişiden bahsetmiyorum. Yönetim işi kişisel olarak bakılmaz, bir bütüne bakılır diye düşünüyorum. Galatasaray için ne gerekliyse o ihtiyaçları karşılayabilecek, profesyonel kişilerden bir ekip niye kurulmuyor anlamıyorum.

      Sil
  7. Yazi cok iyi olmus eline saglik, aslinda sadece futbol da degil hemen bütün branslarda cöküs yasiyoruz, efsane subemiz tekerlekli sandalye basket takimi bile bitti senin de belirttigin gibi hicbir anlamda yönetilemiyoruz hocam. Spora siyaset bulasmasin diyenler en kirli siyaseti Galatasaray'a bulastirdi ve yukarida bir arkadasin da dedigi gibi bir virüs bunlar, asirlik cinari 3 5 yandas esir aldi, Dursun Özbek dönemini arayabilecegimizi hic düsünmemistim, inanilir gibi degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonla skandal var, teker teker yazıyorum.

      Sil
    2. Modeste'nin karari da aciklanmis fesih sebebi hakli bulunmus Fifa tarafindan ve legal olarak 1 ocakta forma giyebilecekmis Koln icin, simdi sormazlar mi hangi hukukcuya incelettiniz 20 milyon ceza nerde diye, skandallar zinciri resmen. Konuyla alakasi yok ama Ekrem Memnun da serbest kalmis ihtimal vermiyorum ama keske geri donse.

      Sil
    3. Modeste konusunda detaylıca yazdım, yayında olacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir