3 Ocak 2019 Perşembe

Garry Rodrigues için hakkım sonuna kadar helal


Garry Rodrigues için hakkım sonuna kadar helal. 26 - 27 yaşından sonra aşama kaydetti bu adam, beklentiyi öyle aştı ki. Rotasyondan ötesi zor diyordum, o ise şampiyonluğun en kilit 2-3 isminden biri oldu. Bu şampiyonluk, kazandıracağı para. Hepsi o kadar kıymetli ki. Yolu bahtı açık olsun.

Zamanlı ayrılık işte, yine bu konuya geldik. Dönemi kapanan gitmeli ki iyi hatırlansın. Bazı isimlerde bu tren kaçıyor ve gün itibariyle geldikleri konum, eleştiriler, tepki. Garry Rodrigues'un bu treni yakaladığını ve tam zamanında ayrıldığını söyleyebilirim.

Düşüşe geçti çünkü, kazanılan şampiyonluktan sonra yukarı adımı atamadı. Şampiyonlar Ligi adına büyük beklentim olsa da bir maç haricinde o eşiği geçemedi. Devamında daha iyisi olmayacaktı, bundan eminim. 28 yaşına geldi, hazır piyasası varken para kazanmayı düşünmek doğal. Bu paraları yaz aylarında bulabilir miydik emin değilim.

Garry Rodrigues'den gelecek para da Ocak ayı transferine ışık tutacak. Forvet ve stoper başta olmak üzere hocanın belirttiği kanat ve orta saha transferi de var. Bunun için bütçe gerekiyor, o bütçe de Garry Rodrigues'le gelecek. Bu noktada futbol aklı devreye girmeli ve Garry Rodrigues'un yeri yeni bir genç isimle dolmalı. Arber Zeneli diyorduk, keşke çıkan haberler doğru olsa.

Kazanılacak bonservis açıklandıktan sonra bu konuyu tekrar konuşuruz. Suudi Arabistan piyasasını düşünerek (Paok'un payını çıktıktan sonra) cebimize giren rakam en az 10 milyon avro olmalıydı. Medyada yer alan haberlerde ise 9 milyon avro bonservis önerildiği ve bu rakamda anlaşıldığı söyleniyor. Bu konuda resmi açıklama bekleyeceğiz.

Garry Rodrigues'in yolu açık olsun. Sevdiğim bir isimdi, beklentimi aştı ve kazanılan şampiyonluğun kilit isimlerinden oldu. Kazandıracağı rakamla da kulübe nefes aldırdı diyebilirim. Keşke her isim bu kadar sorunsuz olsa. Sözleşmesinin uzatılmasını eleştirsek de bu Garry Rodrigues'le alakalı bir durum değil, yönetim eleştirisiydi.

20 yorum:

  1. kanat da onyekuru,feg,belhanda,emre,sinan gibi isimler var bence öncelikli stoper ve forvetden sonra orta saha olmalı,he tabi zeneliyi alabiliyorsak hemen alalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de öncelik forvet ve stoper olacaktır. Kanata da mutlaka bakılır ama.

      Sil
  2. Abi her yazida tikliyorum isliyor mu yoksa ayni kisi sadece 1 kere mi etkiliyor?
    (twitterdan victoria ben. ccwhiskey0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2-3 kere tık yeterli :) O da gün içinde, bir anda değil.

      Sil
  3. benim de hakkım helal. işini yaptı ve gidiyor. 7.2 milyonu beğenmeyenler var. garry gibi bir yıldız(!) için adamlar 7 milyon fazla vermiş daha ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapacak da bir şey yok. Ben de fazlasını kazanmak isterim ama bu yönetimle imkansız oluyor.

      Sil
  4. Gecen sezon anormal bir katki yapti. Top teknigi cok zayif olmasina ragmen, patlayici ozelligi ile sakatlik gecirmeden verimli bir sezon gecirdi. Acik olmak gerekirse ben gecen sezon ki performansina kariyerinin sonuna kadar erisebilecegini sanmiyorum. Tam zamaninda elimizden cikarmis olduk. Simdi asil mesele, Garry'den gelen parayi Garry gibi oyunculara yatirmakta. Ve bu donguyu tekrarlamakta. Ancak bu sekilde bu finansal bataktan kurtuluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklediğimden fazlasını verdi. Ben, kenardan gelir ve enerji katar diyordum geldiği gün. O ise şampiyonluk sezonu neredeyse yıldız kanat katkısı verdi.

      Sil
  5. Beklenen ve arzulanan bir ayrılıktı. Tek itirazım Josef'in 12 ettiği ülkede golcü bir ismin daha 8/9(Paok payı düşünce 6/7) gibi bir rakama elden çıkarmış olmamız. Yerine şu aşamada transfer yapılmasa da olur. Feghouli, Onyekuru, kanatta oynayabilecek Emre, Sinan belki Yunus ile seneyi tamamlayıp yazın daha bol alternatifler arasından kanat rotasyonunu oluşturmak akılcı olur görüşündeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu beceremiyoruz işte, bu yönetimden de fazlasını beklemiyorum :(

      Sil
  6. Bu kadar yöneticilere ve yonetime ragmen (terim dahil) bize ragmen kar ettiğimiz ender oyunculardan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yüzden de teşekkür ediyor ve hakkım sonuna kadar helal diyorum.

      Sil
  7. Bonservisi begenmeyenler için şunu söylemek istiyorum bu adam 23 yaşında değil ve bundan sonrası düşüşe doğru bir ivme artık bence... Hata bizde oldu onu Sampiyonlar Ligi'nde sağlam bir golcü ile oynatamadik. O zaman belki bı beş milyon daha artardı değeri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra yükseliş hatta istikrar bile imkansız, o güveni veremedi. Tam zamanında bir satış bu. Yazın bu paranın daha da aşağısını görürdük. Premier Lig falan koca bir yalandı.

      Sil
  8. bir arkadaşımız Josef'ten bahsetmiş. açıkçası ben hem Josef'in, hem de Giuliano'nun bonservis bedellerini, Ali Koç'un hibe ettiği 50mm usd' yi kulübe bonservis bedeli olarak sokma operasyonu olarak görüyorum. çünkü bildiğim kadarıyla fbnin mevcut durumunda hibe, transferde bonservis olarak kullanılamıyor. ama araplardan gelen bonservisi çatır çatır kullanabilirsin. bu yüzden josef ve giuliano' nun bonservislerine bakarak rodriguez'in bonservisini azımsamamalıyız. tabi benimki sadece komplo teorisi. eğer böyle bir şey yoksa ben de hem gomis hem de rodriguez'de bonservisleri az bulurum.(karşılaştırmalı olarak)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kısmı bilmiyorum, çünkü kanıtım yok. Varsayım üzerine de yorum yapamam.

      Sil
  9. Hoca orta saha dedi ama Norveçli Markus Henriksen var sözleşmesi bitecek sağlam oyuncudur. Linnes'ten memnunken...

    YanıtlaSil
  10. Geldiği sezon sonu herkes tatil yaparken o bireysel çalışmalar yapmıştı ve bunun da karşılığı olarak şampiyonluktaki en önemli 3 isimden birisi oldu.Bu sezonki formsuzluğunun nedeni tam olarak neydi bilmiyoruz ama sonuçta böyle bir dönemde çok önemli miktarda para kazanmamızı sağladı.Tam da düşüşe geçerken gitti ve kimse tarafından kötü hatırlanmayacak.Yolu açık olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz olmadan oldum havası, biraz Gomis'in ayrılığı ve kendisine oyun içinde duvar bulamaması.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir