11 Ocak 2019 Cuma

Seleznyov adına Galatasaray büyük bir hayaldi


Bitmek bilmeyen bir Seleznyov gündemi vardı. Gelir mi, gelmez mi, gelirse ne olur üzerinden birçok soru soruyorduk. Yaz aylarında transferin son günü de o teklif gitti aslında. Seleznyov da devamında toparlayamadı, Akhisarspor kariyeri bitmiş oldu.

Seleznyov adına Galatasaray büyük bir hayaldi. Karabükspor günlerinde de yine transferin son günü direkten dönmüş ve onun yerine Carrasso tercihi yapılmıştı. Yabancı yedek kaleciyi, santrafora tercih ettik diyelim. O gün de bu transferi çok istiyordu.

Ara transfer döneminde de en önemli hedefinin Galatasaray olacağını düşünüyordum. Bu konuda da istekliydi, çalışıyordu ama o iş son güne kalmadığı sürece böyle bir teklif gitmezdi. Kısa vadeli olarak başarılı olabileceğini de düşünüyordum ama daima daha iyi ve genç alternatif taraftarıydım.

Umudu kesti ki bir an önce yeni takımına gitmiş oldu. Türkiye'de kalır diye bekliyordum, burada çok değerli bir isim. Gideceği Anadolu takımında da mutlaka farkı olurdu. Pis işleri sever, mücadele özelliği var ve ceza sahası içinde golü iyi koklayan bir futbolcuydu.

Menajeri Ahmet Bulut olduğu için sırtı yere gelmiyor. Bir şekilde menajerinin güçlü temasının olduğu bir takım olan Malaga'ya imza attı. Ahmet Çalık da mesela geçtiğimiz sezon Malaga'ya kiralık gidecekti ama son dakikada yattı. O da Ahmet Bulut'un futbolcusu. Cenk Gönen de bir diğer örnek.

4 yorum:

  1. hayat işte. kaderin bi anda değişiyor. son gün izin verseler gs'ye gelse belki her şey çok farklı olacaktı. belki daha kötü olacaktı bilemeyiz. ama ihtimal işte. tek bir günle değişiyor hayatlar.

    şahsen ben de hatalı bir kararla hayatımın içine etmiş biriyim. gece gece duygusala bağlamadım gerçekten böyle. üzülüyorum ama hak ettim. aptallara acınmaz, cezan neyse çekersin... umarım ölürüm ne diyim ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cihat Arslan, ben olsam gönderirdim dedi. Dediğin gibi hayat işte..

      Sil
  2. Seleznyov sayesinde Ukrayna milli forvetler anadolu takimlarinin hedefi oldu 2-3 oyuncu geldi ukrayna milli forvet hiçbiri seleznyov olamadı ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seleznyov apayrı bir kariyer ve kaliteydi çünkü.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir