12 Ocak 2019 Cumartesi

Stuttgart'ın Pavard'ın yerine Ozan Kabak'ı transfer etmek istediği yazılıyor


Stuttgart'ın Pavard'ın yerine Ozan Kabak'ı transfer etmek istediği ve Galatasaray'a 11 milyon avro önerdiği yazılıp çiziliyor. Çıkan haberlere bakınca da Galatasaray bu teklifi kabul etmemiş. Fatih Hoca, Ozan Kabak'ın sezon sonuna kadar takımda kalmasını olmazsa olmaz görüyordu. Bunda ısrarcı olacaklar.

7.5 milyon avro'luk serbest kalma bedelinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği Ozan Kabak'ın tutumuna bağlı. Transferinin gerçekleşmesi için bu rakamın üzerine çıkmalarını talep edebilir, serbest kalma bedeline çok takılmamak gerekiyor. Keşke sözleşme uzatsak, bu madde de kalkmış olsa ama yapacak bir şey yok.

Şu bilinmeli, Ozan Kabak bu transferde Galatasaray'ın çıkarlarını mümkün olduğu kadar önde tutuyor. Bir yandan da Avrupa'ya bir an önce gitmek istiyor, bence anlayış göstermeliyiz. Tabii bu yaz döneminde olacaktır, şu aşamada sezonu şampiyon olarak tamamlamak zorundayız. Ozan Kabak da bu mücadele içinde olmazsa olmaz.

Marcao ile de bir bakıma Ozan Kabak sonrasını kurguladık. Yaz döneminde de o bahsedilen "lider" stoper alınır ve Ozan Kabak'dan gelecek rakam transferde belirleyici olur. Çok rahat 20 milyon avro'ları görebilecekken 12 - 15 milyon avro arasına razı olma durumunda kalacağız. Beni üzen taraf bu.

Stuttgart doğru adreslerden biri. Bayern Münih ve Dortmund gibi takımlar için arka bahçe çünkü. 1-2 sezon içinde eminim ki çok daha büyük bir transfer yapar. Bizler de gururla takip ederiz, onun gelişimini takip etmek beni mutlu eder. Altyapınızdan çıkan bir futbolcu sadece 1 sezon içinde çok büyük rakamlar kazandırabilir. Bir de bu açıdan bakalım. Çünkü bedava gidenlere de şahit olduk.

12 yorum:

  1. Bu paraya Ozan satilmali sözleşme uzatmayacaksa gitmeli. Maicon da satilmali mental olarak iki defa gönderildi çünkü Ahmet Çalık var Gökay var Marcao var. Takım içi çözüm bulunur. Duruşu bozmamak lazim teklif varsa satilmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Ocak ayında satmam. Aynı teklif yaz aylarında da gelir. Çalık / Gökay falan bu kalitenin uzağında.

      Sil
  2. Pavard'in en büyük şansı yazın Fransa milli takımında oynamasiydi. Ozan kabak bu oyunuyla Fransa milli takımında öyle bir dünya kupası geçirse bugün Madrid City gibi takımlarla adı anılıyor olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozan Kabak'ın da şansı CL oldu. Bir sene daha bu arenada boy gösterse ya da Milli Takım yapsa eminim ki bambaşka bir yerde olacak.

      Sil
    2. Milli takım kısmından emin değilim ama şampiyonlar ligi olabilir evet... Ne yazık ki Turkiye Ligi hiç ölçüt olarak alinmiyor.

      Sil
    3. Hiç hem de. Milli Takım olur, hele ki bu dönemde.

      Sil
  3. çok soğudum bu çocuktan. maşallah çabuk akıllanmış. derhal gitse keşke. sahadadaki en ufak hatasında küfürü basmak için hevesle bekliyorum. yok öyle artık gs taraftarının sonsuz desteği.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben soğumam. Giderken de iyi para kazanacağız. Bedava giden evlatları da gördük. En ufak hatasında küfürü basacaksan senin Galatasaraylılığından şüphe dahi etmem, o kadarını diyeyim. Yakışmaz size.

      Sil
    2. duygu sömürüsü yapmanıza gerek yok. bu kadarı enayiliğe giriyor. sen her maç gol yedir, penaltı yaptır. taraftar sana gık bile demesin. hocan güvenmeye devam etsin. şampiyonlar ligi dahil her platformda formayı teslim etsin. ve seni yetiştiren kulübe karşı davranışına bak hele. menajerini galatasaray'dan daha çok seviyorsan bir güzel küfürü yersin. tabii olaya sizin gibi bakanlar olursa kazık atan çok olur.

      Sil
    3. Hiç alakası yok. Ortada davranış da yok, adam bedavaya gitmiyor ki. Sen o maddeyi ekleyenleri eleştir bence, oraya vur. Enayilik kısmı orada çünkü. Hocam tabii, koskoca Fatih Terim. Allah Özbekçilerden korusun sizin gibi.

      Sil
    4. karşıt yorumlara tahammül edemez hale geldiğinden artık iyice diken üstünde yaşar oldun galiba. hocan derken "sizin hocanız" anlamında demedim. ozan a sesleniyorum. "hocan sana formayı teslim etsin ama senin yaptığına bak" anlamında. özbek'ten de nefret ederim.

      Sil
    5. Peki :) Niye diken üstünde yaşayayım, dediğin gibi olsam yorumunu yayınlamaz, çekilirim köşeme. Görmem bile.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir