5 Ocak 2019 Cumartesi

Serdar Gürler & Galatasaray, Milli Takım'daki yerini kaybetmek istemeyecektir


Serdar Gürler'e saygım var, Avrupa'ya gitmekten çekinmedi. Fransa doğumlu ve altyapılı bir futbolcu, mutlaka etkisi vardır ama Türkiye'de de ciddi piyasası vardı. Gençlerbirliği ve Osmanlıspor formalarıyla çok iyi sezonları var ve 12 gol / 5 asist ortalamasındaki performanslardan bahsediyoruz. Çok rahatlıkla ülkenin büyük takımlarına gidebilecekken o Huesca yolunu tuttu.

Orada işler iyi gitmedi. Çok ön plana çıkamadı ve şu sıralar rotasyonda devam ediyor. Ayrılığını da oldukça olası görüyorum, özellikle Milli Takım'daki yerini kaybetmek istemeyecektir. Ayrıca hala Türkiye için ciddi bir piyasası olabileceğini düşünüyorum. Bu topraklarda son 2-3 sezonunda kendisini kanıtlamıştı. Büyük takımlar adına ciddi bir kulübe katkısı.

Fatih Hoca'nın 2011 - 2012 sezonu şampiyonluğunda Aydın Yılmaz'ı kullanış şeklini hatırlayın. O dönem takımın 12. adamıydı ve özellikle ligin 2. yarısından itibaren kenardan geldiği her maçta patlayıcı özelliğiyle etki göstermişti. Bunu geçtiğimiz sezon yer yer Sinan Gümüş de yaptı ama o biraz daha forvet özellikli, kat eden bir isim. Çizgide oynayacak, daha hareketli bir kanadımız maalesef yok.

Kanat profillerimiz ya oyun kurucu ya da kat eden tipte. Serdar Gürler ise sağ çizgide oynar, patlayıcı özelliğiyle ön plana çıkar. Topsuz oyunda gayet iyidir, gol noktasında da iyi bir bitirici diyebiliriz. Olası Gökhan Töre hamlesine bile "patlayıcı" özelliği itibariyle sıcak bakabilirim. Serdar Gürler'i de böyle düşünüyorum. Patlayıcı özelliği ve son 2-3 yılda gösterdiği gol etkisinden iyi katkı alınır.

Gündeme gelir mi, düşünülür mü bilmiyorum. Türkiye'ye dönüşü bence olası, Fenerbahçe ya da Beşiktaş gibi takımların da isteyebileceğini düşünüyorum. Galatasaray da o takımlardan biri olabilir, Fatih Hoca'nın kanat isteği olmuştu. Yabancı hakkı da düşünülerek bahsettiği pozisyonlardan 1-2'sini yerli isimlerle geçmek durumundayız.

15 yorum:

  1. Sizin için Çiçek Sepeti sitesine bile giriyoruzn,seviyoruz sizi sarıyla kırmızının evladı 😊😊

    YanıtlaSil
  2. ben istiyorum açıkçası,sol kanat sağ kanat, en uçta her türlü oynayabilen bir oyuncu,hem yerli statüsünde olması en önemlisi bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli derken, Uefa için yabancı mesela, lig için yerli.

      Sil
  3. 2 milyon avro verdiler bonservisine 3 ay sonra beleşe vermezler. Bu paşaya da bonservis ödenmez. Ayrıca Serdar LA Liga'da ısrar etmeli. Yedek kalır kalmaz gelmeye çalışmasın, mücadele etsin. Beşiktaş PSV'nin Fransız stoperini 350 bin avro bonservisler almış. Bize bu akıl lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiralarlar diye düşünüyorum, çünkü pek şans bulamaz oldu. Onlar adına kayıp bir yatırım.

      Sil
  4. Herkes kendine mukayyet olsun :)) Endüstriyel futbola karşıyız derken kapitalizme mağlup olmayalım :))

    YanıtlaSil
  5. serdar'ı bırakalım linnes'e bakalım. adam elden gidecek. hala uzatılmadı.

    gerçi serdar aziz gibi bir değeri "bedava" bırakan kulüpten ne beklenir ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o konuda aylardır yazıyorum. Serdar Aziz'i bedava bırakmadı kimse, şu yanlış algılardan sıyrılmalıyız.

      Sil
    2. Serdar bedava gitmez bence de..Yine de minimum 5-6 milyon alacağın oyuncuyu kadro dışı bırakırsan en fazla 1-2 teklif ederler..

      Sil
  6. İnş Linnes de birilerine gider... Serdar Gürler iyi adam Sinan Gümüş'ten daha faydalı olur Terim 3m bonservis ödettir aldırır para çok zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye ödetsin :) Algılar, algılar, algılar.

      Sil
  7. Kiralık olarak gelebilir bence.Hocayı çok seviyor, hoca da onu çok seviyor.Gelirse de katkı sağlayacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göztepe'ye gidecek ve herhangi bir kira bedeli yok.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir