19 Mart 2019 Salı

Uzun bir aranın ardından parçalı forma beni benden alır


Esvaphane'nin paylaşımı üzerine konuşalım. Yeni sezon formaları adına bilgileri öğrenmek adına en iyi adres. Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği parçalı formayla alakalı da bazı paylaşımları oldu. Direkt söylüyorum, çok şık. Eğer "parçalı" forma bu olacaksa uzun zaman sonra beni benden alacaktır.



Güzel detaylar var. Bu forma hem 2013 - 2014 sezonundan sonra giydiğimiz ilk tam parçalı, hem de Uefa Kupası şampiyonluğumuzun 20. yılına ithafen yapılmış bir forma. Formadaki "çubuklu" detayı Uefa Kupası döneminde iç sahada giydiğimiz çubuklu formanın detayları. O formadaki çubuk sayısı bu formada da kullanılıyor.

Nike'dan çok memnun olduğum söylenemez. Nike'la geçen yıllarımızda da beğendiğim forma sayısı bir elin parmağını geçmez. Bazı detayları oluyor ve onu bütün elit takımlarında kullanıyorlar. O detayları da ben sevmiyorum işte. Ne kadar elit kategoride yer alsak da onun tadını tam anlamıyla alamadık.

Bu parçalı forma ise çok güzel. Yakından gördüğümüzde ya da son hali nasıl olur bilmesem de paylaşılan kadarıyla şimdiden heyecan uyandırdı. Hem tam parçalı, hem çubuklu detayı var, hem Uefa Kupası'nın 20. yıl detayı derken güzel düşünülmüş. Bu formayı çıktığı ilk gün alırım mesela, umarım diğer formalar da bu seviyededir.


Bu da maç önü antrenman formamız. Yine Nike'ın elit kategorideki takımları için yaptığı özel çalışma. Logo detayı dikkat çekiyor, orada derin nostalji var. Bu antrenman formalarında iki tür var, Galatasaray bunu seçmiş. Sarı detay olmaması enteresan, kırmızı / beyaz da kötü durmuyor. Yine geçmişte bu tarzda formalarımız vardı.

2 yorum:

  1. Nike 2011-2015 arası güzel formalar yapıyordu. Sarı forma ve 2013-14 sezonundaki o efsane parçalı. Ondan sonra bozdu nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genele bakınca müthiş formalar yok, 2-3 tane ancak sayabiliyoruz :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir