27 Mart 2019 Çarşamba

Valkyrie hayatta görünse de End Game'in fragmanlarında ya da afişinde işaret yok


Avengers End Game'in vizyona girmesine 1 ay kaldı ve Marvel da Infinity War'da yaşayanlar / ölenler minvalinde posterler yayınladı. Bu noktada büyük çıkarımlar gelmese de 1-2 teorinin çöpe atıldığını söyleyebiliriz.

Shuri'nin hayatta kaldığı söylense de toz olduğu kesinleşmiş oldu. End Game'nin ilk fragmanında da kaybolanlar arasında resmi vardı ama biz bunu bir fragman hilesi zannediyorduk. Shuri'yle alakalı birçok teori vardı, an itibariyle hepsi çöp oldu.

Valkyrie ise kesin olarak hayatta. O konuda bir kopukluk var gerçi. Infinity War öncesinde Thanos'un Thor'un gemisine saldırışının tam detayları yoktu. Gemideki insanların yarısını öldürüp, yarısını bıraktığını bilsek de o süreci görememiştik. Valkyrie de kaybolanlardan biriydi.

End Game'nin fragmanlarında ya da afişinde Valkyrie ile alakalı bir detay yok. Wong da hayatta görünüyor ama onun adına da aynısı geçerli. Okoye ise fragmanda görünmese bile filmin afişlerinde yer alıyor. Valkyrie'yi sevmiştim, güçlü bir karakterdi. End Game'de mutlaka göreceğimizi düşünüyorum.


Ölen karakterleri de paylaşayım ve bu derlemeleri Çizgi Kafe'den aldım. Yine de Marvel'in işlerinin belli olmayacağını belirteyim, fragmanda birçok sahneyle oynuyorlar ki posterlerde de bunu görebiliriz. Bu arada filmin süresi de tam 3 saat 2 dakika olacak. En uzun Marvel filmini izleyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir