16 Nisan 2019 Salı

Sinirliydim, an itibariyle sinir katsayım daha da yükseldi


Cumhur Önder Arslan'ın muazzam haberi. Ligde bu sezon Galatasaray aleyhine yapılan hataları müthiş şekilde derlemiş ve haber yapmış. Hep söylediğim gibi, taktik / teknik noktada kendi hatalarımızı konuşuyoruz. Bu bizi ilgilendiren kısım, eleştiri yapacağız. Yine de bu hatalar "daha doğru" yönetimin önünde engel değil.

Kötü oynarken de kazanabilirsin, sen gördüğünü çal yeter ki. Süper Kupa'dan bu yana fahiş hatalar görüyoruz. Son Fenerbahçe derbisi de zirve noktasıydı. Galatasaraylılar tepkisinde haklı olsa da benim üzerinde durduğum nokta farklı. 1 adım ileri, 2 adım geri atıyoruz. Yaptırım, daha sağlıklı bir duruş, istediğini yaptırabilen Galatasaray'ı görmek istiyorum.

20:45 üzerinden sosyal medya paylaşımını gördük, hepimiz heyecanlandık. Benim beklentim "Fatih Terim'le sözleşme" olayıydı. Sonrasında "acaba var kayıtları mı" derken, Cumhur Önder Arslan'ın bu haberinin videolaştırıldığını gördük. Beklentim bu değildi. Zaten bu haberi sabah konuştuk, görüntüleri de biliyorduk. Ne değişti ki?

Şu değişti. Zaten sinirliydim, şimdi ise sinir katsayım daha da yükseldi. Beni daha da sinirlendirmek dışında bir işe yaradığını söyleyemem. Yaptırım bekliyorum dedikçe "daha ne yapsınlar" gibi yorum geliyor. Ali Koç çıkıp konuştuğunda PFDK başkanı değişiyor ya da Başakşehir'in istemediği hakemlerin onların maçlarına verilmediğini görüyoruz.

Biz ise x istifa, y istifa desek de giden, gelen kimse yok. Galatasaray yönetiminin bir ağırlığı yok çünkü, Dursun Özbek döneminde de böyleydi. Bugün de aynı şeyleri konuşuyoruz, güçlü şekilde temsil edilmemizi bekliyorum. Sezon genelinde türlü hakemleri konuşuyoruz ve bu hataların dozu her geçen zaman daha da yükseliyor. Şampiyonluk kaçıyor, ötesi yok.

6 yorum:

  1. Yönetimimiz mali açıdan iyi işler yapsa da duruş olarak Galatasaray'ı savunabilecek düzeyde değil. Bir değil iki değil.. Sürekli olarak bunu görüyoruz.

    Ek olarak videoya baktım ve video da düzgün yapılmamış. Yapıyorsanız tam yapın. Videoda eksik olan hatalar var hem de fazlasıyla (öyle orta sahadaki faullerden bahsetmiyorum elbette) Ayrıca video içinde yanlışlarda var (penaltı olmayan pozisyonda penaltı olması gerekiyordu vs demişler)

    Böyle bir video yayınlamayın demiyoruz, yayınlayın ama eksiksiz ve doğru yayınlayın. Ama yine de beklediğim tepki ve reaksiyon bu değil. Hukuki süreç mi olur düdük mü astırırsınız bilemiyorum ama bir şeyler yapılmalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptırım bekliyorum, bir söz söylenildiğinde onun gerçek olmasını. Göremediğim bu maalesef.

      Sil
  2. Özhan başkan iyi bir başkan değildi ama yaptırım gücü yüksekti mesela.Ali aydın düdüğü asacak dedi, dediğini yaptırdı mesela.Şu an o maçtan daha ağır bi katliam var ama yaptırım gücümüz yok işte.Yumruğunu masaya vurmak demek bağırıp çağırmak değil.VAR kayıtları var deniliyor o deniliyor bu deniliyor ama ortada yaptırım yok.Bu maçta bunu yapan yarın başka maçta da bunu yapar.Tarihin en kirli sezonunu yaşıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, bir sözü iş bitiriyordu. Kalmadı bu dönemde.

      Sil
  3. Ya da çıkıp hiç konuşmasınlar laf edip altında eziliyorlar sonra o daha kötü.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir