16 Nisan 2019 Salı

#VARKayıtlarıAçıklansın


Galatasaray cephesinden haklı olarak #VARKayıtlarıAçıklansın mesajı geldi. Fenerbahçe karşısında unutulmayacak bir hakem katli izledik. Özellikle ligin ilk yarısında buna benzer hareketler de görmüştük. Kötüyüz, iyi oynamıyoruz da bırakalım oyun oynansın, gördüğünü çal, saklanma. Kötü oyunumuzu zaten yorumluyor, eleştiriyoruz.

Yine de anlamadığım bir şey var. Fenerbahçe maçının sonunda Abdürrahim Albayrak'ın "Sustuk, herkese saygı gösterdik ama bugün gördük ki... Konyaspor maçında verilen penaltı... Elimizde hepsi var. Kayıtları var. Yan hakem, 'Hocam temiz' diyor. VAR'la aradaki konuşmayı bir türlü açıklamadılar." açıklamasına takıldım.

Madem bu kayıtlara sahibiz de neden sessiz kaldık. O gün de bıçak kemiğe dayanmıştı, yaptırım bekliyorduk. Kayıtlara sahipsek neden sessiz kaldık, niye açıklamadık. Ya da bugün o kayıtların elimizde olduğunu söyleyerek ne elde etmeye çalışıyoruz. Bu tabloda yönetime nasıl güveneyim, yine kabuğumuza çekilmemiz o kadar olası ki.

Yaptırım gücümüz yok. Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık'ın atandığı gün bu yaşananların başımıza geleceğini az çok tahmin ediyorduk. Ali Palabıyık'ı bu maça atamamaları gerekiyordu, mani olamadık ya da olmak istemedik. Gücümüz olsa da kullanamıyoruz ve duruşumuzun arkasında duramıyoruz.

Yarın da Ali Palabıyık atanır, ya da bizi katledecek başka bir hakem. TFF, MHK'yla görüşüldü deniyor da ne değişti ya da değişecek. Şampiyonluk giderse ne olacak, bu yaşananlar geri mi gelecek. Bu tabloyu ilk kez yaşamıyoruz, sezon boyunca aynı görüntü. Kırılma anlarımızı yazarsak, o kırılmalar içinde hakem faktörü en üst sıralarda kendine yer bulur.

10 yorum:

  1. Tarihte ilk kez bir takıma bu kadar aleni şekilde düşmanlık yapıldığını gördüm. Sanırım Galatasaray'ın arayı açmasından korkuyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açacağız ama, bunun önünde de kimse duramayacak.

      Sil
    2. Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk olayı hakkında ne düşünüyorsun ? Ne zaman Galatasaray'ın 4 yıldızını söylesek Fenerliler onu bahane ediyor.

      Sil
    3. Ciddiye almıyorum o konuyu :)

      Sil
  2. Rakibimizin Başakşehir olması sıkıntı... Devletin desteklediği bir takimla yarısıyoruz. Yakında başakşehir Hitler'in desteklediği Schalke gibi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakını kalmadı, son seneleri :)

      Sil
    2. Ekrem İmamoğlu geldi, sponsorluklar gidecek. Bence kulübü satacaklar, şampiyon olup değerini arttırmaya çalışıyorlar.

      Sil
  3. terim'i eleştiren yorum yine yayınlanmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştiren yorum değil, siteye bir şey katmayan yorumları da yayınlamıyorum. + içinde bro, şu, bu tarzı ifadeler de hoşuma gitmiyor, askerlik arkadaşı değiliz :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir