10 Ağustos 2019 Cumartesi

Böyle bir futbolcu neden Galatasaray forması giymesin ki?


Bekleyiş devam ediyor. Bu sürede de Falcao'yu Monaco formasıyla hazırlık maçlarında izliyoruz. Sampdoria karşısında buram buram klas kokan bir gol attı mesela. insan ister istemez hayal ediyor. Böyle bir futbolcu neden Galatasaray forması giymesin ki? İlk adı anıldığında yaş ve maddiyat kaynaklı soğuk baksam da an itibarıyla transfer nöbetindeyim.

Çok karışık bir süreç. Yine "duyumcular" ortaya çıktı, üstelik şekil değiştirerek. "Stalk" konusunda da insanlar çıldırdı, her detayı kovalar bir hal aldılar. Mimar çıkıyor bir şey diyor, diğeri başka bir şey. Bilgi kirliliği de oluşuyor, beklenti de anlamsız seviyelere geliyor. Kulübün bu konuda bir açıklama yapması gerekse de artık geç kalındı.

Jardim'in Falcao için "2 forvet gelmeden transfer izin vermek istemediği" yazılıyordu. Oraya hamle yapmak istiyorlar ama yazıyı yazdığım an itibarıyla biri gelmedi. Doğal da, herkes Galatasaray değil ki. Fatih Hoca da Gomis'in satışına belli şartlarda izin vermişti, son gün ise kimseyi alamadık. Monaco yönetimi elbette Galatasaray yönetimi gibi hareket etmeyecek.

Falcao, ayrılık isteğini net şekilde ortaya koydu. Hatta sürecin başında Monaco'nun isteği de bu yöndeydi ve Falcao'nun menajerine verilmiş bir söz vardı. Süreç de verilen bu söz üzerine başladı. 33 yaşında, önünde ciddi teklifler var ve doğal olarak ayrılmak istiyor. Çin tarzı ligleri de kabul etmedi, amacı Avrupa'da devam etmek. Valencia gibi takımların da ilgisi yok, o konuda da ayrı bir bilgi kirliliği yaratılıyor. Özellikle dış basında.

Ahmet Bulut ve Jorge Mendes işin içinde, görüyoruz ki uğraşılıyor. Seri'nin transferinde payı olan isimler de yine bu işin içinde. Bence gerçekleşecek, üstelik hafta içinde bekliyorum. Olmayacak bir dua için bu kadar uğraşılmaz. Monaco da istediğini alacaktır, bu saatten sonra Galatasaray da bu transferden vazgeçemez. Bir an önce gerçekleşse de önümüze baksak tabii. Lig başlayacak, hala forvet konuşuyoruz.

Falcao'nun golünü paylaşarak bitirelim, şu kalitenin size vereceklerini hayal edin;



05.08.2019 tarihli yazı..

13 yorum:

  1. 2.alan olmaz insallah veya asamoah..

    YanıtlaSil
  2. Bunlar beceremez. Yarın öbür gün başka takımla anlaştığı haberi gelir biz de avcumuzu yalarız.

    YanıtlaSil
  3. stalk yazılıyor o tabir. (ukalaca bi uyarı değil)

    YanıtlaSil
  4. gs'de iyi futbolcular var ama hiçbiri dev marka değil. kulübün yüzü değil. böyle 1 oyuncu olmalı her daim. falcao müthiş olur. ama ümidim azaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Falcao ismi doğal olarak heyecan uyandırdı. Belli ki taraftarın da ihtiyacı varmış böyle bir heyecana.

      Sil
  5. Falcao tabii ki önemli oyuncu ama bu adama harcadığımiz enerjiyi keşke orta saha transferine harcasaydik. Şu an olmazsa olmazimiz orası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de harcıyoruz ve sürpriz gelecek. Bilmiyoruz ki :)

      Sil
  6. Yalanlama geldi ama kimse Hasan Şaş'ı pek ciddiye almadı.Bu saatten sonra gerçekleşmezse yönetim başarısız oldu demem ama bu durumu da kimseye anlatamazsın.Monaco da ne beceriksiz bir yönetime sahipmiş.Lig başlayacak forvet alamadılar hâlâ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki o dönem gündem değildi, sonra şartlar oluştu. Bilemiyorum. Mesele alamamak değil, şu an eksi hanedeyiz. Satamamak eleştirilmeli :)

      Sil
  7. Serkan Aykut da çok atardı bunlardan ;)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir