26 Ağustos 2019 Pazartesi

Transfere fazlasıyla odaklıyız, haliyle de henüz saha içine gelemiyoruz


Transfere fazlasıyla odaklıyız, başka bir şey konuşmuyoruz. Bu da saha içine yeteri kadar odaklanamamak demek. Transfer de demeyeyim aslında, Falcao'ya odaklıyız. Geliyor mu, gelmiyor mu, ne oluyor, ne bitiyor. Transferin bitmesine 1 hafta kaldı ve hala ortada hareket yok. Sorun da sadece Falcao değil, bu takımın başka eksikleri de var.

"Olay sadece Falcao değil. Sezon bitiminden beri bir Diagne mevzu var. Yönetimimiz herhalde bir son tarih koyacaktır. Galatasaray yönetimi bu transfer için riske girmeye de hazır. Tüm Galatasaraylılar her şeyi en üst noktadan istiyor. Keşke gelseydi de biz de Denizli'den beri oynatsaydık. Ama herhalde yarın, öbür gün bir açıklama yaparlar, oluyor, olmuyor, b planımız budur gibi bir açıklama yaparız."

Yönetim kayıp. Denizlispor maçının ardından yüzde 99 diyenler, Konyaspor maçı biter bitmez apar topar stadyumdan ayrılıyor. Fatih Hoca da yönetime her zaman olduğu gibi kol kanat geriyor. Bu açıklamaları yönetim yapması gerekirken sorumluluğu yine hoca alıyor. Yönetim de biliyor ki olabilecek tepkiyi Fatih Hoca yumuşatacaktır.

Falcao ismini aylardır konuşuyoruz. Her gün geliyor, Monaco'yla da anlaşma sağlanıyor. Henüz aksiyon alınmış da değil, en azından ben bu yazıyı yazdığımda bir hareket yoktu. Falcao'yla fotoğraf çektirip, fotoğrafı bir şekilde servis edenler durumu neden tüm açıklığıyla konuşmuyor? Fatih Hoca bunu yumuşatmak zorunda değil.

Falcao'ya bu odak da bizi saha içinden uzaklaştırıyor. Taraftarın hemen hemen hepsinin tek düşüncesi bu, Falcao ne olacak? Olmayabilirdi Falcao, konu o da değil. Bu işin bir süresi vardır, gelmeyecek bir futbolcu için de şu zamana kadar beklenmez. Başka planlarınız olmalı ve aksiyon almalısınız. Seri ve Nzonzi işinde o akıl konuşmuş, forvette de konuşmalıydı.

Nedir, ne değildir, yönetim çıkıp konuşsun. Gerçi bu saatten sonra onlar adına "olmuyor" demek geri dönülemez bir nokta anlamına gelecek. İşi bu noktaya getirdiler ve beklenti oluşturdular. Aksi yönde adım atıldığı an doğal olarak tepki oluşacak. Hoca son dakikada araya girdi ve acı reçeteye şimdiden bizi alıştırmak istedi.

Diagne mevzusu da var, bu konuda da sınıfta kalındı. "Satıyoruz" diye ilk günden bu yana bağıra bağıra konuşuldu. O andan itibaren de taraftarın "gitsin" algısı doğal olarak oluştu. Şu an takımda, bence gitmeyecek de. Kötü de oynamıyor bu arada, ayrıca forvetimiz yok ve mecburuz. Ama oyundan çıkarken yuhalanıyor. Burada Diagne'nin suçu yok.

16 yorum:

  1. O fotoğraftan sonra olacağı varsa da bu yönetimin karşıtları transferi bozmak için elinden geleni yapar.. Ellerini inanılmaz bir koz verdiler.. Çok umutlu değilim ve koltukları tehlikede bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tehlikede tabii, hele ki kötü başlangıç da varken.

      Sil
  2. ya diagneyi düzelteceksiniz,adama güvence vericeksiniz sen busene burdasın diye,ya falcaoyu bonservis verip getireceksiniz,ya da golkralı olucak muadili bir striker bulacaksınız(bu saatten sonra olmaz) yoksa geçen sene fb nin yaşadığının benzeri geliyor ona göre!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerine birini alamıyorsan başka bir yol var mı ki zaten.

      Sil
  3. Onumuzdeki 2 hafta seri olmayacak,orta saha da oynayacak oyuncu atalay olmali bana kalsa ama hazirlik maclarinda ko perfomansina bakarsak omer bayram da olabilir merkezde,ozellikle takimin orta saha da savascilik eksigi var,on tarafta da caliskan olmayinca orta sahaya kaliyor ondekileri tasimak o yuzden omer o savascilik ozelligi ile merkezde ciddi bir alternatif olabilir,takimin en sikintili tarafi direncsiz olmasi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca iyi durumda görüyorsa koyar Atalay'ı. Geçmişte bu tarz kazanımları hep oldu, geneli de en kötü durumdayken.

      Sil
  4. özbek'ten nefret ediyorum cengiz yönetimini seviyorum. ama aynı şey 3 kere yapılmaz 1 değil 2 değil 3 kere adamlar forvet alamıyor resmen. + her hikayede rezillik artıyor. modeste olayı skandaldı, alan ile gittik görüştük çok teşekkür etti ama gelmiyor skandalı daha büyüktü, falcao ile fotoğraf çekildi skandal uzaya çıktı. yeter artık. liseliler bu yönetimi devirse ben bile üzülmem artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Falcao olayı bence skandalların en büyüğü olmak üzere.

      Sil
  5. albayrak'a çok kızgınım inanın savunmak için yazmıyorum ama adam fotoğraf çektirmiş ve oğluna yollamış ne var bunda? benim babam gitse o da bana çeker yollar. ama ben o fotoğrafı arkadaşıma yollarsam o da internete yayarsa paramparça ederim öyle arkadaş olmaz olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşılmayacak, ikaz edilecek. Ya da paylaşım sonrası müdahale edecek. Maalesef çok mutluydu o fotoğraftan.

      Sil
  6. hangimiz yaz başında falcao hayali kuruyorduk? kimse düşünmezken, yönetim bu adamı hayatımıza soktu. e bu kadar şeyden sonra istiyoruz kardeşim.

    sen en başında genç kuzeyli forvet alacağız desen razıydı zaten bu taraftar. şimdi ağlama hakkın yok.

    terim'e de kızgınım. sorsan presçi istiyor, sonra falcao istiyor, sonra olmadı diyor. artık aynaya bakma zamanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buraya kadar getirdiler, artık geri dönülemez. İşi yüzde 99 olarak nitelendirenler hesap vermeli.

      Sil
  7. Bence de Diagne fena oynamadi ama asla bir CL forveti degil arkasina dusen topta pozisyonu sezemedi Gomis, Drogba, Falcao hepsi gol yapardi o pozisyonu yine de Erencan'a kalacaksak Diagne durmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne'de odak sorunu var, bunu da maalesef yaz dönemi sağladı.

      Sil
  8. Takımın diğer mevkileri de eksik stopere ciddi bir yedek lazım. Orta sahaya belki bir oyuncu daha gerekecek. Falcao olsa bile Diagne giderse ona da yedek lazım. Saha içi icin de ayrı bir çeki düzen verilmesi lazım takıma transferden ayrı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 hafta kaldı, git gel derken sürprizler olmalı. Nasıl olacak bilmiyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir