27 Ekim 2019 Pazar

Beşiktaş 1-0 Galatasaray, hala değişimden mi bahsediliyor?


Beşiktaş adına haklı galibiyet. Basit bir planları vardı ve Galatasaray'a karşı işledi. Pas oyunundan vazgeçtiler ve topu Galatasaray'a bıraktılar. Kaptıkları toplarla da ya Diaby, Lens, Caner Erkin gibi isimlerle dikine , ya da Umut Nayır'a uzun oynadılar. Umut Nayır, maç boyunca özellikle Marcao'yu ezdi. Golde de zaten onu arkasına aldı ve bitirdi. Hücum olarak bir şey onlar da vaat etmedi ama 2. yarıda o golü atacaklarını da hissettirdiler.

Galatasaray'ı ilk yarıda fena bulmamıştım, en azından beklentime oranla. Sorun "hücum" ve bu sorun da savunmayı dahi etkiliyor. İlk yarının başında da Beşiktaş baskısı vardı ama çabuk aşıldı. 20. dakikadan sonra ise Galatasaray gelmeye başladı. Pas yaptık, bu sefer pas hızı da fena değildi. Babel / Nagatomo kanadı, Feghouli'nin fabrika ayarlarına dönmesi, Lemina'nın varlığı önemliydi. Organizasyon yok ama, pozisyona dönüşmüyor, isabetli şut atamıyorsun.

Plan olduğuna da inanmıyorum, bireysel yeteneklere bakıyor iş. Birileri isabetli şut ya da orta atsın, top ceza sahası içinde birinin önüne düşsün gibi. Haliyle de ilk yarıda yaptığın o pasların bir anlamı kalmıyor. 2. yarıda da Beşiktaş biraz dikine oynamayı hatırlayınca daha uzun süren bir baskı kurdu. Hızlı çıktılar, özellikle Rebocho ile sol kanadı müthiş kullandılar ve golü buldular.

Golü yedikten sonra da cılız bir baskımız var mesela. Baskıyı kurduk, oyunu rakip sahaya yıktık ama tek pozisyonun Necip Uysal'ın kendi kalesine gol denemesi. Adem Büyük sayesinde biraz hareketlilik oluşturdun, ön alanda koşturmaca oldu. Hücum, hatta takım adına başka iyi bir şey söyleyemiyorsun. Galatasaray'daki tablo tam olarak budur.

Atiba / Elneny karşısında, Nzonzi / Lemina / Belhanda üçlüsüyle üstünlük kuramıyorsun. Orta sahada baskın olan taraf olman gerekiyor ama özellikle 2. yarıda kayboluyorsun. Mücadele tarafında ezildik, kaliteyi zaten en baştan bu yana kullanamıyoruz. Beşiktaş deplasmanında kaybetmek değil de, bu Beşiktaş'a kaybederken dahi mazeret üretmek çok acı değil mi?

Rakip basit bir planla seni deviriyor işte. Pas oyunundan, sol bekten oyun kurucu yapma sevdasından vazgeçiyorlar ve dikine hücumlar, topu forvete şişireyim ile seni rahatlıkla yeniyorlar. Sen ise amansız topa sahip olma ve pas trafiğinden ödün vermiyor, hücum adına farklı bir şey üretmiyorsun. İlk yarıda pas trafiğini fena bulmazsın, onda da hücum yok. 2. yarıda ise tamamen dağıldın gittin. Hoca da hala bazılarına son şansı vereceğiz diyor, Gençlerbirliği maçı sonrası gibi.

47 yorum:

  1. nefis futbol oynadık. özellikle gole necip ile çok yaklaştık. pas takımı dediğin böyle olur. süper paslaştık. pozisyon yok ama olsun. paslar nefis. kasım ayı geldi manzara ortada. bahaneler sıktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pas takımı dediğin bu kadar ağır oynayamaz. Beşiktaş senden 7-8 km fazla koşmuş ki bu takım 2 gün önce maç oynadı.

      Sil
  2. Galatasaray top oynamıyor senkron yok topsuz oyun yok takım halinde hareket etme yok derken at gözlüklü oluyorduk. Kaç yıldır planlı top oynamıyoruz seyirci gazı hed hüdle iteklemeyle bireysel çözümle maç kazanıyoruz yıllardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray'da sistem, taktik, formasyon yok.

      Sil
  3. belhanda mutlaka satılmalı ocak ayında.
    feghouli büyük kalite ama alan varsa satılır.
    2 bek de alacaklarına karşılık serbest bırakılmalı.
    2 kanada 1.5 milyon euro falan maaş alan enerjik isimler şart.
    aynen bir de sol bek. biraz teknik, bol enerjik.
    sağ beke zaten linnes geçer. hatta şöyle diyeyim.
    kanatlarda 4 adet linnes çapında adam düşünün.. maaşı, mücadelesi.
    ileride zaten 4 adam belli. falcao, babel, andone, adem.

    klasik 4-4-2. bu kadar basit arkadaşlar bu kadar basit. inada gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum.
      andone(babel) - falcao
      x - lemina(seri) - nzonzi - x
      x - marcao - luyindama - linnes

      dünya futbolcu dolu. kuzey avrupa, portekiz, fransa. 1.5 milyon maaş alan, çalışkan isimler bulabiliriz.

      Sil
    2. Ben bu degisime Marcao'yu da eklerim. Satilsin demiyorum, ama stoper rotasyonumuz yok. Luyindama'nin yanina daha iyi ve kaliteli partner lazimhem. hem Luyindama'ya iyi gelir, hem takima iyi gelir , hemde Marcao'yu yedeklemek daha cok calismasini saglar. Babel Falcao'nun yedegi gibi gørulmeli.

      Sil
    3. Klasik 4-4-2 mevcutla da oynanır, hatta Belhanda'yı sol kanatta dahi kullanabilirsin.

      Sil
  4. bjk berbat durumda. haftaya antalya bile yenebilir. ve bu takıma korner atamadan, doğru dürüst pozisyona giremeden maç bitirdik.

    hoş korner atsak ne olacak? ön direkte eriyecek. duran top çalışması bile yapmıyor bu takım. bütün idmanlar ayak tenisi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmıyoruz demek ki, haklısınız. İdmanları izlemediğim için yorum yapamam diyordum ama tablo ortada.

      Sil
  5. emre mor kurtarıcı diye giriyorsa zaten yandık demektir. emre için umut beslemeyin arkadaşlar. hiçbir şey olmaz bu çocuktan. evet çocuk. futbolcu bile değil daha. çocuk. adem bile nasıl hareket getirdi. çünkü futbolcu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivasspor maçında gayet iyiydi Emre Mor. Sen kaos içine atıyorsun, düzenin yok ki.

      Sil
  6. Kornerimiz yok hala ocak transferi diyoruz. Nago Marcao lemina seri andone vs yahu geçmişten kaç oyuncu kaldı ki Belhanda yı Feghouli yi satmayan Terim.

    Oyuncu kalitesi bir yana oyun planı istek birlikte hareket etme yok. Sanki antremanda taktik çalışılmıyor sanki oyuncular ilk kez birlikte oynuyor. Duran top korner organizasyonu yok. Alan paylaşımı spacing yok. Basketbol antrenörü getirelim yardımcı hoca olarak topsuz oyun alan paylaşımı nedir öğreniriz belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transfer falan değil konu, mevcut takım da iyi. Bekleri sorun olsa da alternatifleri var, kullanmayan yine hoca.

      Sil
  7. mariano mükemmel performansı ve isabetli ortaları ile yine göz kamaştırdı. belhanda da döktürdü. hocamız maç sonu 18 yaşında çocuklardan bahsetmiş. şener bile oynamıyor onlar mı oynayacak? kesinlikle inandırıcı gelmiyor bu açıklamalar artık.

    YanıtlaSil
  8. maç sonrası doktor konuşmuş. şimdi de falcao mu suçlu olacak. yahu top oynamıyor takım top! diagne sırf caner erkin'in ortalarıyla bile kaç gol atardı. adama top gelmedi resmen. aynı sorun bu sene de devam ediyor.

    hedef saptırmayın! günah keçisi aramayın. gs forması giydiğinde gözleri parladı falcao'nun. oynamak istemeyen kötü niyetli bir oyuncu damgası vuracağınıza artık takımın futbolunu düzeltin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yalanlandı yalnız, öyle bir açıklama olamaz.

      Sil
  9. Hocam taktiğin iyi de bir maçtan sonra da abdullah avcı gibi sahada şunu söyle planladık söyle oldu bundan olmadi falan de.

    Sol ayakli stopere önem verdiğin kadar (Bergomi Baresi hangisi solakti??) Takımın genel yayılışı tepkileri konusuna kafa yorsaydın hoş Mancini Prandelli Hamza Denizli hatta Skibbe de çözemedi ya bu sorunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Formasyon felaket, hoca da hatasında ısrar etmeye devam etmekte. Ortada potansiyel, ileride iyi olur, sabredelim diyebileceğimiz bir taktik yok.

      Sil
  10. Ilk isabetli sut 82 de geldi. Hâlâ aynı kadro. Hiç bir değişiklik yok, oyunc7 değişiklikleri dahi dakikasına kadar aynı. Belhanda beşiktaşta mac olduğu için sahadaydı ali sami yen de haftaya belhanda yi çıkartamazsın. Babel rezalet back ler rezalet. Feghouli rezalet marcao çok kötü. Gol tamamen marcao hatası yani geri adam kaçırmasa değil savunduğun adama orta yapılacaksa önüne geçmek lazim b7 kadar fundemental bir savunma bile yapılamadı.

    Ben çok sıkıldım gerçekten senede kombine o bu derken 25 bin tl para harcıyorum şu takıma ama en ufak bir zevk almıyorum. Zevk almayı birak gerçekten eziyet geliyor. Sivas maçında bile 60. Dakikada stattan çıktım sıkıntıdan onda bile 90 görsem acaba sivas ne zaman 3. Gölü atacak diye seyredecekmişim. Gol sevinci yaşamayı özledim ya daha ötesi varmı. 2.5 yaşında çocuğum bugün Beşiktaş gol atınca goool baba sonunda gol oldu ben gol çok özlemişim dedi. Bak yemin ediyorum 2.5 yaşında çocuğumdan bu lafı duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine değişim diyor hoca, bazı isimler kenara gelecek, son şans falan. Gençlerbirliği maçı sonrası da bunları dinledik. Şimdi hocaya nasıl güveneceğiz ki?

      Sil
  11. abi yazi yazmak için harcadığın vakte bile yazık. ayni şekilde bizim de okumaya harcadığımiz vakit. sezon başından beri aynı şeyler aynı problemler. geçen haftaki ya da ondan önceki yazıları kopyala yapıştırda yababilirsin. nasıl olsa hep aynı sıkıntılari konuşuyoruz. hiç yoktan vaktin cebinde kalır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yine yazarım, bundan vazgeçmem. Ama katılıyorum yorumuna, her hafta aynı şeyleri tartışıyoruz.

      Sil
  12. Abi Babel'in 90 dakika sahada kalma israri niye? Son 3-4 mac sonu bu yorumda bulunuyorum burda. Babel her maclarin ikinci yarisini hareketsiz, yuruyerek geciriyor. 60'da Adem-Babel degisikligi neden gelmiyor?


    Ve Niye Belhanda ve feghouli cikiyor. Mac degisterebilecek iki oyuncumuz onlar. Belhanda cikti, ne anladim? Rakip Ljajici oyuna aliyor orta sahayi ele geciriyor biz ise Belhanda'yi cikartip orta sahayi bosaltiyoruz. Avci orta sahaya cok ønem veriyor. Ortasahayi vermeyeceksin.
    Bugun Adem erken girecekti Babel yerine.
    Emre Mor tamam, ama bugun onun yerine Jimmy girecekti orta saha olarak. Topu tutar dikine oynardi Andone'ye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocanın istediklerini yapıyor demek ki Babel, ben bunu anlıyorum :(

      Sil
  13. geldiğinden beri söylüyorum andone vasat oyuncu. tek özelliği biraz deparı var o kadar. mücadele demeyin çünkü bi özellik değil. sivasa gol atınca millet tapti adama. falcao'nun arkasinda bekleyecek kadar bile iyi değil. r.madrid maçında kaçırdıklarını amatör ligde stoper oynayan ben atardım. bugün attığı şutlar stadın dışına çıktı heralde. böyle vasat seviciliği yapardak bu durumlarda olmamız normal. neymiş efendim elmandermiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Andone gayet iyi isim, sen kaç tane savunma arkası koşusuna pas attın ki? Bence bu yorum vasat kaldı.

      Sil
  14. Maçın özeti çok kısa. sizin yaptığınız yorumdaki gibi atiba/elneney eğer lemina ,
    N zonzi . belhanda ,feguli ye üstünlük sağlıyorsa ve hala caner orta yapıyor ve gol yiyorsak hiç uzun düşünmeye yazmaya gerek yok yani sözün bittiği yer ..
    Ayrıca maçın sonundaki yener hocanın falcao açıklaması ya talihsiz yada topun yönünü değiştirmek için yapılmış çok ama çok kötü bir hamle her mac sonu artık yeni tartışma alanları açarak merkezdeki sorundan iyice uzaklaşıyoruz kime faydası var bunun..
    (Koşu mesafemiz , isabetli şut ve korner dahi atamamamız vs. Elbette uzun uzun konuşulacak yazılacak konular ama bir sey ifade etmez bence bahis konusu biri 37 yasinda , biri vasat dümdüz iki oyuncu karşında halimiz sizin kısa net teşhiniz yeterli.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim yener hoca duyumu dogru çikmaz dogru degildir eger yalan dolansa büyük bir cephe açılmış demek bu aksam hocaya yönetime taraftarla karşı karşıya getirmek için..yarın mutlaka cevap verilir bu duruma.

      Sil
    2. Falcao konusu yalanlandı, öyle bir açıklama olamaz zaten.

      Sil
  15. sir mehmet bey enfes şekilde bjk analizi yapmış,okuyun...rakibin büyük balans arızası var ve eksik biz ne yapıyoruz, halen son şans veriyoruz hem de böyle bir deplasmanda....uzatmayacagım, bekler ve babel dışarı alınıp, donklu geri üçlü ve 3-5-2 sağlanmazsa yani fatih hoca unuttuğu orta sahayı hatırlamazsa sezon gider...kanat atak oyuncuların sıfır bitik top gitmiyor oradan sürekli musleraya dönüyor top görüyorsun işte hocam...orta sahasız oyun kuruyorsun pas atacak adam yok yine top musleraya dönüyor...4-6-0 oynatmış kişi orta sahayı nasıl böyle unutur akıl alacak iş değil...şunun üzerine biraz çalış hocam artık ,takım işlemeye başlayacak göreceksin...saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-4-2 de oynanır, eldeki malzeme farklı oyunlar da oynatır sana. 4-3-3 yemiyor ama, bu kesin.

      Sil
  16. Geçen seneki galatasaray güzellemeleri yapmayı doğru bulmuyorum. Sadece pas oyunu oynanmadığı için daha az detaylı gitti-geldili oyun tercih ederek evimizdeki maclarda önde presle ve dönenleri toplayarak sonuca gittik. Hatta deplasmanlarda özellikle yeterli pres yapılmayınca ve atılan direk topların dönenleri toplanamayınca bu takım neden pasla cıkamıyor diye eleştirdik. Bunun üzerine de Seri geldi, Nzonzi geldi aha dedik oldu pas yapcaz. Evet güzel fanteziydi, ben de heyecanlandım. Ama görünen o ki bu profil hocaya uygun değil. Çünkü hocanın portföyünde saglam bir set oyun yok, maalesef ben artık böyle düşünüyorum baya hafta geçti. Direk oyuna dönmek için önerilerim de şöyle, hatanın neresinden dönsek kar. 1-) Andone-Babel(falcao'nun ne olacağı belli değil) çift forvet. Babel kesinlike ikinci bölgede top almasın hic faydası yok ama üçüncü bölgede de Babel'den vazgeçmem. Hava hakimiyeti var ve üçüncü bölgede topa sahip olabiliyor. Bir de Babel'e ayıp edildiğini düşünüyorum artık. Adam bir şekilde topu ayagına almış 3. bölgede içeri doğru sürüyor. Birisi de hareketlilik göstersin ikiye bire cıksın, defans arkasına koşu yapsın. Babel pası atmayacak olsa bile senin bu işi yapmak görevin zaten! 2-) 3'luye gecmek durumundayız. Nzonzi dediğin adamla orta sahada direk oyun oynayamazsın ama bu kaliteyi kesemezsin de. Madem öyle at defansın ortasına. Mariano ile de oynayazmasın defans arkasına koşu yok, tempo yok adam artık bek değil resmen. Şener(linnes de olurdu) formayı almalı cok net. 3'lu için Mariano-Nzonzi-Marcao biraz fantezi ama defanstan rahat top cıkarmaz mı bu ekip? Sol tarafta resmen adam yok Nagatomo gene en iyisi Ocak'a kadar devam 3-) Lemina-Ömer bayram banko. Bu iki adam hakkaten mücade edecek gibi gözüken tek secenek. Hele Ömer bayram kalitesi eksik de olsa sırf mücadesi yuzunden örnek olarak oynatılmalı, kalitesi yuksek olanları da gördük. 4-) Son adam da gene Seri olur. Bence Seri Real macında kendi hatalarının yanında Belhanda ve Nzonzi'nin koca orta sahayı adama bırkması nedeniyle de ne yapacagını şaşırdı. Lemina ve Ömer bayram bunu yapmazlar. Farkındayım Emre Mor'u, Feghouli'yi yedik(Belhanda'yı saymıyorum bile). 5'li kurguda bu adamlara yer gözükmüyor. 4'lu oynıcam dersen bu ıkı adamdan birini forvet arkasında gezgin oynatırsın, güzel de olur. Ama işte ozaman da Nzonzi sorunu cıkıyor. Adam hızlı oyuna karşı ama diğer yandan 4'lu oynarken orta sahadan kesersen de cok tehlike yaşarsın. Gene de iki opsiyon da denenmeli ve görülmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen sezon iyi kötü ama sonuca gittiğin bir oyunun vardı. Bugün ise oyunu değiştirdin, daha da amansız pas dedin ama olmadı, yürümüyor. Doğru olan, mevcut kadroya en iyi futbolu bulmak.

      Sil
  17. Bu yazıyı sadece "Rezalet" yorumunu yaparak yanıtlayacaktım ama bahsetmediğin bir konu var o da pembe saçlı arkadaşın rezil kepaze oynamasına rağmen 90 dakika oyunda kalması.Adem ve Emre değişiklikleri çok doğruydu ve bizi rakip ceza sahasına taşıdı ama çıkan isim kesinlikle Feghouli olmamalıydı.Çıkan isim şu pembe saçlı, aldığı her topu ezen, rakip ceza sahasının içinde ve çevresinde 5 6 futbolcu varken 30 metreden kaleye şut çekmeye çalışan youtuber olmalıydı.Çünkü bunun tek derdi kendine oynamak.Ben kral olayım, beni baştacı yapsınlar düşüncesinde ve takımın beklerden sonra belki de en büyük sorunu. Feghouli en azından alır verir orta yapar falan.Bu herif ne yaptı peki?Solda kendine kamp kurdu ve hiç bir etkisi olmadı.Bu herif hakkında daha ağır konuşacaktım da neyse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Israr ediliyor, ısrar edildikçe de daha iyiye gitmeyecek maalesef.

      Sil
  18. Pas oyunu saçmalığından vazgeçip çift forvetle daha direkt oyuna geçtiğimizde daha üretkendik en azından rakip kaleye daha kolay gittik. Adem ve Andone gibi iki mucadeleci oyuncuyla bu oyunu güzel oynadık. Artık bir an önce şu 4-3-3'ten vazgecmeliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-4-2, benim adıma en doğru yok. En azından hücum daha fazlasını vaat edecektir.

      Sil
  19. Acaba diyorum, Hocanın ısrar ettiği oyuncular Ocak ayındaki satış dönemi için olabilirmi? Piyasası düşmemesi için? Yoksa böyle göz göre göre kötü olana ısrar niye, neden olsun? Yoksa kendi aralarında (teknik direktör, yönetim) anlaşmazlıkmı var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takım için iş işten geçiyor, o da mantıksız.

      Sil
  20. Ali koçun 2 lafına bütün ayarları bozuldu hocanın. Yel değirmenleri ile savaştı, ona çattı, buna çattı derken yine bir sonbaharı boşa tüketti. Geçen sene de aynısı olmuştu. berbat bir ilk yarı, giden şampiyonlar ligi vs.. Dağılmış ve konsantrasyonunu kaybetmiş bir hocamız var. Burnunun ucunu bile göremiyor. Kimseyi dinlemiyor, zaten etrafında o kalibrede biri de yok. Herkes hocanın suyuna gidiyor. Yardımcı diye kendine seçtiği insanlar asla o kalibrede değiller. Hele bu sene için seçilen bu pas oyunu saçmalığı ve ona yönelik alınan onca kiralık, yaşlı, ağır, formsuz, güçsüz, antremansız, kendi takımlarında oynamamış ve bir de üstüne aşırı pahalı oyuncu seçimleri ise korkunç.
    hocam futbol genç, diri, dinamik, hareketli, oyuncularla oynanıyor. 20 sene önce kimse oynamazken sen bunu oynatıyordun. aylardır dilimizde tüy bitti gerçekten. ben kadronun da yeterli olmadığını, oyuncu tercihlerinin çok hatalı olduğunu düşünüyorum.
    babel, seri, lemina, jimmy, adem, ve hatta falcao transferleri çok hatalı ve gereksiz. belanda, feghouli katiyetle aldıkları maaş oranında ilk gitmeleri gereken oyuncular. Nagatomo ve mariano ise tamamen emekli iki oyuncu. 2 sene daha kendi ülkelerin oynayıp futbola veda edecekler.
    avrupa takımlarını onların ıskartaya çıkardığı yedek ve formsuz oyuncularla yenemezsiniz.
    büyük paralar harcanarak kurulan çok kötü bir takım.
    Ocak'da dediği gibi bir değişim yapacaksa hoca, ne kadar yaşlı ve yüksek maaş alan oyuncu varsa hepsinden kurtulup acilen, yerli ve yabancı genç dinamik oyunculara yönelsinler. bu sene şampiyon olup olmamamızın hiç önemi yok ama beşiktaşın şu anki düştüğü duruma kolaylıkla düşebiliriz. Acilen bu pahalı kadro dağıtılmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun, sezon başı hayal ettiğinin bugün gerçekleşmeyecek olması. Futbol anlamında yazıyorum.

      Sil
  21. Bu maç sonrası açıklamayı not alıp önümüzdeki hafta sadece bu sözüm ona "değişim" ne olacak onunla ilgili bir yazı kaleme almalısın bence. bu son şansını kullananlar kimmiş görelim. teknik-taktik konuşmayan tek teknik direktör Fatih Terim son dönemde. hep bir şeyler ile mücadele halinde ama artık kimse yemiyor bence. dün söyleyeceği tek şey vardı; "ben formsuzum, teknik ekibim de yetersiz, oyunculardan önce benim hatam" şans mans işine girme hocam, beni ilgilendirmez o mevzu, ben taraftarım, takımı destekliyorum, bana masal anlatma. teknik-taktik anlatacaksan anlat, sorumluluğu al. ben Fatih Terim emekli olmalı deyince vefasızlık olarak algılanıyor ama nasıl oyuncular jübile yapıyorsa Teknik Direktörler de jübile yapmalı ve tadında bırakmalı. bunun vefasızlık ile bir alakası yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce de yazdım, yine yazarım. Sorun o değil. Bir şeylerin değişeceğine inanmaz oldum maalesef. Fatih Hoca'yla sonuna kadar devam, buradan da onunla çıkacağız. Fatih Hoca'yla bu yıl sorunlusun, o olmadığında ise her yıl.

      Sil
  22. Çaresizlik adına sebep yok ama, kadro kalitesi gayet iyi durumda.

    YanıtlaSil
  23. Görüyor da uygulamıyor, ısrar ediyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir