11 Ekim 2019 Cuma

Haberin doğru olmadığını Nzonzi'nin kendi ağzından duymak güzel


Takımın en çok güven ismi Muslera'ysa, 2. sıraya da Nzonzi'yi yazarız. Bu sezon içerisinde istikrarla hareket eden futbolcu sayımız çok az. Muslera ve Nzonzi'nin ise istikrarları düşmüyor, takım kötü haldeyken dahi ayaktalar. Hatta takımı da onlar ayakta tutuyor diyelim. Bu isimlerin yanına yazmamız gereken futbolcular olacak.

İtalya basınında garip bir iddia vardı. Nzonzi'nin mutsuz olduğu ve Ocak ayında Torino'ya gidebileceği üzerine. Haber çıktığında da yazmıştım, neye göre bir mutsuzluk? Takım iyi başlamamış olabilir ama ciddi potansiyel sahibiyiz. Kaliteli futbolcularımız var ve işlerin rayına oturmasını bekliyoruz. Haliyle de takımın durumuyla alakalı bir ayrılık isteği olamaz.

Ayrıca 2 yıllık bir kira sözleşmesi var. Seri / Lemina durumu gibi de değil. Galatasaray'a gelirken de 2 yılı gözden çıkarmıştı. Takım içerisindeki arkadaşlık ilişkileri ne derece bilmesem de bu kadar fazla Fransızca konuşabilen futbolcu arasında böyle bir sorun da olmaz. Yeni başladık ayrıca, bu ilişkiler de zamanla yerine oturacak.

"Ben Galatasaray'da mutluyum. Kesinlikle bir yere gitmiyorum. Taraftarımız benim ağzımdan duymadığı hiçbir şeye inanmasın"

Takımın kötü gidişatı taraftarı ister istemez korkutuyor. Bu tip haberler çıkınca da inanılıyor. En azından "doğru değildir" diyemiyor. Haberin doğru olmadığını bilsem de Nzonzi'nin kendi ağzından duymak güzel. Böyle haberlere karşı anında reaksiyon almak gerekir, çünkü taraftarın ruh hali hiç iyi değil.

Böyle bir futbolcudan vazgeçmek de imkansız. Bir istatistik var. Süper Lig'in ilk 7 haftasında 3. bölgeye en fazla isabetli top yollayan orta saha futbolcusu. En yakın rakibine göre de ciddi bir fark yaparak. Pas oyunu diyoruz ya, o temel adına alabileceğimiz en iyi 6 numaraydı. Adı geçtiğinde "imkansız" demem bundan. Seri, hatta Falcao'dan dahi öteye koyduğum bir transferdi.

4 yorum:

  1. Enzozi gibi askerimiz olsun deplasmana:tel abyata, aynel araba bile gideriz..biz razıyız,Allahta mehmetçiklerizden razı olsun bu arada..

    YanıtlaSil
  2. Bekler biraz daha iyi olsa Nzonzi hücum anlamında da çok faydalı olur. Bazıları bu adam niye hiç hücuma çıkmıyor diyor da bekler güven vermiyor.O da öne giderse stoper ikilimiz her tehlikede yalnız kalacak ve Nzonzi de bunu bildiği için pek gitmiyor rakip ceza sahasına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müthiş toplar çıkarır mesela, oyunu kanatlara mükemmel yayar ve genişlerdik.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir