15 Kasım 2019 Cuma

Şampiyonlar Ligi kadrosu durumu biraz daha karışık


Rotasyon halinde dahi şans bulamayan isimlerden biri. Kamp dönemindeki görüntüsü umut vermişti ve sezona da kötü girmediğine inanıyordum. Kadro genişledikçe doğal olarak kesildi ama bir türlü ona dönmedik. Şampiyonlar Ligi kadrosuna da dahil olmayınca iyice ortadan kayboldu. İsveç Basını'na bu konuyla yapmış olduğu açıklamanın üzerine konuşalım.

"Galatasaray'da 5 futbolcu Şampiyonlar Ligi kadrosu dışında kaldı. Takım kaptanı Selçuk İnan veya ben dışarıda kalacaktım. Tercih kaptandan yana kullanıldı ama futbolda böyle kararlar olabiliyor. Galatasaray'da zorlu bir rekabet var. Bana şans geleceğine inanıyorum. Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör ve ben de fantastik bir kulüpteyim. Galatasaray'da mutluyum."

Sorunsuz bir futbolcu olması güzel. Şu ana kadar herhangi bir isyanı olmadı ve şans bekliyor. Son haftalarda rotasyon yapılsa da henüz kendisine ciddi anlamda şans veremedik. Galatasaray'a gelirken İsveç Milli Takım'ına çağrılıyordu, şu sıralarda orada da doğal olarak kesik yedi. Kupa maçları geliyor, Jimmy Durmaz da bu rotasyonun bir parçası olacaktır.

Şampiyonlar Ligi kadrosu durumu biraz daha karışık. Çok geniş bir kadro kurduk ve Uefa kısıtlamaları da hesaba katılınca sorun olabiliyor. 14 yabancıyı yazıyorsunuz, Jimmy Durmaz ve Emre Mor gibi isimler de yabancı sayılıyor ki Türkiye altyapısı gibi bir kıstas da var. Haliyle de Selçuk İnan ve Adem Büyük gibi isimler kendisine kadroda yer bulabiliyor.

Jimmy Durmaz'ın orada olmaması Selçuk İnan kaynaklı değil de Ömer Bayram kaynaklı diyebiliriz. Ömer Bayram'ın sezona iyi girişi ve sol bekte de oynayabilmesi derken tercih ondan yana oldu. Ben de Jimmy Durmaz'ın dışarıda kalmasını beklemiyordum gerçi, iddialı bir futbolcu. Transferine de çok sevinmiştim ama bir türlü şans veremedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir