8 Kasım 2019 Cuma

Yeni isimleri kazanmaya gideceğiz


Türkiye Kupası'nı önemsiyorum. Çünkü geniş bir kadromuz var ve yeni isimleri görmek anlamında ideal platform. Geniş kadroyu bir türlü kullanamadık, hatta bazı isimleri göremedik bile. Taylan Antalyalı onlardan biri diyebiliriz. Kazanmamız gereken futbolcular ve gençler var. Tuzlaspor karşısında da o isimleri kazanmaya başlayalım.

Tuzlaspor'la önceki eşleşmemizde bizi oldukça zorlamışlar, grupta da önümüzde yer almışlardı. Çok zaman geçti, her 2 takımın yaşadığı değişim büyük. Tuzlaspor şu sıralar 2. Lig Kırmızı Grup'un lideri. 2. Lig'in ateşi çok büyük, haliyle de kupa onlar adına olmazsa olmaz bir yer olmayacaktır. Geçen sezon da Keçiörengücü rotasyona gitmek durumunda kalmıştı.

Lige oranla daha iyi futbol oynayacağımıza inanıyorum. Yeni isimleri kazanmaya gideceğiz çünkü. O isimlerden bazıları da şans bulduğunda en iyisini yapmışlardı. Adem Büyük onlardan biri mesela, henüz kötü maçı yok. Jimmy Durmaz'ı, Emre Mor'u var daha. Bir yandan da beklediğimiz gençler olacak. Yunus Akgün, Atalay Babacan ve Süleyman Luş gibi isimler bekliyor.

Hamza Hamzaoğlu döneminde Türkiye Kupası'nda Yasin Öztekin gibi bir ismi kazanmıştık. O sezon şampiyonluktaki faydasını hatırlarsınız. O gün de çok geniş bir kadro vardı. Pandev'i dahi bu sayede güzel bir hikaye yazdı. Bugün de o genişlikte bir kadro varken bunun kullanıldığını görmek hoşuma gidecek.

Geçen sezon da aslında bazı gençler ışık yakmıştı. Devamında ise o gençlere çok fazla şans vermedik ve kenara aldık. Şu an daha kötü durumdayız ve yeni isimler arıyoruz. Taktik / teknik tarafında da zayıfız tabii, o ayrı boyut. Formayı giyecek isimlerin ağırlığı değil de gösterecekleri mücadele mühim. Bazı yerli isimleri 11'e yazma vakti geliyor.

4 yorum:

  1. seri zaten kiralık gelmiş. adam iyi oynuyor sahanın yıldızı oluyor gol atıyor. sen fb derbisinde tribüne yolluyorsun. küfür et daha iyi. böyle bi durumda futbolcu motive olamaz. forma adaleti yok. hep futbolcular suçlu değil yani öyle gösterilmek istense de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fenerbahçe maçındaki karar bence de çok hatalıydı.

      Sil
  2. Türkiye kupasında da orta sahada Selçuk'la başlamamız büyük ihtimal.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir