20 Aralık 2019 Cuma

Bilal Başaçıkoğlu & Galatasaray, hız unsuru kulübeye de gerekecek


Kayserispor'da birçok isim ekonomik nedenlerle serbest kaldı ve bu halka da devam edecek gibi. Bir tek Mensah'ın böyle bir ihtimali yok deniliyor. Bonservis getirebilecek bir isim olduğundan onun ödemeleri düzenli şekilde yapılıyormuş ama Atletico Madrid'e verdikleri 3 milyon avro'yu gördükleri an da bırakacak gibiler. Bu rakama da mutlaka talipleri çıkacaktır.

Bilal Başaçıkoğlu ise serbest kalan isimler arasında en iddialılarından. Henüz beklenilen patlamayı yapabilmiş bir isim olmasa da yaşı 24, geleceği de var diye düşünüyorum. Feyenoord'a transferinden sonra kendisinden yana beklenti oldukça yüksekti. Türkiye U21 Milli Takım forması da giydi, A Milli Takım adına da beklenti vardı. 

Kayserispor'daki günleri istikrarsız geçti. İyi maçları olduğu kadar, kötü anları da çok. Özellikle de bu sezon hiç piyasada yoktu diyebiliriz. Karakteri çok tartışılır, sorunlu bir futbolcu olduğu da söylenir. İstikrarsızlığının nedeni de bu olabilir. Özellikle Kayserispor'da da çok fazla yıldız havasına girdiğini düşünüyorum. Olmadan oldum diye düşünen isimlerden.

Tüm bunlara rağmen denenebilir de. Özellikle de ffp sarmalında. Emre Mor uç örnekti, her ismi de onunla kıyaslayamam. Biraz da tarz noktasına bakıyorum aslında. Emre Mor, seri bir isim olsa da hızlı diyemem. Galatasaray'ın 11'inde de, kulübesinde de hız sorun. Bilal Başaçıkoğlu ise bu anlamda ciddi bir alternatif olabilir.

11 için Onyekuru'yu düşünüyoruz. Bir de ona alternatif üretmek zorundayız. Kenardan geldiğinde de oyunu hızlandırabilecek bir isim lazım. Emre Mor olmadı ve kiralık sözleşmesi fesih edilirse şaşırmam. Bilal Başaçıkoğlu da boşa çıkmışken düşünülür. Hızlı, teknik özelliği yüksek, iyi gününde seyir değiştirebilecek bir futbolcu. Şu an çeşitli büyük takımlara öneriyor, biz de o listede varız diye düşünüyorum.

4 yorum:

  1. Kayserispor'da bile doğru düzgün oynayamayan bir oyuncunun bizde iş yapabileceğini sanmam ama bonservisi olmaması bir avantaj. Bir de düşük bir maaşla şans verebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bakmıyorum ben, yetenek noktası iyi :)

      Sil
  2. Ben olsan alırım bonservis yok maaş imza parası tl cinsi ve düşük denemek için daha iyi şartlar olamaz 1.5 yıllık anlaşma yaparım.

    Mensah da düşünülmeli bonservis girdisi olursa 2-3m verilmeli bonservisine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu verebilecek parayı harcayamıyorsun maalesef.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir